Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Κόπα Αφρικα και κυπελλικές αναμετρήσεις απαρτίζουν το περιορισμένο ποσοτικά ποδοσφαιρικό κουπόνι, παράλληλα υπάρχουν και αναμετρήσεις για την 4 αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας, η οποία αρχίζει να αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ρεάλ - Παναθηναϊκός: Τέταρτη αγωνιστική για το TOP 16 της Ευρωλίγκας και στο σημερινό πρόγραμμα αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαδρίτης. Εχει αρχίσει και ανεβάζει στροφές η Ρεάλ, πρώτη στον όμιλο με 3/3 και μπάσκετ που πλησιάζει τα υψηλά στάνταρντ απαιτήσεων που υπάρχουν για φέτος. Λαβωμένος ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, Παπάς, Γιάνκοβιτς, Μαυροκεφαλίδης δεν ακολούθησαν την αποστολή και το έργο των παικτών του Ιβάνοβιτς γίνεται ακόμη δυσκολότερο. Με δεδομένο το ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρουσιάσει ακόμη ένα αξιόπιστο πρόσωπο στα εκτός έδρας του, ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά το χάντικαπ των 12,5 πόντων είναι ιδιαίτερα πονηρό και οριακό. Προτιμότερο το under 157, 5 πόντοι που πληρώνει 1,95, με μηδενική γκανιότα στο Stoiximan, αφού η Ρεάλ είναι πολύ βελτιωμένη στις αμυντικές της επιδόσεις.

INSIDE INFO

(21:00) Πράσινο Ακρωτήριο – Λ.Δ. Κογκό: Δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Κόπα Αφρικα. Αμφότερες άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, παίρνοντας το 1-1, η τυπικά γηπεδούχος από την ισχυρή Τυνησία και η δεύτερη από την προ τριετίας πρωταθλήτρια, Ζάμπια. Δημιούργησαν ευκαιρίες κόντρα σε θεωρητικά πιο δυνατές αντιπάλους, τώρα είναι η ευκαιρία τους για μια νίκη – κλειδί, το G/G στο 2,05 μπορεί να αποτελέσει μία πιθανή στοιχηματική βάση για όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί.

(22:00) Ρεν – Ρεμς: Μονοί αγώνες για τη φάση των «32» στο κύπελλο Γαλλίας. Η Ρεν ήταν η φιναλίστ του περσινού τελικού, τα κύπελλα είναι στις βασικές της προτεραιότητες αφού στο πρωτάθλημα μετά από ένα καλό δίμηνο, δείχνει να πετά λευκή πετσέτα. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε την περασμένη εβδομάδα με 3-1 στην Μπαστιά, μέτρια και την Κυριακή στο 0-0 που παραχώρησε στη Σεντ Ετιέν. Η Ρεμς διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έρχεται από το βαρύ 4-1 στην Καέν και επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός στις τάξεις της για τις τελευταίες εμφανίσεις. Αμφότερες αναμένεται να προβούν σε ένα ελεγχόμενο φρεσκάρισμα των ενδεκάδων τους, στη Ρεν σημαντική η απουσία του σταρ της, ακραίου επιθετικού Ν’ Τεπ (19/7). Με πτωτικές τάσεις ο άσος, από το 1,90 στο 1,75, σε τέτοια επίπεδα και σε μίας τέτοιας μορφής αναμέτρηση, δεν εκτιμούμε πως υπάρχει κάποια στοιχηματική αξία.

(22:00) Νάπολι – Ουντινέζε: Δυνατή κόντρα για τη φάση των «16» του Coppa Italia. Από διπλό ψυχολογίας η Νάπολι, το 1-0 επί της Λάτσιο στο πρωτάθλημα, κάτοχος του περσινού τροπαίου και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση. Σε παρατεταμένα προβληματική κατάσταση η Ουντινέζε, μετράει μόνο μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της και αυτή τη χρονική στιγμή δεν πείθει πως μπορεί να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Πιεσμένα τα 1,38 του άσου, κρατάμε το over 2,5 στο 1,70, αφού η παρέα του Ιγουαΐν συνηθίζει να ανοίγει τα παιχνίδια στο «Σαν Πάολο».

(23:00) Εσπανιόλ – Σεβίλλη : Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Με φουλ ηθικό από την πρόκριση επί της ισχυρής φέτος Βαλένθια στον προηγούμενο γύρο η σαφώς καλύτερη εντός έδρας απ’ ότι εκτός, Εσπανιόλ. Μεγάλος στόχος για την τέταρτη της κατάταξης, Σεβίλλη η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να λέει «όχι» στο κύπελλο, με μεγαλύτερο ροτέισον πάντως απόψε από τους Καταλανούς. Πολύ προσεγμένο το σετ των αποδόσεων (3,20/3,30/2,60) σε ένα πραγματικά κλειστό παιχνίδι που θα πάει στις λεπτομέρειες και το οποίο δύσκολα ανιχνεύεται στοιχηματικά.

PUT YOUR MONEY

(21:00) Πρ. Ακρωτήριο – Λ.Δ. Κογκό G/G ( 2,05 στο Stoiximan.gr )

(21:45) Ρεάλ – Παναθηναϊκός Under 157,5 (1,95 στο Stoiximan.gr )

(22:00) Νάπολι – Ουντινέζε Over (1,70 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK