Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με παιχνίδια για όλα τα γούστα στο σημερινό πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Βαλενσιέν – Γκαζελέκ: Η Βαλενσιέν χρειάζεται νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ακόμα και με ισοπαλία θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Αζαξιό και Ορλεάν. Υπάρχει κινητοποίηση και έκκληση στον κόσμο για να πάει μαζικά στο γήπεδο. Η Γκαζελέκ που εξασφάλισε την άνοδό της την περασμένη αγωνιστική είναι πιθανό να εμφανιστεί αρκετά χαλαρή και υπάρχουν σκέψεις για να παίξουν και παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο ως τώρα. Στο 2,00+ συζητιέται ο άσος της Βαλενσιέν.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Ορλεαν - Σοσό: Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή, με την Ορλεαν να χρειάζεται μόνο νίκη, αλλά και να γκελάρει μία εκ των Βαλενσιέν ή Αζαξιό. Με ισοπαλία η Ορλεαν σώζεται, αν ηττηθεί η Αζαξιό. Η γηπεδούχος είναι αυτή που καίγεται για τη νίκη (αδιάφορη η Σοσό θεωρητικά, όμως δεν χαρίζεται πουθενά), αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να την ακολουθήσουμε.

INSIDE INFO

(19:30) Ντε Γκράαφστσαπ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Στην Ολλανδία, υπάρχουν τα πλέι οφ για την παραμονή/άνοδο στην Eredivisie. Πρώτο παιχνίδι για το συγκεκριμένο ζευγάρι, τη Δευτέρα υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και σε ισχύ βρίσκεται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Ντε Γκράαφσταπ είναι ομάδα από τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας και θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Τερμάτισε στην έκτη θέση και στον προηγούμενο γύρο είχε και την τύχη με το μέρος της για να περάσει το εμπόδιο της Αλμερε. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς προέρχεται από την Eredivisie, διαθέτει περισσότερες επιλογές και θεωρητικά είναι αρκετά ισχυρότερη της αντιπάλου της. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ είναι αποδεκτό το διπλό.

(21:30) Αζαξιό – Αρλ: Η Αζαξιό με νίκη εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια έδειξε πως αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και σοβαρεύτηκε. Η Αρλ είναι καταδικασμένη και απλά παλεύει για να αποφύγει την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Ο άσος στο 1,50 δείχνει χαμηλός αλλά βάσει των δεδομένων είναι δίκαιος.

(21:30) Πεσκάρα – Λιβόρνο: Ματσάρα για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα των πλέι-οφ ανόδου της Serie B, τελευταία αγωνιστική, με την Πεσκάρα να θέλει μόνο νίκη και τη Λιβόρνο να παίζει για δύο αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα-σοκ από την ουραγό Βαρέζε και σε μια προσπάθεια να σώσουν τα πλέι-οφ προχώρησαν σε απίθανη κίνηση, απολύοντας τον προπονητή Μπαρόνι. Στη θέση του προωθήθηκε ο τεχνικός της ομάδας νέων Μάσιμο Οντο. Η Πεσκάρα θέλει τη νίκη, θα παίξει επιθετικά, θα ρισκάρει, αφού χρειάζεται το γκολ, ενώ κάτω από τα δοκάρια της Λιβόρνο θα βρεθεί ο 18χρονος Τσιπριάνι, καθώς τιμωρήθηκε ο βασικός Ματζόνι και τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός Μπαστιανόνι. Σε καλή απόδοση το Over στο 1,93, θεωρώντας πως το ματς θα ανοίξει από νωρίς.

(21:45) Φένλο - Μπρέντα: Παιχνίδι από την Ολλανδία, που αφορά την άνοδο/παραμονή. Πρώτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, τη Δευτέρα υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα της Μπρέντα και σε ισχύ βρίσκεται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Φένλο τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας και στον προηγούμενο γύρω των πλέι οφ, απέκλεισε την ΟΣ (και αυτή από τη 2η κατηγορία). Η Μπρέντα βρέθηκε σε θέσεις μπαράζ στην Eredivisie και, πλέον, καλείται να σώσει τη σεζόν στα πλέι οφ. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας, αξίζει το ποντάρισμα στην Μπρέντα.

(03:50) Μοζί Μιρίμ – Σαμπάιο Κορέια: Παιχνίδι για τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας. Παραδόξως η Μοζί Μιρίμ προμοτάρεται από τις εταιρίες ως φαβορί. Με τον γιο του Πελέ στον πάγκο (Εντίνιο) να αποτελεί επιλογή «μάρκετινγκ» του προέδρου Ριβάλντο, η Μοζί με δύο ήττες και κακές εμφανίσεις είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Σαμπάιο Κορέια έχει το 100% στην κατηγορία, είναι σύνολο με επιθετικές αρετές που αρέσκετα να παίζει στην κόντρα επίθεση και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:30) Βιτσέντζα – Φροζινόνε: Η Βιτσέντζα στην τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει την 3 θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ ανόδου, που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη. Από την πλευρά της η Φροζινόνε ακόμα… πανηγυρίζει την άνοδο στη Serie A, την οποία και εξασφάλισε στην προηγούμενη αγωνιστική. Ταξίδεψε στο Βένετο χωρίς τρεις βασικούς τιμωρημένους ενώ ο τεχνικός Στελόνε θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Το κίνητρο στη Βιτσέντζα για τον άσο του 1,40.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Ντε Γκράαφστσαπ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς 2 (2,90 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Φένλο - Μπρέντα 2 (2,38 στο Stoiximan.gr)

(03:50) Μοζί Μιρίμ – Σαμπάιο Κορέια Χ2 Δ.Ε. (1,73 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK