Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Πάρα πολλές οι επιλογές, το ενδιαφέρον όλο και αυξάνεται, ενώ στη σέντρα βρίσκονται τα πρωταθλήματα σε Ιρλανδία, ΗΠΑ και Ιαπωνία. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(19:30) Στουτγάρδη - Χέρτα: Η Στουτγάρδη πήρε 1-1 στο Αννόβερο και συνεχίζει την προσπάθεια για επιβίωση στην Μπουντεσλίγκα. Ο γνωστός μας τεχνικός Χουμπ Στέφενς, πήρε παράταση ζωής στον πάγκο της γηπεδούχου, αν και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ούτως ή άλλως, αφού η Στουτγάρδη ήδη έχει κλείσει άλλον προπονητή. Η γηπεδούχος δίνει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν στη μάχη για την παραμονή και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη, έπειτα από εφτά αγωνιστικές. Με προβλήματα θα παραταχθεί η Χέρτα που εκτός έδρας έχει εφτά ήττες σε εννέα ματς.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Φούλαμ - Μπόρνμουθ: Το παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους τζίρους στο σημερινό κουπόνι, με το διπλό να έχει τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των παικτών και να κινείται στα επίπεδα του 1,95-2,00. Αδυνατεί να βρει κάποια επίπεδα σταθερής φόρμας η Φούλαμ, με σερί 1-4-1, είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, πληρώνοντας την έλλειψη έμπειρων λύσεων. Η Μπόρνμουθ με το 2-1 επί της Γουλβς επανήλθε στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία δεν ήταν κακή, αλλά πλήρωσε την αδυναμία της να μετατρέψει σε γκολ τις πολλές φάσεις που δημιουργεί. Δίκαιο το 1,97 του διπλού, λογικά πάμε σε ανοιχτό παιχνίδι και το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2,5 πληρώνει το αξιόλογο 2,90.

INSIDE INFO

(19:30) Φορτούνα - Μπόχουμ: Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, φουλ επίθεση έπαιξε η Φορτούνα Ντίσελντορφ στο ντεμπούτο του Τασκίν Ακσόι, νικώντας εκτός έδρας τη Χαϊντενχάιμ (2-1) με φετινό ρεκόρ τελικών προσπαθειών (27), σουτ on target (14) και κόρνερ (10). Της ίδιας ακριβώς φιλοσοφίας είναι ο τεχνικός της Μπόχουμ, ο Ολλανδός Φαν Μάρβεϊκ, που στα τέσσερα παιχνίδια του στον πάγκο έχει τρία over και ένα άκρως πλασματικό 0-0 στην Καρλσρούη, όπου οι τελικές προσπάθειες ήταν 19-23 και οι σπουδαίες ευκαιρίες 7-8. Επόμενο ήταν να τραβήξει πολύ κόσμο το over 2,5 goals.

(19:30) Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ: Η Νυρεμβέργη δείχνει αποφασισμένη να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, έστω και αν έμεινε στο -7 από την τρίτη θέση. Υστερα από δύο σερί νίκες ήταν πολύ καλή στο εντός έδρας 1-1 με την Καρλσρούη, έχοντας μεταξύ άλλων δύο δοκάρια. Υποδέχεται σήμερα τη Χαϊντενχάιμ, που δείχνει αρκετά soft εσχάτως, μετρώντας πέντε ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Στο 1-2 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ την περασμένη εβδομάδα επέτρεψε 27 τελικές (14 on target) και το 1,95 του άσου μοιάζει αρκετά ελκυστικό.

(20:00) Κασίμπασα – Ακισαρσπόρ: Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2015 πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Κασίμπασα, βάζοντας τέρμα στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Μακριά από τις προσδοκίες φέτος, δεν έχει κερδίσει δυο σερί παιχνίδια, υποδεχόμενη την Ακισάρ όμως έχει τις προϋποθέσεις. Δεν πείθει η παρέα του Γκέκα.

(21:00) Βίλεμ - Τβέντε: Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, η Τβέντε περνά δραματικές στιγμές. Αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, με την ομοσπονδία να της αφαιρεί τρεις βαθμούς την Τετάρτη. Η Τβέντε δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία, μετρά τέσσερις ήττες και η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ. Κατάλληλη ευκαιρία για τη δυνατή εντός έδρας Βίλεμ, να πάρει μια νίκη που της θα επιτρέψει τα πλέι οφ της Ευρώπης.

(21:45) Λεβάντε – Εϊμπάρ: Εντός επικίνδυνης ζώνης η Λεβάντε, αλλά πήρε τα δύο τελευταία στην έδρα της με Μάλαγα (4-1) και Γρανάδα (2-1). Σε κάθετη πτώση η Εϊμπαρ, έξι συνεχόμενες ήττες, επτά διαδοχικά χωρίς νίκη, από τις 14/12 χωρίς να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, δεν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

(23:30) Ουνιόν Εσπανιόλα – Σ. Γουόντερερς: Χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της η Ουνιόν Εσπανιόλα, η οποία προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Αντοφαγάστα. Μάλιστα, έχει κερδίσει τα τρία τελευταία μακριά από το Σαντιάγο και επιδιώκει να βρει σταθερότητα, παίρνοντας ένα τρίποντο εντός των τειχών. Πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός για αυτό και απόψε βοηθά ο αντίπαλος, μιας και η Σ. Γουόντερερς αδυνατεί να ρολάρει από το ξεκίνημα του Κλαουσούρα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο «δημιουργικό» κομμάτι των φιλοξενούμενων. Αυτό σε συνδυασμό με το σουλουπωμένο ηθικό και το κίνητρο για να πάρει την παρθενική εντός έδρας νίκη η Ουνιόν Εσπανιόλα, μας οδηγούν στην επιλογή του άσου σε απόδοση 2,22.

MISSING LIST

(21:00) Αζαξιό – Κρετέιγ: Από την Αζαξιό θα λείψει για δεύτερο αγώνα ο εγκέφαλος Καβαλί (2 γκολ) ενώ σήμερα είναι τιμωρημένος ο βασικός σκόρερ Φοβέργκ (9 γκολ). Με τις περιορισμένες της λύσεις ο άσος αδυνατίζει ακόμα περισσότερο.

(21:00) Ανζέ – Νιόρ: Σε φόρμα και οι δύο ομάδες, η Ανζέ καλύτερη ομάδα του β’ γύρου. Για πρώτη φορά όμως θα λείψουν ταυτόχρονα οι επιθετικοί Κοτζιά (14 γκολ) και Καμαρά (4 γκολ) και αυτό δημιουργεί θέμα. Ο Κοτζιά έλειψε λόγω τιμωρίας και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας τα οποία κέρδισε με 2-0. Τότε όμως η Ανζέ είχε παρόντα τον Καμαρά.

(21:30) Τουλούζ – Μαρσέιγ: Προβληματικές και οι δύο ομάδες, στη Μαρσέιγ μαζεύτηκαν κι άλλες απουσίες στον τομέα που πονάει περισσότερο, στην άμυνα. Είναι τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Τζα Τζετζέ και ο έμπειρος στόπερ/μπακ Φανί και έτσι ο Μπιέλσα θα πρέπει να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα. Δεν σημαίνει αυτό πάντως πως μας απασχολεί η κόντρα της Μαρσέιγ αφού και η Τουλούζ είναι σε μέτρια κατάσταση και πλέον παίζει υπό πίεση αφού έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ 1 (1,95 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Βίλεμ - Τβέντε 1 (2,63 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Λεβάντε – Εϊμπαρ 1 (2,12 στο Stoiximan.gr)

(23:30) Ουνιόν Εσπανιόλα – Σ. Γουόντερερς 1 (2,22 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK