Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Παρασκευής, με το κουπόνι να μεγαλώνει κι άλλο, με την είσοδο των πρωταθλημάτων των Κάτω Χωρών. Πλούσια τα ελέη και στην Ευρωλίγκα. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, στέκεται εκεί όπου υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(22:00) Ερ. Αστέρας – Γαλατασαράι: Κάτι παραπάνω από ένα… απλό ματς, μετά τα γνωστά και τραγικά συμβάντα της Κωνσταντινούπολης, με τη δολοφονία οπαδού του Ερυθρού Αστέρα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κλίμα στην Komban Arena θα είναι… πολεμικό και με τον Αστέρα να έχει χάσει στην έδρα του μόνο από Ολυμπιακό και Ρεάλ, αυτόματα ο άσος αποκτά σοβαρό προβάδισμα, με την απλή νίκη των Σέρβων να δίνεται στο 1,26. Πιστεύουμε ότι μπορεί να καλυφθεί και το χάντικαπ των 7,5 πόντων (1,90 στον Stoiximan.gr).

Related content

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:00) Αγιαξ – Γκρόνινγκεν: Δημοφιλέστερο σημείο της ημέρας ο άσος του επί τέσσερις σερί σεζόν πρωταθλητή Ολλανδίας. Φέτος ο Αγιαξ κινδυνεύει να χάσει τα σκήπτρα από την Αϊντχόφεν, που πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, έχοντας τη διαφορά στο +4. Προφανώς δεν υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα του Ντε Μπουρ, που με νίκη απόψε μειώνει στο -1 και ευελπιστεί σε γκέλα της PSV, που αύριο δοκιμάζεται στην έδρα της Φιτέσε. Λογικά στο 1,35 ο άσος, που εμφανίζεται τα έξι τελευταία χρόνια σε αυτό το ζευγάρι.

(21:45) Πρέστον – Λέιτον Οριεντ: Εχει πάρει σημαντικό ποντάρισμα ο άσος του 1,65, σε ένα παιχνίδι για τη Λιγκ 1 της Αγγλίας. Δικαιολογημένα, αφού η (4η) γηπεδούχος διεκδικεί την άνοδο και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής έως τώρα. Αντίθετα, η (20ή) Λέιτον Οριεντ δίνει μάχη για τη σωτηρία, μετρά τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια και δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Lasse Schone of Ajax during the Dutch Eredivisie match between Roda JC Kerkrade and Ajax at the Parkstad Limburg on December 22, 2013 in Kerkrade, The Netherlands Roda JC Kerkrade v Ajax Dutch Eredivisie 2013/2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 1972098

Lasse schone of Ajax during The Dutch Eredivisie Match between Roda JC Kerkrade and Ajax AT The Parkstad Limburg ON December 22 2013 in Kerkrade The Netherlands Roda JC Kerkrade v Ajax Dutch Eredivisie 2013 2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY
Lasse Schone of Ajax during the Dutch Eredivisie match between Roda JC Kerkrade and Ajax at the Parkstad Limburg on December 22, 2013 in Kerkrade, The Netherlands Roda JC Kerkrade v Ajax Dutch Eredivisie 2013/2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 1972098 Lasse schone of Ajax during The Dutch Eredivisie Match between Roda JC Kerkrade and Ajax AT The Parkstad Limburg ON December 22 2013 in Kerkrade The Netherlands Roda JC Kerkrade v Ajax Dutch Eredivisie 2013 2014 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY IMAGO/VI IMAGES

INSIDE INFO

(20:00) Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Απαγορεύεται νέο λάθος για τη Φενέρ μέσα στην έδρα της, μετά την ήττα στην παράταση από την ΤΣΣΚΑ. Ακολούθησε το διπλό επί της Νίζνι, με τον Ζήση πλέον δείχνει πιο κοντρολαρισμένη και ο Γκάουντλοκ παραμένει «ζεστός». Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο, ο Σπανούλης διαπρέπει σε ρόλο δημιουργού, όμως μετά το αρχικό 2-0 υπάρχει το περιθώριο ήττας. Η απλή νίκη της Φενέρ δίνεται στο 1,48 (Stoiximan.gr).

(21:00) Αρλ – Ανζέ: Η Αρλ είναι τελευταία στη Β’ Γαλλίας και δείχνει καταδικασμένη. Ψάχνει νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εχει νέο προπονητή από την περασμένη αγωνιστική, τον Ζβενκά που είναι παλιοσειρά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και γνωρίζει τα κατατόπια. Στο πρώτο του παιχνίδι πήρε 1-1 στην Ορλεάν. Επιθετικά θα παίξει και η Ανζέ που θέλει να ξανακολλήσει στους πρώτους αφού η άνοδος παραμένει στο μυαλό της. Ερχεται από το 3-1 επί της Νανσί όπου σκόραρε τρεις φορές ο φορ Κοτζιά, πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Καταλήγουμε στο G/G που σε απόδοση αουτσάιντερ (1,95 στον Stoiximan), μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

(21:00) Τουρ – Τρουά: Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Β’ Γαλλίας, η Τουρ ενώ ήταν τελευταία, πλέον, έχει σερί 6-2-0 και έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 στην Ντιζόν. Η Τρουά έχει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στα πέντε τελευταία κράτησε το μηδέν αλλά σήμερα θα βρει απέναντί της μια ζεστή και φορμαρισμένη επίθεση. Κρατάμε κι εδώ το G/G που πάντως το βρίσκουμε σε λογικές αποδόσεις (Stoiximan 1,83). Στα υπόψη και το να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αφού το συνηθίζουν. Εξάλλου στη βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, πρώτη η Τουρ και δεύτερη η Τρουά.

(21:00) Ντεν Μπος – Σπάρτα Ρότερνταμ: Παιχνίδι για τη Β’ Ολλανδίας, που επιστρέφει μετά τη χειμερινή διακοπή. Η (6η) Σπάρτα θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα και να βρεθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα, ώστε να δώσει αγώνες πλέι οφ ανόδου στο τέλος της σεζόν. Η διοίκησή της προχώρησε σε ουσιαστικές κινήσεις και συμφώνησε με τον καλό τεχνικό Αλεξ Παστόορ, που πραγματοποιεί σήμερα ντεμπούτο. Με την αλλαγή κλίματος, η Σπάρτα είναι σε θέση να ξεκινήσει νικηφόρα το 2015, κόντρα στη μέτρια (12η) Ντεν Μπος. Το διπλό στο 2,45.

(21:45) Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Με την εμφάνισή του στη Βαρκελώνη, όπου έχασε στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έδειξε να ξαναμπαίνει στο σωστό δρόμο. Ετσι κι αλλιώς στο ΟΑΚΑ πραγματοποιεί κατά κανόνα καλές εμφανίσεις, σουτάρει καλύτερα και παιχνίδια με ομάδες επιπέδου Ζαλγκίρις, τα καθαρίζει εύκολα. Εφικτό να καλύψει το χάντικαπ των 10,5 π. (1,93 στον Stoiximan.gr).

(21:45) Κόρδοβα – Εϊμπαρ: Η Κόρδοβα… γύρισε το φύλλο εσχάτως με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της («2 στα 2» το 2015), έσχατη χρονικά το 1-0 επί της Βαγιεκάνο και βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την επικίνδυνη ζώνη. Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η Εϊμπαρ, που ήταν πρώτο φαβορί για φούντο και είναι άνετα όγδοη, επίσης με «2 στα 2» το 2015. Χαμηλά μεν, δίκαια δε το «Χ» στο 2,95.

(21:45) Ρέιντζερς – Χαρτς: Μεγάλο ντέρμπι κορυφής για την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, ανάμεσα στη δεύτερη Ρέιντζερς και την πρωτοπόρο Χαρτς. Η αήττητη Χαρτς (17-3-0, με 52-10 τέρματα και 8-2-0 εκτός!) βρίσκεται στο +13 από τη Ρέιντζερς και το +21 από τη Χιμπέρνιαν και σε περίπτωση που περάσει με θετικό αποτέλεσμα από το «Αϊμπροξ», ουσιαστικά καθαρίζει τον τίτλο. Αν κάνει την πρώτη της ήττα, δεν τρέχει και τίποτα. Αντίθετα, αν ηττηθεί η Ρέιντζερς των μεγάλων διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, το πρόβλημα μεγιστοποιείται, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε διοικητικό, όπου επικρατεί «μύλος». Η ουσία είναι πως και καλύτερη ομάδα διαθέτει η Χαρτς, και λιγότερη πίεση διαθέτει. Και, στοιχηματικά, μάλλον οι μπουκ σφάλλουν με το να προσφέρουν φαβορί, έστω και οριακό, τη Ρέιντζερς. Παίζεται η κόντρα της γηπεδούχου…

(04:30) Βερακρούζ – Πουέμπλα: Μόλις δεύτερη αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό, αλλά ήδη οι δύο ομάδες δίνουν ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Προτελευταία στην ειδική βαθμολογία η Πουέμπλα (ισόβαθμη με τη Γουαδαλαχάρα), μόλις μια θέση από πάνω η Βερακρούζ, οπότε έχουμε να κάνουμε με καυτό «εξάποντο» παραμονής και μάλιστα σε ματς με χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι. Η ουσία είναι ότι και οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν κι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, παίρνοντας νίκες στην πρεμιέρα και ανεβάζοντας το ηθικό τους. Η Βερακρούζ κέρδισε 2-1 στην έδρα της Σάντος, η Πουέμπλα επικράτησε με το ίδιο σκορ εντός έδρας της Τιχουάνα. Αναμένεται μεγάλη μάχη και δεν το βλέπουμε «σωστό» να πάρουμε θέση, αν και πολλές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις ο φόβος της ήττας υπερισχύει της επιθυμίας για νίκη.

(05:30) Τιχουάνα – Αμέρικα: Φαβορί του 2,10-2,20 η Αμέρικα κι εν μέρει λογικό, αφού πρόκειται για την πρωταθλήτρια του Απερτούρα και ομάδα με δεδομένη μεγαλύτερη ποιότητα, όμως η έδρα της Τιχουάνα (με την ιδιαιτερότητα του συνθετικού χλοοτάπητα) είναι από τις πιο δύσκολες στη χώρα και το έργο μόνο απλό δεν προμηνύεται για τους «αετούς». Από την άλλη, θεωρούμε ότι υπάρχουν καλές προδιαγραφές για το over του 2,05. Η Αμέρικα υιοθετεί μια πιο επιθετική φιλοσοφία με προπονητή τον Γκουστάβο Ματόσας (πρώην Λεόν), στην πρεμιέρα κέρδισε 3-2 τη Λεόν, ενώ προηγήθηκε και το φιλικό 5-2 επί της Μοντερέι, αποτελέσματα που δίνουν ένα σαφές δείγμα ως προς τις νέες προτεραιότητές της, που είναι να παίζει πιο θεαματικά και όχι μόνο για το αποτέλεσμα, όπως συνέβαινε με προπονητή τον Αντόνιο Μοαμέντ.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 1 (1,48 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Ντεν Μπος – Σπάρτα Ρότερνταμ 2 (2,45 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Ρέιντζερς – Χαρτς 2 (2,70 στον Stoiximan.gr)

(22:00) Ερ. Αστέρας – Γαλατασαράι (+7,5) 1 (1,90 στον Stoiximan.gr)

*** Μη χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα του Match Money της Παρασκευής στο Κόπα Αφρικα 2015, με πληρέστατη ανάλυση των ομάδων! Αφιέρωμα – εργαλείο για κάθε παίκτη…

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK