Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Κουπόνι αστεριών, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να μονοπωλούν (και) το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει το κουπόνι της Τετάρτης και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ρόμα – Μάντσεστερ Σίτι: Παιχνίδι-τελικός για τον 5ο όμιλο του θανάτου, με Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν από πέντε βαθμούς. Η Ρόμα με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, με ισοπαλία μπαίνει σε περιπέτειες, σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 90 δραματικά λεπτά. Η Σίτι έφτιαξε ψυχολογία, καθώς μείωσε τη διαφορά στο -3 από την Τσέλσι και ξαναμπήκε στο κόλπο του πρωταθλήματος. Εχασε όμως τον σούπερ φορμαρισμένο Κουν Αγουέρο (19 γκολ φέτος) και η απουσία του Αργεντινού επηρέασε και τις αποδόσεις, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της Ρόμα. Με 0% γκανιότα το ματς στον Stoiximan.gr (2,54 – 3,65 – 3,00) και... καλές εμπνεύσεις!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ.: Αμφότερες έχουν προκριθεί, κρίνεται πάντως η πρωτιά, την παίρνει με νίκη η Μπαρτσελόνα, με τα άλλα δύο αποτελέσματα η Παρί. Από το 2006/07 στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Καταλανοί τερματίζουν πρώτοι στον όμιλό τους, θέλουν να αποφύγουν Μπάγερν, Τσέλσι, μεταξύ άλλων, αλλά και να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Με τον Μέσι σε δαιμονιώδη φόρμα, ο άσος της Μπάρτσα παίζεται μαζικά από τον κόσμο, πάντως το 1,44 ως απόδοση δεν είναι και η... ευκαιρία της χρονιάς.

(21:45) Τσέλσι – Σπόρτινγκ: Ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών ο άσος της Τσέλσι (1,66), αν και δεν έχει χειροπιαστό βαθμολογικό κίνητρο, καθότι έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Η ομάδα του Μουρίνιο έρχεται από ήττα στο Νιούκαστλ, γενικά δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της και ενδεχομένως ο Πορτογάλος να πάει το ματς σε χαμηλούς ρυθμούς. Η ισοπαλία δεν θα τον επηρεάσει σε τίποτα, αντίθετα θα δώσει την πρόκριση στη... Σπόρτινγκ.

INSIDE INFO

(18:00) Μπούρσασπορ – Μερσίν: Παιχνίδι για τον 3ο όμιλο του τουρκικού κυπέλλου, πρώτη αγωνιστική. Η Μπούρσασπορ βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση, την Κυριακή διέσυρε με 5-1 την Κασίμπασα πιάνοντας... διαστημική απόδοση και έχει σούπερ ψυχολογία, αλλά παράλληλα και ένα αήττητο σερί από τις 3 Οκτωβρίου. Τότε είχε χάσει εκτός έδρας με 2-1 από την τωρινή αντίπαλό της. Ευκαιρία να πάρει εκδίκηση απέναντι σε μια αναιμική εκτός έδρας ομάδα, που προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Κόνιασπορ. Ο άσος στο 1,75.

(21:00) Σαμπαντέλ – Λας Πάλμας: Η Σαμπαντέλ με την πολύ κακή ανασταλτική λειτουργία υποδέχεται την εξαιρετική Λας Πάλμας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τη Β' Ισπανίας. Οι φιλοξενούμενοι νησιώτες θα κάνουν μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα αφού έχουν τρία σερί εκτός έδρας ματς σε επτά μέρες (δύο πρωτάθλημα, ένα κύπελλο), αλλά απέναντι σε ομάδες με κακή αμυντική λειτουργία σκοράρουν εύκολα. Η Σαμπαντέλ μπορεί ανασταλτικά να παραπαίει, επιθετικά όμως είναι καλή. Το over στο 2,08 μοιάζει καλή επιλογή.

(21:45) Μάριμπορ – Σάλκε: Στον έβδομο όμιλο, η Μάριμπορ θέλει μόνο νίκη για να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει στο Γιουρόπα. Η Σάλκε θέλει νίκη και ήττα της Σπόρτινγκ για να περάσει ως δεύτερη. Με ισοπαλία είναι τρίτη και στο Γιουρόπα, με ήττα είναι τέταρτη. Φιλότιμοι αλλά ως εκεί οι Σλοβένοι, σε καλή κατάσταση η ομάδα του Ντι Ματέο, με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (4-1 τη Μάιντζ εντός, 4-0 τη Στουτγάρδη εκτός). Αναγκασμένη να επιτεθεί η Μάριμπορ, θα βρει χώρους η Σάλκε και το διπλό στο 1,70 μοιάζει λογικό.

(02:15) Ρίβερ Πλέιτ – Ατλ. Νασιονάλ: Επαναληπτικός τελικός στο Κόπα Σουνταμερικάνα, 1-1 ήρθαν στο πρώτο ματς στην Κολομβία και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ για τη ρεβάνς. Αήττητη ως τώρα στη διοργάνωση η Ρίβερ (8-2-0), πήρε θετικό αποτέλεσμα στο υψόμετρο, παρά το κακό της α' ημίχρονο. Ομάδα με εξαιρετική φυσική κατάσταση και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα, είχε και μια εβδομάδα ξεκούρασης, αφού δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα το Σ/Κ. Η Ατλ. Νασιονάλ μόνο σε δύο από τα 10 της παιχνίδια στο θεσμό (ρεκόρ 6-2-2) πέτυχε πάνω από ένα γκολ, απόρροια της απουσίας ενός αξιόπιστου σέντερ φορ. Στο πρώτο 45λεπτο στην έδρα της, όπου κυριάρχησε, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά (1-0). Εκτιμούμε ότι η Ρίβερ έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της κούπας και το 1,75 στον άσο είναι νορμάλ.

PUT YOUR MONEY

(18:00) Μπούρσασπορ – Μερσίν 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Μάριμπορ – Σάλκε 2 (1,70 στον Stoiximan.gr)

(02:15) Ρίβερ Πλέιτ – Ατλ. Νασιονάλ 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK