Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Καυτή στοιχηματική βραδιά με το μπάσκετ μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού στο Βελιγράδι και μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα, ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την πρόκριση του κόντρα στον Ερ. Αστέρα. Πολλά πάντως θα κριθούν και από την άλλη αναμέτρηση του ομίλου, το Αλμπα-Μακάμπι, παιχνίδι με εξίσου μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός: Τελικός πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό στην κολασμένη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου. Η απρόσμενη ήττα από την Αλμπα στο ΟΑΚΑ έβαλε σε μπελάδες τους "πράσινους", οι οποίοι πλέον χρειάζονται νίκη στο Βελιγράδι προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από το άλλο παιχνίδι του ομίλου που γίνεται στο Βερολίνο μεταξύ Αλμπα και Μακάμπι, το οποίο σημειωτέον ξεκινάει 45 λεπτά νωρίτερα, αφού αν η Μακάμπι καταφέρει να κάνει το διπλό, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει προκριθεί 4ος ακόμη και με ήττα. Αν και ο Ερ. Αστέρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος, το κλίμα αναμένεται κάτι παραπάνω από φανατισμένο και με μεγάλη ένταση εξαιτίας της αδελφοποίησης των φιλάθλων του Αστέρα και του Ολυμπιακού. Η κακή εκτός έδρας παρουσία του Παναθηναϊκού, η καυτή ατμόσφαιρα, η υπεροχή που έχουν οι Σέρβοι στη ρακέτα με την παρουσία του Μαριάνοβιτς αλλά και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο του να είναι ευχάριστα - στην πορεία- τα νέα από το Βερολίνο, μας στρέφουν προς τον άσο με +5,5 πόντους χάντικαπ σε απόδοση 1,87 (με μηδενική γκανιότα στον Stoiximan.gr).

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(23:00) Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ: Η Βιγιαρέαλ κυνηγά να μην πάρει τέτοια τροπή η σεζόν ώστε να τεθεί εν κινδύνων η έκτη θέση, που οδηγά στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει μείνει χωρίς νίκη και κυρίως χωρίς γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, κάτι ασυνήθιστο για την επιθετική φιλοσοφία της. Ηρεμη η Εσπανιόλ, απλώς θέλει να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται η άνετη σωτηρία, η διαφορά κινήτρου αλλά και η προφανής ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων έχει μαζέψει παιχνίδι στον άσο, ο οποίος κινείται στο φυσιολογικά χαμηλό 1,50.

INSIDE INFO

(20:00) Ροστόφ – Ούφα: Εξάποντο παραμονής, με την Ροστόφ να βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ και την Ούφα οριακά εκτός αυτής. Εχουν βελτιωθεί με τον Μπερντίεφ οι γηπεδούχοι, παίρνοντας δύο νίκες σε τέσσερα ματς μαζί του, όσες είχαν στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια τους, χωρίς τρίποντο στα πέντε τελευταία της η Ούφα. Εμπιστοσύνη στην έδρα στο 2,22.

(21:00) Αλμπα - Μακάμπι: Παιχνίδι-ζαριά σε ότι αφορά την πρόκριση για αμφότερες. Τα δεδομένα είναι απλά, με νίκη η Αλμπα περνάει ως 3η αν χάσει ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, από την άλλη, η Μακάμπι με νίκη βγαίνει σίγουρα 3η, ενώ με ήττα περιμένει το δώρο του Ερ. Αστέρα για να αφήσει έξω τους "πράσινους". Παιχνίδι χωρίς επιστροφή, παρόλα αυτά υπάρχει αδιαμφισβήτητη διαφορά ποιότητας, εμπειρίας και φανέλας, στοιχεία που γέρνουν όλα προς την πλευρά των Ισραηλινών, οι οποίοι μετά από σημαντικό χρονικό διάστημα αναμένεται να παίξουν και πλήρεις. Αποδεκτό στοιχηματικά το 1,85 στο διπλό με χάντικαπ -2,5.

(21:45) Κουίν οφ Σάουθ – Ρέιντζερς: Ο Στιούαρτ Μακόλ κατάφερε σε περίπου ένα μήνα να κάνει τη Ρέιντζερς να θυμίζει Ρέιντζερς, με 4-2-0 ρεκόρ, αλλά κυρίως με εμφανίσεις σαν της Κυριακής στο "Αϊμπροξ", όπου η Ρέιντζερς επικράτησε 2-1 της πρωταθλήτριας Χαρτς. Σήμερα η Ρέιντζερς ταξιδεύει στο οχυρό του "Πάλμερστον Παρκ" (10-1-4 εντός η Κουίν, δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Τσάμπιονσιπ), σε μια μάχη που ναι μεν είναι φαβορί, αλλά όχι στην απόδοση που θα έπρεπε για τη δυσκολία του αγώνα.

(21:00) Μπιλμπάο – Βαλένθια: Με τη ήττα από τη Σεβίλλη (όπου έπαθε και το σοκ με το σοβαρό τραυματισμό του Μουνιαΐν) διακόπηκε το σερί πέντε νικών της Μπιλμπάο, η οποία κυνηγάει την έβδομη θέση, η οποία θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο χάσει-κερδίσει στον τελικό του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα. Οκτώ σερί αήττητη η Βαλένθια (χωρίς τους σημαντικούς Παρέχο, Γκαγιά απόψε), αλλά και απομακρύνθηκε η Ατλέτικο και την έπιασε στην τέταρτη θέση η Σεβίλλη. "Σφιχτό" σετ αποδόσεων, έχει νόημα η ισοπαλία του 3,35.

(00:00) Αλιάνσα Πετρολέρα – Λα Εκιδάδ: Για την Αλιάνσα Πετρολέρα, στο φετινό Απερτούρα η βελόνα έχει κολλήσει σταθερά στις ισοπαλίες. Μετρά εννιά σε 13 αναμετρήσεις. Πιο πρόσφατη, το 0-0 που παραχώρησε στην Τζούνιορ. Η Λα Εκιδάδ είναι ομάδα που δεν ανοίγεται ιδιαίτερα και φροντίζει πρώτα τα μετόπισθεν. Αμφότερες λένε ότι θέλουν να πλασαριστούν στην προνομιούχο 8άδα, οπότε το αποψινό ματς έχει κίνητρο και για τις δύο πλευρές. Περιμένουμε κλειστό 90λεπτο με σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και χαμηλό ή καθόλου σκορ, οπότε και βάσει στατιστικής το ποντάρισμα στην ισοπαλία (3,10) είναι ένα ρίσκο με αξία.

(02:00) Ενβιγκάδο – Ονσε Κάλντας: Από τις εκπλήξεις του Κολομβιανού Απερτούρα η Ενβιγκάδο. Ομάδα με αρχές, δυνατό ηθικό και σταθερά εντός οκτάδας. Θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει από την οκτάδα και να μην παλέψει για την διεκδίκηση του τίτλου. Πολύ δυνατή στην έδρα της, τρέχει ρεκόρ 5-0-1 και αριθμεί τέσσερις διαδοχικές νίκες με επιμέρους τέρματα 7-1. Η Ονσε Κάλντας θα βγάλει το Απερτούρα με τον υπηρεσιακό Κορτές στον πάγκο. Πέρασε όλο το πρωτάθλημα εκτός προνομιούχου οκτάδας και δενκερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα. Οχι και το καλύτερο σκηνικό πριν την αποψινή σέντρα. Θα προτιμήσουμε το μομέντουμ των γηπεδούχων και τον άσο σε απόδοση 2,20.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Ροστόφ – Ούφα 1 (2,20 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Αλμπα - Μακάμπι 2 (-2,5) (1,85 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 1 (+5,5) (1,87 στο Stoiximan.gr)

(02:00) Ενβιγκάδο – Ονσε Κάλντας 1 (2,20 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK