Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Φουλ αγωνιστικοί ρυθμοί στο κουπόνι της Πέμπτης, με το Εμπολι - Νάπολι να κλέβει την παράσταση από πλευράς τζίρων, ενώ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο ισπανικές μονομαχίες, Βαγιεκάνο - Βαλένθια και Γρανάδα - Εσπανιόλ. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(21:00) Βαγιεκάνο – Βαλένθια: Από χθες η Βαλένθια υπολείπεται πάλι της Σεβίλλης στη μεγάλη μάχη για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και το εισιτήριο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ (η τρίτη Ατλέτικο είναι πιο μακριά), συνεπώς δεν έχει περιθώρια απωλειών. Ακόμη κι έτσι αντιμετωπίζει μια άκρως απρόβλεπτη ομάδα όπως η Βαγιεκάνο, που δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 31 της παιχνίδια και με νίκη (μετράει πέντε στα έξι πιο πρόσφατα της εντός έδρας) πάει στο -3 από την έβδομη θέση, που πιθανώς να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα πέσει κόσμος πάνω στο 1,84 του διπλού, αλλά…

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Εμπολι – Νάπολι: Το τελευταίο διήμερο στην Ιταλία "πέρασαν" όλα τα "εμπορικά" σημεία του προγράμματος. Κέρδισε η Ιντερ στην Ουντινέζε, νίκησε η Γιουβέντους τη Φιορεντίνα, εύκολα και η Ρόμα τη Σασσουόλο αλλά και η Λάτσιο την Πάρμα. Μένει να κάνει το ίδιο και η Νάπολι στο Εμπολι, μια Εμπολι όμως που έχει δυσκολέψει όλους τους μεγάλους και είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται στην άμυνά της, προσπαθεί να επιτεθεί. Βάζουμε στην… εξίσωση και το ότι η Νάπολι δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Εμπολι, σε οκτώ απόπειρες (!) και προσπερνάμε το φαβορί διπλό των "παρτενοπέι" στο 1,80. Η φύση των δύο ομάδων μας στρέφει στο Over του 1,75 στο Stoiximan.gr.

INSIDE INFO

(19:00) Μπόντο - Χαούγκεσουντ: Πάρε τη μία και χτύπα την άλλη, τραγικό ξεκίνημα και για τις δύο. ΟΜΩΣ η διαφορά τους είναι το γεγονός πως η Μπόντο έχει σκοράρει 6 γκολ (τα τρία εντός κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως η Μόλντε και η Οντ), ενώ η Χαούγκεσουντ μετά το 1-1 της πρεμιέρας με την Στάμπαεκ, ακόμα… αναζητά το δεύτερο τέρμα της. Σίγουρα η άμυνα των γηπεδούχων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως το πρόγραμμα τους δεν ήταν το ευκολότερο μέχρι στιγμής. Είναι και το 5-1-0 της παράδοσης την τελευταία 18ετία που μας οδηγεί στον άσο του 2,30.

(19:00) Σάντεφιορντ - Βίκινγκ: Είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως φαίνονται για ομάδες έδρας. Το δύο στα δύο έχει φέτος εντός η Σάντεφιορντ, υπέταξε Μπόντο και Σάρπσμποργκ, εκτός μετράει ισάριθμες ήττες. Η Βίκινγκ ακόμα δεν έχει σκοράρει εκτός, μάλιστα έχασε σε softέδρες όπως αυτή της νεοφώτιστης Μιοντάλεν και της Στάμπαεκ. "Τίμιος" στο 2,25 ο άσος, ειδικά από τη στιγμή που η φιλοξενούμενη δεν έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο την τελευταία 20ετία.

(20:00) Γκέφλε – Γκέτεμποργκ: Ιστορικό παιχνίδι για τη γηπεδούχο Γκέφλε, η οποία λέει το αντίο στο γήπεδο της μετά από 102 χρόνια! Προφανώς το ματς έχει ιδιαιτερότητες, θα μαζευτεί αρκετός κόσμος στο Στρομβάλεν, θα υπάρχει συγκίνηση. Η Γκέτεμποργκ ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη επί της Χέλσινγκμποργκ, όμως το Στρομβάλεν ποτέ δεν ήταν φιλόξενο για εκείνη (τελευταία νίκη το 2009, έκτοτε 2-3-0) και επιπλέον, η Γκέφλε δεν έχει χάσει φέτος εκεί μέσα. Υπάρχει αξία στο 2,30 του 1Χ, πολύ καλύτερο από το… ανύπαρκτο 1,65 του διπλού.

(20:30) Γαλατασαράι – Σιβασπόρ: Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Τουρκίας. Από αγχωτική νίκη η Γαλατά, με το 1-0 (85’) επί της Γκαζιαντέπ πάτησε πάλι κορυφή στη Σουπερλίγκ. Ο Χαμζάογλου δε σκοπεύει να πειράξει ιδιαίτερα την ενδεκάδα, με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και η Σίβας, ψάχνει διάκριση μέσω του θεσμού. Νορμάλ στο 1,50 ο άσος, θα προτιμήσουμε το λογικό 2-3 γκολ (2,08).

(21:30) Γάνδη - Αντερλεχτ: Στο κυνήγι της Κλαμπ Μπριζ βρίσκονται Γάνδη και Αντερλεχτ που κοντράρονται απόψε. Πικρή γεύση αφήνει στη Γάνδη το 2-2 στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα ματς που προηγήθηκε 2-0, αφού έχασε την ευκαιρία να βρεθεί 1η στην βαθμολογία, ενώ μετά την χθεσινή νίκη της Κλαμπ Μπριζ επί της Σαρλερουά, απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Στα σχοινιά και η Αντερλεχτ που είναι στο -6 και δεν έχει άλλα περιθώρια, αναγκαστικά αμφότερες θα ψάξουν μόνο τη νίκη και το G/G παρουσιάζεται σαν μια καλή επιλογή.

(21:45) Ιστλιχ - Γκρίμσμπι: Πρώτος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ, στον οποίο είχαμε τουμπάρισμα στο σετ. Από οριακό φαβορί ο άσος έχει περάσει στο 2,65 ως 2,75, ενώ το διπλό κινείται στο 2,50-2,60. Αναμενόμενη η τάση, η Γκρίμσμπι σαν ομάδα διαθέτει περισσότερη εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις (τρίτη σερί συμμετοχή της σε πλέι οφ), ενώ ξεκούρασε και παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Πάντως, και με δεδομένη τη σημασία του αγώνα, έτσι όπως γύρισε το σετ δεν προκύπτει κάποια στοιχηματική αξία στο φαβορί διπλό, αφού και η Ιστλι διαθέτει ποιοτικές-έμπειρες λύσεις επιθετικά, ενώ κουβαλάει και πολύ ενθουσιασμό.

(23:00) Γρανάδα – Εσπανιόλ: Από τα τελευταία χαρτιά της προτελευταίας στην κατάταξη, Γρανάδα για παραμονή, καθώς με νίκη πάει στο -3 από τη σωτηρία και θα βασιστεί στο καλό της πρόγραμμα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της για να την πετύχει. "Τροχοπέδη" στην ψυχολογία της τα επτά συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο. Με νίκη η Εσπανιόλ, της οποίας το αήττητο σερί έξι αγωνιστικών τερματίστηκε στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, πάει στο -2 από την έβδομη θέση. Ο άσος στο 2,40.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(20:45) Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν: Η Λουκέρνη με καλή ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό στη Βασιλεία, ψάχνει να τελειώσει με την παραμονή της. Το πρόβλημά της σήμερα είναι ότι έχει τιμωρημένο τον αριστερό της μπακ και αμφίβολους τους στόπερ της που ήταν πάντως απόντες και στη Βασιλεία. Η Γκάλεν θέλει να κρατήσει την πέμπτη θέση που ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σχετικά καλές οι τελευταίες εμφανίσεις αλλά έχασε στο τελευταίο εντός έδρας με 2-1 από τη Βαντούζ και ήταν μια ήττα σοκ. Εχει κι αυτή τις απουσίες και γενικότερα τα προβληματάκια της με αμφίβολους. Σημειώνουμε το ότι η Γκάλεν έχει 8 σερί over στα τελευταία της επίσημα.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Σάντεφιορντ - Βίκινγκ 1 (2,25 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Γάνδη - Αντερλεχτ G/G (1,75 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Εμπολι – Νάπολι Over (1,75 στο Stoiximan.gr)

(23:00) Γρανάδα – Εσπανιόλ 1 (2,40 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK