Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Λιτό το σημερινό κουπόνι, όταν όμως υπάρχει μία κόντρα Ρεάλ – Ατλέτικο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο, ενώ το μενού περιλαμβάνει και το πρώτο πιάτο της 3 αγωνιστικής για το TOP 16 της Ευρωλίγκας. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:00) Ρεάλ - Ατλέτικο: Κυπελλούχος εναντίον πρωταθλήτριας στο ντέρμπι της Μαδρίτης, με φόντο την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Ρεβάνς του υπέρ της Ατλέτικο 2-0, αυτό ήταν το τέταρτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι, σε κανένα δεν νίκησε η Ρεάλ (0-1-3), που πέρυσι είχε επικρατήσει στα μεταξύ τους στο κύπελλο 2-0 και 3-0. Ηρθε η ώρα κατά τη γνώμη μας να σπάσει αυτή η παράδοση, ο άσος του 1,59 με 0% γκανιότα στο Stoiximan. gr δεν κρύβει ιδιαίτερη στοιχηματική αξία, αξίζει το ρίσκο να κυνηγήσουμε τον άσο από ημίχρονο στο πιο καλοπληρωμένο 2,05, αφού η Ρεάλ εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη να μπει τσιτωμένα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα.

INSIDE INFO

(19:30) Πλατανιάς – Ατρόμητος: Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους, ο Πλατανιάς θέλει τη νίκη ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ο Ατρόμητος προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την πεντάδα και ο …Σα Πίντο να κρατήσει τη δουλειά του. Από τα παιχνίδια που ξεκινούν με πολλή ισοπαλία μέσα τους, το «υποψιασμένο» Χ πληρώνει 3,05, με λιγότερο ρίσκο μπορούμε να καταλήξουμε στην επιλογή των 2-3 γκολ στο 2,02, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ανοίξει.

(21:05) Μακάμπι – Μπαρτσελόνα: Βελτιωμένη η Μακάμπι στην πρώτη της νίκη στο TOP 16, ΤΟ 78-67 επί του Ερυθρού Αστέρα, έχει αρχίσει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η Μπαρτσελόνα μπορεί στο αγχωτικό 80-76 επί του Παναθηναϊκού να ρέφαρε την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Αλμπα, εν τούτοις αποδείχτηκε πως με τις απουσίες των Ναβάρο (κυρίως) και Ολεσον, αντιμετωπίζει μεγάλο ζήτημα στην περιφέρεια. Παραδοσιακά δυνατή και με επιθετικές τάσεις στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι, αν συνυπολογίσουμε την κούραση και τη χαλαρή άμυνα που βγάζει εσχάτως η Μπαρτσελόνα, καταλήγουμε στην επιλογή του over 155,5 που πληρώνει το ικανοποιητικό 1,88.

(21:15) Αλμπα – Ρεάλ: Τρίτη αγωνιστική για τη φάση του TOP 16 στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ να μετράει ήδη δύο νίκες, προερχόμενη από το πολύ άνετο 93-78 επί της Γαλατά. Εχουν αρχίσει και ανεβάζουν ρυθμούς οι Μαδριλένοι μετά το όχι και τόσο ενθαρρυντικό δείγμα γραφής τους το προηγούμενο δίμηνο, παράλληλα δε έχει αρχίσει να φτιάχνει και το κλίμα στο εσωτερικό τους. Πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί χαλαρή στο αποψινό, στο ίδιο γήπεδο η μισητή Μπαρτσελόνα έχασε πριν από δύο εβδομάδες κι αυτό από μόνο του αποτελεί το ιδανικό καμπανάκι. Το διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων στο 1,83 είναι ένα σημείο που μπορεί να επαληθευτεί από μία σοβαρή Ρεάλ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(22:00) Γιουβέντους – Βερόνα: Πράξη πρώτη, για τους «16» του κυπέλλου, αφού την Κυριακή οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο ίδιο γήπεδο στα πλαίσια της Σέριε Α. Στη Γιουβέντους χαίρονται με τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και φυσικά με την πειστική εμφάνιση και νίκη 3-1 στη Νάπολι, με την οποία έσπασε μια παράδοση 14 ετών, το αποψινό αποτελεί ευκαιρία για αλλαγές από τον Αλέγκρι. Εκτός αποστολής οι Τέβες (17/11), Πίρλο (10/2), πολλές ρεζέρβες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τη Βερόνα. Νοκ άουτ οι Τόνι (18/6), Μόρας (17/1), με τον Μαντορλίνι να φρεσκάρει δυνατά την 11άδα. Χαμηλό το 1,18 του άσου, έτσι όπως διαμορφώνονται τα αγωνιστικά δεδομένα, προτιμότερη επιλογή για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το παιχνίδι, φαντάζει το over στο 1,55.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Πλατανιάς – Ατρόμητος 2-3 γκολ ( 2,02 στο Stoiximan.gr )

(21:15) Αλμπα – Ρεάλ 2 (-7,5) (1,83 στο Stoiximan.gr )

(21:00) Ρεάλ – Ατλέτικο 1 ημ. (2,05 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK