Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Ο Ολυμπιακός μάχεται στη Μαδρίτη για την είσοδο του στον τελικό της Ευρωλίγκα, σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι Παρασκευής, που συνδυάζει μεγάλη γκάμα πρωταθλημάτων από όλο τον κόσμο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός του φάιναλ φορ της Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Αήττητη στη regular season (10-0) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρωτιά στον όμιλό της στο TOP-16 (11-3) και πρόκριση στα ημιτελικά με το άνετο 3-1 επί του Παναθηναϊκού. Αποφασισμένη να ξεχάσει τα… ψυχολογικά θέματα που έχει αποκτήσει από τις μαζεμένες αποτυχίες σε φάιναλ φορ, με στόχο να επιστρέψει στο θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ (έχει 6 τρόπαια). Ο Ολυμπιακός πέταξε έξω με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στη Μαδρίτη με στόχο την 3 Ευρωλίγκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το 2012 στην Πόλη τον θεωρούσαν τελειωμένο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ μέχρι το «πεταχτάρι» του Πρίντεζη, το 2013 στο Λονδίνο (απέναντι στη Ρεάλ), κάποιοι άρχισαν να κάνουν πλάκα, αλλά τα… χαμόγελα «κόπηκαν» μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Η αλήθεια είναι μία: ο Ολυμπιακός έχει κάνει τους αντιπάλους του να… αποχωρούν από το παρκέ με ψυχολογικά και δεν έχει δικαίωμα κανείς να τον ξεγράψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Μίντλεσμπρο - Μπρέντφορντ: Επαναληπτικός ημιτελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, με τη Μίντλεσμπρο να έχει το πλεονέκτημα αφού στο πρώτο ματς επικράτησε με 1-0. Παρόλα αυτά δεν έχουμε να κάνουμε με απλό παιχνίδι, η γηπεδούχος διαθέτει την πιο αξιόπιστη έδρα της κατηγορίας και μεγάλη ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό, όμως δεν γίνεται να παραβλέψουμε τη δυναμική αλλά και το βαθμό επικινδυνότητας της φετινής Μπρέντφορντ. Ο άσος του 1,95 σαν απόδοση είναι σε σωστά επίπεδα, ενδιαφέρον έχει όμως το και Over 2,5 στο 1,90 αφού η Μπρέντφορντ θα βγει να τα παίξει όλα για όλα και το παιχνίδι εύκολα μπορεί να ανοίξει.

INSIDE INFO

(21:30) Μπρεστ – Τρουά: Η Μπρεστ έχασε την άνοδο και οι τελευταίες κακές εμφανίσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Οπαδοί της πήγαν στη χθεσινή προπόνηση και είχαν έντονο διαπληκτισμό με τον προπονητή. Η Τρουά που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και είναι σε παρατεταμένη φόρμα, έχει μεν απουσίες τις τελευταίες εβδομάδες κυρίως στον αμυντικό τομέα, αλλά κατεβαίνει με στόχο να συνεχίσει το καλό σερί της. Μπορούμε να δούμε το διπλό της έστω και με Dnb σε απόδοση στο 2,10.

(21:30) Σατορού – Χάβρη: Δεν έχουν να χάσουν τίποτα, η Σατορού έχει ανέβει αρκετά και στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια κέρδισε τα τρία. Στο γήπεδό της έχει δύο σερί over. Η Χάβρη που έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πάμε με το over σε απόδοση στο 2,05.

(21:30) Σοσό – Βαλενσιέν: Η Σοσό τη Δευτέρα στο 0-0 στην Ανζέ έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και θέλει να την εξαργυρώσει σήμερα με μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Δεν έχει κάποιο κίνητρο και απλά θα παίξει για να κερδίσει. Η Βαλενσιέν που έρχεται από το 2-2 με τη Λαβάλ και έχει σε μεγάλη φόρμα το γνωστό φορ Λε Ταλέκ, αν δεν έρθουν καλά τα αποτελέσματα των ομάδων της ουράς μπορεί να βρεθεί στη ζώνη. Για να το αποφύγει υπάρχει μόνο μία λύση, να κερδίσει. Υστερεί αρκετά σε συντελεστή τερμάτων έναντι των άμεσων αντιπάλων της και για να αποφύγει κάθε ισοβαθμία θα ψάξει δύο νίκες στα δύο τελευταία. Το over στο 2,15 είναι αρκετά ψηλό.

(21:45) Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ: Ανεβασμένη ψυχολογικά η Σεντ Τζόνστον από τις τελευταίες καλές της εμφανίσεις. Στα 11 τελευταία ματς έχει μόλις 2 ήττες και δείχνει να πιστεύει στην κατάληψη της τέταρτης θέσης, που ενδέχεται να τη φέρει στην Ευρώπη. Το έργο της στο φινάλε δεν είναι εύκολο, σήμερα παίζει με τη Σέλτικ εντός και η αυλαία πέφτει εκτός με την Αμπερντίν, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της, παρότι θα κατέβει χωρίς τον έμπειρο κάπτεν-στόπερ/μπακ ΜακΚάι. Η πρωταθλήτρια Σέλτικ, αν και παίζει με κάποιες αλλαγές, δεν δείχνει διάθεση να φρενάρει΄ γράφει 8-1-0 στα 9 τελευταία (τελευταία της ήττα από τη Σεντ Τζόνστον, εντός με 1-0), 6/9 με απαραβίαστη εστία. Πάντως, κάτι το κίνητρο της Σεντ Τζόνστον, κάτι οι αλλαγές του Ντέιλα, μπορούν να φέρουν το αμφίσκορο που προσφέρεται στο μπόλικο 2,12 Stoiximan.

(01:30) Μπαΐα – Μοζί Μιρίμ: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Πέρσι τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες. Η Μπαΐα διατήρησε τον κορμό της Σέριε Α και η Μοζί Μιρίμ αυτόν της Σέριε C. Από τα δυνατά/δίκαια φαβορί για άνοδο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν κανονικό προπονητή στον πάγκο τους και στην πρεμιέρα παρότι ξεκούρασαν βασικούς, απέσπασαν 1-1 από την Αμέρικα Μινέιρο. Η Μοζί του πρόεδρου Ριβάλντο έχασε 0-2 από την Κρισιούμα την προηγούμενη βδομάδα, δείχνοντας πολλές παθογένειες μεσοεπιθετικά. Παράλληλα, στον πάγκο έχει τον Εντίνιο, γιο του Πελέ που δεν έχει δουλέψει ποτέ ξανά σε ομάδα και προσλήφθηκε για λόγους μάρκετινγκ. Νορμάλ ο φαβοριτισμός της Μπαΐα που επιδιώκει να κάνει την πρώτη εντός έδρας νίκη στη σεζόν και μπορεί να τα καταφέρει από το πρώτο ημίχρονο.

MISSING LISΤ

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:30) Αρλ – Ορλεάν: Εντελώς μονόπλευρο το ενδιαφέρον αφού η Ορλεάν θέλει νίκη, ενώ η Αρλ έχει πέσει. Πάντως πολλά τα προβλήματα που έχει η Ορλεάν αφού στους πέντε βασικούς που λείπουν τον τελευταίο καιρό προστέθηκαν ένας μέσος και κυρίως ο πρώτος σκόρερ Μαά (7 γκολ). Χωρίς αξία το χαμηλό διπλό.

(21:30) Νιμ – Αζαξιό: Η Αζαξιό θέλει πάση θυσία τη νίκη αλλά της έπεσαν πολλές απουσίες. Δύο βασικοί αμυντικοί και κυρίως ο πρώτος σκόρερ Φοβέργκ (11 γκολ) κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της. Η Νιμ μπορεί να μην είναι σε φόρμα αλλά την περασμένη εβδομάδα πήρε 1-1 στην Ορλεάν, έδωσε τέλος σε σερί έξι ηττών και απέδειξε πως δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο.

(21:30) Οσέρ – Κρετέιγ: Θέλει προσοχή ο άσος γιατί η Οσέρ έχει έξι νέους απόντες, σημαντικοί όλοι τους και αφορούν όλες τις γραμμές της. Στο τέλος του μήνα έχει τον τελικό κυπέλλου με την Παρί και ο προπονητής της παίρνει τα μέτρα του προσπαθώντας να προσέξουν κάποιοι από τους βασικούς του να αποφύγουν τραυματισμούς ή κάρτες. Δεν πείθει όμως και τόσο η Κρετέιγ ώστε να πάμε στην κόντρα.

PUT YOUR MONEY

Σατορού - Χάβρη Over 2,5 goals (2,05 στο Stoiximan.gr)

Μίντλεσμπρο - Μπρέντφορντ 1 (1,93 στο Stoiximan.gr)

Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ G/G (2,12 στο Stoiximan.gr)

Μπαΐα – Μοζί Μιρίμ 1/1 ημ./τελ. (2,30 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK