Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Πονηρό το σημερινό πρόγραμμα, με πολλές κυπελλικές αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν το ντέρμπι της Μαδριτής με το ντεμπούτο-επιστροφή του Φερνάντο Τόρες, και το καρδιοχτύπι του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(22:00) ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ

Τέταρτη φορά που διεξάγεται τη φετινή σεζόν ντέρμπι Μαδρίτης, η Ατλέτικο έγραψε δύο νίκες και μια ισοπαλία είχαμε στα προηγούμενα τρία. Στη Βαλένθια σταμάτησε το σερί 22 νικών της Ρεάλ, ένα πόντο μακριά από την κορυφή βρίσκεται η Ατλέτικο, που παίζει με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Στην Ατλέτικο κάνει ντεμπούτο, και μάλιστα ως βασικός, ο Φερνάντο Τόρες. Με 0% γκανιότα και σε Live Streaming από το Stoiximan.gr το ματς, κάτι μας λέει ότι το under στο 1,87 (2/3 φετινά τους στο under) έχει πιθανότητες επαλήθευσης .

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(23:00) ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ έρχεται η τέταρτη της κατάταξης Βαλένθια, ισχυρότατη εντός έδρας (7-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της), χωρίς Ευρώπη, οπότε μπορεί να ρίξει βάρος στο κύπελλο. Με εντός έδρας ήττα από την Εϊμπαρ άρχισε τη χρονιά η ανεπαρκής μακριά από τη Βαρκελώνη, Εσπανιόλ (1-2-5 στην Πριμέρα). Στο 1,53 ο άσος, δεν τον λες και ευκαιρία για ματς κυπέλλου.

(19:15) ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ

Πέφτει λαός στο διπλό, αλλά… Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, ακόμα και η νίκη του ενδεχομένως να μην του είναι αρκετή, αν την ίδια ώρα δεν χάνει ο Απόλλων Καλαμαριάς στα Γιάννινα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης διατυμπανίζει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αφήνει στόχους, όμως ο ίδιος ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως με τόσο μικρό ρόστερ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Η Κέρκυρα έχει τονωμένο ηθικό μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης, δείχνει ανεβασμένη και στην έδρα της δείχνει ικανή να κάνει ζημιές. Αξίζει για 1,60 το διπλό;

(21:30) ΛΙΛ - ΕΒΙΑΝ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στη Λιλ, και δεν αναφερόμαστε μόνο στον πρόσφατο αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπαστιά. Στο τρίμηνο Οκτώβριος – Δεκέμβριος κέρδισε μόλις ένα στα δέκα της παιχνίδια, το εντός με την Τουλούζ, και βρίσκεται μόλις στο +2 από την «καυτή ζώνη». Ο Ζιράρ που αποδοκιμάζεται όλο και πιο συχνά, αναγνωρίζει πως φταίει κι αυτός για την κατρακύλα της ομάδας του ενώ την περασμένη εβδομάδα στον αποκλεισμό στο κύπελλο με 2-0 στην Μπαστιά αναρωτιόταν, ειρωνικά, μήπως οι παίκτες είχαν αποφασίσει να αποκλειστούν και παρουσιάστηκαν τόσο αδιάφοροι. Και, επιπλέον, έχει σημαντικές απουσίες λόγω Κόπα Αφρικα, όπως συμβαίνει και με την Εβιάν, που ταξιδεύει χωρίς το βασικό δίδυμο των στόπερ της. Αλλά, το σκέφτεσαι το ποντάρισμα σ’ έναν άσο του 1,70 μιας ομάδας με 4 νίκες σε 9 εντός.

MISSING LIST

(01:00) ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ – Σ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Πρεμιέρα για αμφότερες στο Κλαουσούρα. Περίεργο το κλίμα στη Σ. Γουόντερερς, η οποία καθυστέρησε πολύ τις μεταγραφές. Εχασε τον αρχισκόρερ Γκουτιέρες (17/13) που υπέγραψε στην Κατόλικα ενώ για το αποψινό ματς δεν υπολογίζει στον βασικό οργανωτή Λούνα (21/10) και τον σημαντικό μέσο Μεδέλ. Η Μπαρνετσέα ξεψάρωσε από το μέσο του Απερτούρα και έπειτα, μπορεί να κάνει τη ζημιά και να πάρει αποτέλεσμα. Η διπλή ευκαιρία (1Χ) προσφέρεται σε απόδοση 1,66.

INSIDE INFO

(23:00) ΑΛΜΕΡΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ

Άλλο ένα ματς κυπέλλου από την Ισπανία. Ντεμπούτο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της Χετάφε (την είχε κοουτσάρει και πριν δέκα χρόνια), «3 στα 3» σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ σε αυτόν της Αλμερία. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός στο πρωτάθλημα, όπου πέφτει το μεγαλύτερο βάρος, το «Χ» στο 3,20 αξίζει πονταρίσματος σε ζητούμενα.

PUT YOUR MONEY

(22:00) Ατλέτικο – Ρεάλ Μ. Under (1,87 στο Stoiximan.gr)

(01:00) Μπαρνετσέα – Σ. Γουόντερερς 1Χ (3,35/3,25 στο Stoiximan.gr)

*** Μην ξεχνάς, αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK