Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Το κουπόνι ολοένα και μεγαλώνει, με το πρωτάθλημα της Τουρκίας να βρίσκεται και πάλι στη σέντρα. Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Νις – Μαρσέιγ: Η Νις έρχεται από δύο νίκες και το κλίμα βελτιώθηκε ενώ η Μαρσέιγ παρά το ότι κέρδισε με 2-1 την Γκινγκάμπ προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα πηγαίνει στο ντέρμπι του νότου με σημαντικές αμυντικές απουσίες. Εκτός του ηγετικού στόπερ Ν’ Κουλού που λείπει στο Κόπα Αφρικα, είναι τιμωρημένοι ο έμπειρος στόπερ Φανί και ο αριστερός μπακ Μορέλ. Ετσι, η άμυνα που κατεβάζει ο Μπιέλσα είναι εντελώς ασύνδετη ενώ μη έχοντας δεύτερο καθαρό αριστερό μπακ θα περάσει στη θέση αυτή τον δεξιό του μπακ. Με βάση αυτά τα δεδομένα η απόδοση στο διπλό στα επίπεδα που κινείται δεν έχει απολύτως καμία αξία. Με νίκη η Μαρσέιγ, πάντως, έστω και προσωρινά, θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα προσπεράσει τη Λυών.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:55) Κέμπριτζ – Μάντσεστερ Γ.: Τηλεοπτική νοκ-άουτ αναμέτρηση (μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός) που ανοίγει την αυλαία του 4ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας. Το ματς της χρονιάς για την Κέμπριτζ, η οποία βρίσκεται τρεις κατηγορίες πιο κάτω από τη μεγάλη της αντίπαλο. Οσο και να θέλουμε να σκεφτούμε κάποια «μαγκιά», όσο και να θέλουμε να ζήσουμε κάποια νέα κυπελλική ιστορία ηρωισμού, η τεράστια διαφορά επιπέδου δεν μας το επιτρέπει. Ιδίως όταν έχουμε τη Γιουνάιτεντ να είναι τόσο πεινασμένη για κάποια διάκριση φέτος, την ώρα μάλιστα που είχε πάρει το μάθημά της στο Λιγκ Καπ, όταν και είχε αποκλειστεί με 4-0 από τη ΜΚ Ντονς. Καλύτερα πάσο…

INSIDE INFO

(21:00) Αρλ – Νανσί: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκες για να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Η Αρλ που είναι τελευταία χάνει συνεχώς έδαφος. Εκανε κάποιες μεταγραφές ώστε να πάρει και πάλι μπροστά και δεν έχει κανένα περιθώριο άλλης απώλειας. Την περασμένη εβδομάδα έχασε εντός έδρας με 3-1 από την Ανζέ. Η Νανσί που κυνηγά την άνοδο έχει μείνει λίγο πίσω και θέλει επίσης πάση θυσία βαθμούς και κυρίως να ρεφάρει το 2-2 που παραχώρησε τη Δευτέρα στην Ορλεάν. Περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να ρισκάρουν και κρατάμε το 1,95 του Stoiximan στο να σκοράρουν αμφότερες (g/g).

(21:30) Γκενκ – Μουσκρόν: Σε κλίμα αβεβαιότητας η Μουσκρόν. Τερματίστηκε η συνεργασία με τη Λιλ, ατύχησαν οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιο επενδυτή από το Ομάν και η ομάδα βρίσκεται στον αέρα. Στην πρεμιέρα της για το 2015 ήταν τραγική στην ήττα με 1-3 από τη Γάνδη. Συν τοις άλλοις λείπει και ο πρώτος σκόρερ της, Ντιαμπί (12 γκολ), διότι έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα. Αξιόπιστη στην έδρα της η Γκενκ. Must win παιχνίδι διότι κυνηγά την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Αναμενόμενη η πτώση του άσου στο 1,57.

(21:30) Κατάνια – Προ Βερτσέλι: Με το Κατάνια – Προ Βερτσέλι ξεκινά η 23η αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, και ο άσος έχει πάρει αρκετό παιχνίδι. Η Κατάνια ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Serie A, η πορεία της όμως στο πρώτο μισό ήταν καταστροφική και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ενώ με ήττα ξεκίνησε τον β’ γύρο, άνετα με 3-0 από την Βίρτους Λαντσιάνο. Οι Σικελοί έχουν φτάσει στις επτά μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα ο τεχνικός Μαρκολίν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και τους επτά νέους στο αρχικό σχήμα απόψε. Κοινώς δεν θα υπάρχει καμία συνοχή στην ενδεκάδα και ο άσος του 1,97 απορρίπτεται.

MISSING LIST

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ: Επιστροφή στη δράση στην τουρκική Σουπερλίγκ μετά από διακοπή τριών εβδομάδων. Μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-2-2) έχει σημειώσει η Τραμπζόν, υποδεχόμενη τη Σίβας θέλει τους τρεις βαθμούς, όμως οι απουσίες της προβληματίζουν. Στο Κόπα Αφρικα οι Κονστάντ, Μεντζανί και Γιαταμπάρε, ενώ στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τέσσερις παίκτες, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά οι επιλογές του τεχνικού της Γιανάλ. Η φιλοξενούμενη έχει βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή, για όσους κυνηγούν εκπλήξεις το Χ2 δίνει 2,37 στο Stoiximan.gr

(21:00) Ορλεάν – Οσέρ: Αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς τους δύο στρατηγούς τους. Από την Ορλεάν θα λείψει ο Πυγιό (4 γκολ) που ήταν απών και στο δευτεριάτικο 2-2 στη Νανσί και από την Οσέρ θα λείψει ο Γκρανίκ (6 γκολ) που είναι με διαφορά ο εγκεφαλικότερος παίκτης της.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ X2 (2,37 στο Stoiximan.gr )

(21:00) Αρλ - Νανσί G/G (1,95 στο Stoiximan.gr )

(21:30) Γκενκ – Μουσκρόν 1 (1,57 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK