Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Αμιγώς ιταλικό το σημερινό κουπόνι, αφού έχουμε πλήρη δράση στη Β’ κατηγορία με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Πεσκάρα-Μπρέσια αποτελεί αναμφίβολα το πιο δυνατό σταύρωμα της αγωνιστικής, ενώ… περίεργη κινητικότητα και μεγάλοι τζίροι έχουν παρατηρηθεί στο διπλό του Βαρέζε-Κατάνια (φραγμένο στον ΟΠΑΠ). Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:30) Πεσκάρα – Μπρέσια: Από άποψη ονομάτων αυτό είναι το πιο «βαρύ» παιχνίδι του αποψινού προγράμματος στο κουπόνι, που περιλαμβάνει αποκλειστικά σχεδόν αγώνες της Β’ Ιταλίας. Βαθμολογικά βέβαια καμία σχέση, η Πεσκάρα προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη οκτάδα των πλέι-οφ ανόδου και η Μπρέσια, κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, να αποφύγει τον πρώτο υποβιβασμό στη Lega Pro μετά από 33 χρόνια. Η Πεσκάρα προέρχεται από αήττητο επτά αγώνων (4-3-0) και δείχνει βελτιωμένη στον τελευταίο μήνα, η Μπρέσια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς και απέχει οκτώ βαθμούς από τις θέσεις παραμονής. Η Πεσκάρα έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 55 γκολ, η Μπρέσια μόλις σε 4 ματς φέτος από τα 33 της σεζόν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πρέπει να ρισκάρει κιόλας καθώς δεν έχει να κερδίσει κάτι με παθητική συμπεριφορά και εμείς θα πάρουμε το Over στο 1,90 του Stoiximan.gr.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Βαρέζε – Κατάνια: Εντονο παρασκήνιο στο παιχνίδι αυτό τις τελευταίες ώρες αλλά και πολλά οξύμωρα σχήματα: το διπλό της Κατάνια άνοιξε τη Δευτέρα στο 2,50 και πλέον βρίσκεται σε μέσο όρο 1,70, προφανώς λόγω μεγάλων πονταρισμάτων που έλαβε. Τι έχει γίνει και πως είναι δυνατόν να πληρώνει 1,70 το διπλό της μοναδικής ομάδας που δεν έχει εκτός έδρας νίκη φέτος στη Serie B; Ασφαλώς δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όπως και πολύ εύκολα μπορούμε να το προσπεράσουμε. Οσοι πρόλαβαν να το ποντάρουν στο 2,50 έχει καλώς, για να δούμε τη θετική πλευρά του πράγματος ίσως το διπλό πήρε τόσο ποντάρισμα επειδή η Βαρέζε δεν έχει πρακτικές ελπίδες για την παραμονή. Οι πιο πονηροί ασφαλώς θεωρούν πως το παιχνίδι έχει ήδη «πωληθεί» από την γηπεδούχο…Το ματς πάντως έχει ήδη φραγεί από τον ΟΠΑΠ.

INSIDE INFO

(21:30) Αβελίνο – Μόντενα: Για την Αβελίνο έχουμε καλή γνώμη και οδηγούμαστε στον άσο του 2,08 για δύο λόγους: υποδέχεται τη Μόντενα η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, στην πλειονότητα των αγώνων της παίζει αποκρουστικά και υπολογιστικά, με στόχο το 0-0. Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Αβελίνο φώναξε πολύ για τη διαιτησία στο τελευταίο ματς με την Κατάνια, όταν και αδικήθηκε πραγματικά, στη φάση του πέναλτι που έκρινε το ματς. Εκτιμούμε την Αβελίνο ως ομάδα και παίρνουμε τον άσο του 2,08 στο Stoiximan.gr.

(21:30) Τερνάνα – Μπάρι: Αλλο ένα εμπορικό διπλό, στη χειρότερη έδρα της φετινής Serie Β, η Τερνάνα έχει ηττηθεί στα μισά εντός έδρας παιχνίδια (8/16) στο «Λίμπερο Λιμπεράτι), προέρχεται από οκτώ ματς χωρίς νίκη και μόλις στο τελευταίο, στο 0-0 στην Τσιταντέλα, διέκοψε σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών. Η Μπάρι από την πλευρά της έχει ανέβει στα τελευταία, μετρά τρία ματς χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που το πέτυχε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Θα μείνουμε μακριά πάντως από τη λογική της μάζας, καθώς τα σερί είναι για να σπάνε και η Τερνάνα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγάλει καλή εμφάνιση, το υλικό το έχει…

(21:30) Τράπανι – Φροζινόνε: Περιμένουμε μετά από καιρό ένα Over της… αγαπημένης μας Τράπανι, που για καιρό ήταν το μόνιμο στάνταρ στο κουπόνι μας, στο συγκεκριμένο τομέα. Είχε ξεκινήσει τη χρονιά με 20/23 Over, μετά όμως η ομάδα του Μποσκάλια (και του Κόσμι εδώ και τρεις αγωνιστικές) επέλεξε μια πιο προσεκτική νοοτροπία και στα επόμενα δέκα ματς μέτρησε εννιά Under και μόλις ένα Over, στο 4-2 επί της Τερνάνα. Η Φροζινόνε πάντως δείχνει ο ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει η Τράπανι στα ευρεία σκορ, η φιλοξενούμενη έχει 6 Over στα επτά τελευταία παιχνίδια της και είναι ομάδα που ρισκάρει αλλά και έχει αμυντικές αδυναμίες. Το Over στο 1,87 του Stoiximan είναι η επιλογή μας.

MISSING LIST

PUT YOUR MONEY

(21:30) Πεσκάρα – Μπρέσια Over (1,90 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Τράπανι – Φροζινόνε Over (1,87 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Αβελίνο – Μόντενα 1 (2,08 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK