Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Επίλογος στη φάση των ομίλων του Europa League, πολλά τα ανοιχτά μέτωπα αλλά και οι στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(22:05) ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ: Τελικός στον 11ο όμιλο, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο στη νοκ άουτ φάση και την Γκινγκάμπ να προκρίνεται σε περίπτωση που δεν χάσει. Καθαρό φαβορί ο άσος, ο οποίος μάλιστα έχει παρουσιάσει σημάδια υποχώρησης προς το 1,75 από 1,85, όμως μόνο απλή δεν κρίνεται η αποστολή της ελληνικής ομάδας. Σε όλους τους πρόσφατους ευρωπαϊκούς εντός έδρας «τελικούς» (Μέταλιστ, Σάλκε, Μπενφίκα) έχει γνωρίσει αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Γκινγκάμπ με τον αέρα των δύο αποτελεσμάτων, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με 0% γκανιότα το ματς στον Stoiximan.gr (1,85 – 3,65 – 5,15), είναι καθαρά θέμα προσωπικής έμπνευσης.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(19:00) Κάραμπαγκ – Ιντερ: Ματς για τον 6ο όμιλο. Η Ιντερ έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη στην επόμενη φάση, έτσι ο Μαντσίνι άφησε στην Ιταλία πρακτικά όλη τη βασική ενδεκάδα, παίρνοντας στην αποστολή ρεζέρβες και οκτώ παίκτες από την ομάδα νέων. Ο άσος έχει σηκώσει σημαντικούς τζίρους επάνω του, αφού οι φιλόδοξοι Αζέροι της Κάραμπαγκ έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη που θα τους δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου, Ντνιέπρ – Σεντ Ετιέν. Στο 2,37 ο άσος της Κάραμπαγκ, απόδοση η οποία με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποτελεί δίκαιη αποτίμηση.

INSIDE INFO

(20:00) Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σέλτικ: Καμία από τις δύο δεν έχει λόγο να βγάλει σκοπιμότητα δεδομένου ότι έχουν όλα κριθεί στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ: η γηπεδούχος είναι εκτός συνέχειας, η Σέλτικ είναι σίγουρα δεύτερη. Η φιλοξενούμενη πήγε με κάμποσες απουσίες στο Ζάγκρεμπ (ανέτοιμος ο ταλαντούχος στόπερ Ντενάγιερ, εκτός ο κάπτεν-χαφ Μπράουν, εκτός στην Ευρώπη και ο γκολτζής Γκουιντέτι), ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός Ντέιλα ζήτησε τη νίκη. Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που η Σέλτικ κράτησε απαραβίαστη την εστία της σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, ήταν το Νοέμβριο του 2009, ενώ από την άλλη η Ντιναμό δέχεται γκολ εδώ και οχτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το G/G (4/5 για τη Σέλτικ στον όμιλο), είναι στο 1,83.

(20:00) Παναθηναϊκός – Εστορίλ: Η κόντρα των.. αποκλεισμένων στον 5ο όμιλο. Χωρίς το παραμικρό άγχος αμφότερες, ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα επιδιώξει εκτός από μία εμφάνιση που θα ζεστάνει τους οπαδούς του και την πρώτη νίκη στον όμιλο, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα προχωρήσει και σε γερό φρεσκάρισμα της ενδεκάδας. Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρετά η Εστορίλ τη δεύτερη σερί ευρωπαϊκή συμμετοχή της. Πήρε μία νίκη και αποδείχθηκε ανταγωνιστική, ενώ φέτος μετράει 14/18 G/G και 11/18 over σε όλα της τα επίσημα παιχνίδια. Αναμέτρηση που δύσκολα θα κρατηθεί σε κλειστό ρυθμό, με το over στο καλοπληρωμένο 2,12 να αποτελεί μία καλή επιλογή.

(22:05) Λιλ – Βόλφσμπουργκ: Κρίσιμη αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο, η Λιλ προκρίνεται με νίκη, η Βόλφσμπουργκ περνάει σαν δεύτερη αν δεν χάσει. Υπάρχει σημαντική κινητικότητα στο διπλό, το οποίο από τα αρχικά 2,40 έχει υποχωρήσει στο 2,15, τάση η οποία οφείλεται στην εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα των δύο ομάδων. Σε πολύ μέτρια κατάσταση η Λιλ, χωρίς νίκη στα 12 τελευταία (0-6-6), ενώ θα παραταχθεί και με ερωτηματικά στην άμυνα, αφού χτύπησε ο πολυσύνθετος Μπεριά και ο ηγετικός στόπερ Μπάσα παρά το ότι επιστρέφει δεν είναι στο 100%. Στο 10-0-2 ο απολογισμός της Βόλφσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις, στα χαρτιά αυτή η διαφορά μομέντουμ χρίζει φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά στοιχηματικά το 2,15 δεν λέει κάτι, από τη στιγμή που παίζουν για δύο αποτελέσματα.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Κάραμπαγκ – Ιντερ 1 (2,37 στον Stoiximan.gr )

(20:00) Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σέλτικ G/G (1,83 στον Stoiximan.gr )

(20:00) Παναθηναϊκός – Εστορίλ over (2,12 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK