Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Λιτό το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, τόσο ποσοτικά, όσο και από πλευράς στοιχηματικών ευκαιριών. Όμως το στοίχημα δεν εξαντλείται μόνο στο ποδόσφαιρο, η δεύτερη αγωνιστική του TOP-16 για την Ευρωλίγκα έχει σημαντικές αναμετρήσεις που μπορούν να μας προσφέρουν στοιχηματικά πατήματα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ολυμπιακός – Μιλάνο: Πολύ σημαντικό το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη δύσκολη έδρα της Μάλαγα για την πρεμιέρα του TOP-16, έχει αρχίσει να γίνεται παραπάνω από εμφανής η αμυντική μεταστροφή της ομάδας από τότε που την ανέλαβε ο Σφαιρόπουλος. Σε αντίθεση, η Αρμάνι δεν πείθει και οι αδυναμίες της φανερώθηκαν στην ήττα-σοκ (59-79) μέσα στο σπίτι της από την πρωτάρα Νίζνι. Υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας και δυναμικής, ο άσος με χάντικαπ 8,5 πόντους στο 1,85 δείχνει σαν ένα από τα δυνατά σημεία της αγωνιστικής.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:00) Γρανάδα - Σεβίλλη: Πρώτο ματς κυπέλλου για τη φάση των «16», τοπική μονομαχία της Ανδαλουσίας, με ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού στον πάγκο της γηπεδούχου κάθεται ο Χοακίν Καπαρός, τεχνικός της Σεβίλλης στην πενταετία 2000-05. Σε πολύ κακή κατάσταση η Γρανάδα, έχει συμπληρώσει δεκατρείς αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και ήδη αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια έντονης γκρίνιας από την εξέδρα. Σαφώς ποιοτικότερη και πιο γεμάτη σαν ομάδα η Σεβίλλη, το διπλό της έχει μαζέψει σημαντικό τζίρο και κατηφορίζει προς το 1,95 από τα αρχικά 2,05. Σωστό φαβορί από ποδοσφαιρικής σκοπιάς, όμως στοιχηματικά δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη αξία, αφού μιλάμε για διπλές αναμετρήσεις, με τις ομάδες να προβαίνουν σε ευρύ ροτέισιον των ενδεκάδων τους.

INSIDE INFO

(21:05) Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας: Δεύτερη αγωνιστική της φάσης του TOP-16 της Ευρωλίγκα και ο άσος της Μακάμπι είναι από τα σημεία που αναμένεται να ντύσουν αρκετά παρολί. Μπορεί την πρώτη αγωνιστική να γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, όμως στη συντριπτική διάρκεια της αναμέτρησης η εμφάνιση της ήταν άκρως ικανοποιητική, βγάζοντας την εικόνα μίας πολύ δεμένης ομάδας. Πάντα ισχυρή στη «Nokia Arena», στα συν της και αναμενόμενη επιστροφή στην αποστολή του κορυφαίου φόργουορντ Ντεβίν Σμιθ. Ασος που μπορεί να παιχτεί και με χάντικαπ 6,5 πόντων στο ικανοποιητικό 1,85.

PUT YOUR MONEY

(21:05) Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας 1 (-6,5) (1,85 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Ολυμπιακός – Μιλάνο 1 (-8.5) (1,85 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Μην ξεχνάς, αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK