Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Στο ζενίθ η αγωνία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού πλέον βρισκόμαστε στην προτελευταία στροφή των ομίλων με πολλά μέτωπα ανοιχτά και κρίσιμες αναμετρήσεις που απαρτίζουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύει και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης
ΙΝΤΙΜΕ

MATCH OF THE DAY

(20:00) Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ: Στην ουδέτερη και παγωμένη «Μπορίσοφ Αρένα» ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε το δικό του «τελικό» πρόκρισης, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ουσιαστικά θα τον θέσει εκτός πρόκρισης. Παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, με μεγάλους τζίρους πάνω στο διπλό που στους περισσότερους μπουκ έχει κατηφορίσει προς το 1,85 από τα αρχικά 1,95. Και μάλλον αναμενόμενα, η ποιοτική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, το σαρωτικό 6-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και η κακή κατάσταση των Λευκορώσων, δίνουν και με το παραπάνω πόντους στο διπλό της ελληνικής ομάδας.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(20:00) Βόλφσμπουργκ – Εβερτον: Παιχνίδι για τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο απασχολεί έντονα σε τζίρους, με τη μάζα των παικτών να έχει πέσει πάνω στον άσο της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος από το 1,90 έχει μαζευτεί στο 1,75. Τάση που δεν έχει κάποια αγωνιστική εξήγηση, ζευγάρι που βρίσκεται στο πάνω ράφι του ομίλου, ουσιαστικά κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ενώ η Εβερτον παραμένει αήττητη στη διοργάνωση. Αν μάλιστα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Κράσνονταρ – Λιλ, δεν έχει κερδίσει η Λιλ, τότε μία βολική ισοπαλία δίνει και τυπικά την πρόκριση σε αμφότερες.

(22:05) Ιντερ – Ντνιέπρ: Από τον 6ο όμιλο είναι το δεύτερο σημείο που έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των παικτών, ο λόγος για τον άσο της Ιντερ που παίζει πλέον στο 1,60 από το 1,70+ των πρώτων σετ. Κινητικότητα που έχει ένα σχετικό ρίσκο, αφού η Ιντερ ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, δεδομένο που δεν αποκλείεται να την κάνει πιο συντηρητική στο παιχνίδι της.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(20:00) Ααλμποργκ – Στεάουα: Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για την τύχη της 2ης θέσης του 10ου ομίλου. Η Στεάουα ταξίδεψε στη Δανία χωρίς δυο βασικούς τιμωρημένους, τον στόπερ Ζούκαλα και τον χαφ Πρεπελίτα, και τον καλό φορ Ρουσέσκου (5 γκολ στους ομίλους), ο οποίος είναι τραυματίας. Ολη αυτή η ειδησεογραφία είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο του διπλού από το 2,25 στο 2,50, σε ένα παιχνίδι που είναι πλέον ο ορισμός της τριπλής. Στη λογική της μεγάλης σημασίας που έχει το αποψινό, αλλά και των δυνατών απουσιών της Στεάουα, καλύτερη τύχη έχει το under 2,5 γκολ στο καλοπληρωμένο 1,80.

INSIDE INFO

(22:05) Σεντ Ετιέν – Καραμπάγκ: Η Σεντ Ετιέν, που θεωρείται σχεδόν ακλόνητο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση του 6ου ομίλου με τον άσο της στο 1,40, σε κανένα από τα 18 τελευταία επίσημα δεν πέτυχε πάνω από ένα γκολ, ενώ στα εννιά τελευταία επίσημα σκόραρε μόλις πέντε φορές. Μάλιστα, τα 9 πιο πρόσφατα εντός έδρας της έχουν καταλήξει σε under, ενώ οι Αζέροι της Καραμπάγκ μετράνε ως τώρα 4/5 N/G στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του, κάτι που μας προϊδεάζει για ένα κλειστό παιχνίδι, με το under στο 1,67.

(22:05) Σέλτικ – Σάλτσμπουργκ: Μονομαχία κορυφής στον 4ο όμιλο. Η Σέλτικ κερδίζει, αλλά δεν πείθει… Από τις εννέα φετινές νίκες της στη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ, οι πέντε είναι στο γκολ, η δε νίκη της το περασμένο Σάββατο επί της Νταντί (2-1) ήταν η τρίτη σερί στο γκολ. Εκτός Ευρώπης ο Σουηδός σταρ-πρώτος σκόρερ Γκουιντέτι (10 γκολ σε 11 ματς). Κορυφαία ομάδα στο σκοράρισμα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Σάλτσμπουργκ, ενώ η Σέλτικ έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια της στον όμιλο. Λογικό να βρίσκεται το αμφίσκορο σε αποδόσεις γκραν φαβορί (1,44).

(01:45) Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα: Επανάληψη του αργεντίνικου superclasico για τα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα, το πρώτο ματς ήρθε 0-0 και… δεν βλεπόταν. Τότε η Ρίβερ είχε το ελαφρυντικό της κούρασης σε σχέση με την αντίπαλό της, καθώς ταυτόχρονα διεκδικεί και τον εγχώριο τίτλο. Ομως, την Κυριακή επέλεξε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς (και έχασε 1-0 από τη Ράσινγκ), στοχοποιώντας την αποψινή ρεβάνς με τη μισητή αντίπαλο. Πιο ποιοτική ως ομάδα η Ρίβερ, πλήγμα για την Μπόκα η απουσία της τελευταίας στιγμής του φορ Τσάβες, προβάδισμα στον άσο του 1,95.

PUT YOUR MONEY

Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ 2 (1,99 στον Stoiximan.gr )

Ααλμποργκ – Στεάουα Under (1,83 στον Stoiximan.gr )

Σέλτικ – Σάλτσμπουργκ G/G (1,40 στον Stoiximan.gr

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα 1 (1,95 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK