Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Δυνατό κουπόνι 31 αγώνων με αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες! Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει τη σημερινή λίστα αγώνων, αναλύει και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(21:00) Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Πρώτο ματς προημιτελικών κυπέλλου, προ δέκα ημερών είχαν ξαναβρεθεί στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα με νικήτρια την Μπαρτσελόνα δικαίως με 3-1. Μετά τη μεγάλη φουρτούνα που προκάλεσε η ήττα από τη Σοσιεδάδ, η Μπαρτσελόνα ξαναπαίρνει τα πάνω της, η Ατλέτικο απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Ρεάλ με 2-0, 2-2, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει παίξει δύο φορές με Ρεάλ και μία με Μπαρτσελόνα. Ακόμη κι έτσι, και με 0% γκανιότα στο σετ του Stoiximan.gr, δεν κοντράρεται εύκολα η πρωταθλήτρια για 1,52 στον άσο. Εναλλακτικές το "2-3 γκολ" στο 2,00 και anytime σκόρερ ο Σουάρες στο 2,20.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(15:00) Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας αποδεικνύει πως δεν μπορεί να κερδίσει απαιτητικά παιχνίδια. Σκόνταψε κατά σειρά σε Τρίπολη, Ξάνθη, Γιάννινα, Νέα Σμύρνη σε κομβικούς αγώνες. Θα εμφανιστεί πολύ πιο συντηρητικός από ό,τι στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο, άλλωστε η τεσσάρα είναι νωπή. Πάντως και η Ξάνθη δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι της, δεν θυμίζει τίποτα την ομάδα που στο τέλος του 2014 έμοιαζε αφηνιασμένη. Η ισοπαλία, που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, στο 3,35 του Stoiximan.gr είναι ελκυστική στοιχηματικά.

(19:00) Φιορεντίνα – Αταλάντα: Δείχνει ισχυρός ο άσος της Φιορεντίνα με την Αταλάντα, στο νοκ-άουτ ματς για τους "16" του κυπέλλου Ιταλίας, αλλά έχει καθοδική πορεία. Οι γηπεδούχοι "βιόλα" προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ το κύπελλο παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Βιντσέντσο Μοντέλα, που το βλέπει σοβαρά και δεν προχωρά σε ροτέισον στην ενδεκάδα. Αντίθετα η Αταλάντα έχει περισσότερο το μυαλό στο πρωτάθλημα, ο τεχνικός Κολαντουόνο άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς του επιθετικούς Ντένις και Πινίγια και συνολικά παρατάσσει ενδεκάδα με αρκετές ρεζέρβες. Στο Stoiximan.gr βρίσκεται στο 1,44, μπορεί όμως να αποτελέσει στήριγμα.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

(20:00) Γκινγκάμπ – Σατορού: Από τα αρκετά… στανταράκια που θεωρητικά προσφέρει η μέρα στο γαλλικό κύπελλο, η Γκινγκάμπ έχει μάλλον περισσότερη βάση. Κάτοχος του τροπαίου, δεν σνόμπαρε ποτέ το θεσμό και έχει διάθεση και φέτος να προχωρήσει όσο μπορεί. Σε καλή κατάσταση παρά τις δύο τελευταίες της ήττες με 2-0 στο Μονακό για το Λιγκ Καπ και με 2-1 στη Μαρσέιγ την Κυριακή όπου άξιζε και τη νίκη αλλά τελικά δέχθηκε τα δύο γκολ μετά το 85’ πριν μειώσει στις καθυστερήσεις. Κατεβαίνει με ανταγωνιστική ενδεκάδα και χωρίς ιδιαίτερα φρεσκάρισμα. Η Σατορού μαχητική αλλά και περιορισμένων δυνατοτήτων, επίσης δεν ξεκουράζει βασικούς, έχει όμως το μυαλό και στο εξάποντο στην Κλερμόν το Σάββατο. Από τις υψηλότερες αποδόσεις παγκοσμίως το 1,40 του Stoiximan.gr.

(22:30) Μορεϊρένσε – Μπενφίκα: Το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά από τον 1ο όμιλο. Η Μπενφίκα προηγείται με έξι βαθμούς και περνάει και με ισοπαλία, ενώ η Μορεϊρένσε ακολουθεί με τέσσερις και θέλει μόνο νίκη. Εξ ορισμού, λοιπόν, το 1,50 και κάτι στο διπλό κρίνεται επίφοβο, από τη στιγμή που η Μπενφίκα δεν χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη ώστε να προκριθεί, ενώ αγωνιστικά στερείται δύο πολύτιμες μονάδες (Ταλίσκα, Γκαϊτάν), ξέχωρα από το βαθμό του φρεσκαρίσματος που θα επιλέξει ο Ζορζ Ζεσούς, που κατά τα λεγόμενά του δεν θα είναι μεγάλος. Η Μορεϊρένσε είναι σοβαρή και σφιχτή, στην έδρα της στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ σε οκτώ ματς (ρεκόρ 4-3-1), μπορεί να το παλέψει. Ισως εδώ να αξίζουν ρίσκα…

(21:45) Σέλτικ – Μάδεργουελ: Το ματς του λαού… Η Σέλτικ επέστρεψε με νίκη 2-0 στην έδρα της Χάμιλτον μετά τη χειμερινή μίνι-προετοιμασία της στην Ισπανία και πλέον, με δύο ματς λιγότερα από την Αμπερντίν, μείωσε στο -2. Το αποψινό με την προβληματική Μάδεργουελ, που μετρά 3 σερί ήττες με 11 γκολ παθητικό και εκτός έδρας έχει το ασθενικό 2-1-8, είναι ένα από τα τελευταία… εύκολα για τους "καθολικούς". Αλλά, άσος κάτω και από το 1,15;

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(20:00) Τουρ – Σεντ Ετιέν: Το διπλό κοντά στο 1,70 συζητιέται σε κάποιο βαθμό, προέκυψε όμως ο τραυματισμός του φορμαρισμένου ακραίου επιθετικού Αμουμά (2 γκολ στα τελευταία) στη Σεντ Ετιέν. Πάντως η 11άδα της είναι αρκετά καλή, εξάλλου ο Γκαλτιέ έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει το κύπελλο. Η Τουρ έρχεται από δυνατή περίοδο με 6-2-0 πριν χάσει εντός έδρας την Παρασκευή με 2-0 από την Τρουά. Ξεσηκωμός για το σημερινό παιχνίδι, γεμάτο το γήπεδο και ο σχετικός ενθουσιασμός. Είναι όμως και αρκετά αφελής αλλά και άπειρη μεσοαμυντικά και πάνω σ’ αυτό το στοιχείο μπορεί να γίνει κουβέντα για το διπλό στο 1,72 του Stoiximan.gr.

INSIDE INFO

(17:00) Ζιλ Βισέντε – Μαρίτιμο: Παιχνίδι από το υποβαθμισμένο πορτογαλικό Λιγκ Καπ, το οποίο οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία και συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αναπληρωματικούς. Το συγκεκριμένο ξεχωρίζει από το θολό τοπίο, κυρίως λόγω κινήτρου, από τη στιγμή που η μόνη που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα είναι η φιλοξενούμενη. Τελευταία αγωνιστική για τον 2ο όμιλο. Η Ζιλ Βισέντε έχει μηδέν βαθμούς και είναι αδιάφορη, ο καημός της είναι στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει ουραγός, ο προπονητής της άφησε έξι βασικούς εκτός αποστολής και αναμένεται να παραταχθεί με εναλλακτική ενδεκάδα. Η Μαρίτιμο θέλει μόνο νίκη ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης και ταξίδεψε με εν δυνάμει βασική αποστολή. Ετσι κι αλλιώς ποιοτικότερη ομάδα, διπλό έκανε και στο πρωτάθλημα με 2-1. Τα νέα βέβαια μαθαίνονται γρήγορα, το διπλό υποχώρησε από το αρχικό 2,00 και τώρα βρίσκεται στο 1,80. Σαν σημείο στηρίζεται σε λογική βάση, αλλά σαν αξία δεν μετράει και πολύ.

(21:00) Βιγιαρεάλ - Χετάφε: Πρώτο ματς προημιτελικών κυπέλλου. Δεκαπέντε συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη (εννέα στο πρωτάθλημα), 22 που σκοράρει διαρκώς με το 2-0 επί της Μπιλμπάο το Σάββατο εντός έδρας η Βιγιαρεάλ, που κυνηγάει... μικρή (Γιουρόπα Λιγκ) ή μεγάλη (Τσάμπιονς Λιγκ) Ευρώπη. Εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Χετάφε, με το βλέμμα στην παραμονή. Με αλλαγές αμφότερες. Ασος μεν, 1,33 δε…

(21:45) Φούλαμ - Νότιγχαμ: Σημαντική μεταβολή στις αποδόσεις για το ζευγάρι της Τσάμπιονσιπ. Ο άσος παραμένει μεν φαβορί, αλλά από τα πρώτα 2,25 έχει ανέβει στο 2,55- 2,60, ενώ το διπλό έχει σορτάρει προς το 2,70-2,75 από 3,15. Αναμενόμενη η διόρθωση, η Νότιγχαμ μετά από ένα πολύ κακό σερί 0-2-5, το οποίο είχε φέρει έντονη γκρίνια και πίεση, αντέδρασε και έκανε διπλό-ανατροπή με 2-1 στη μεγάλη κόντρα με την Ντέρμπι, παίρνοντας μεγάλες ανάσες και ψυχολογία. Δεν τρομάζει η έδρα της Φούλαμ, οι Λονδρέζοι σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποκτήσει διάρκεια και σταθερότητα στη σεζόν τους, το διπλό στο 2,65 είναι σημείο που έχει μπόλικη τύχη επιβεβαίωσης.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

(22:00) Ιντερ – Σαμπντόρια: Σπουδαίο νοκ-άουτ ματς για τους "16" του κυπέλλου Ιταλίας, ματς με… ζουμί! Ιδιαιτερότητες: ο τεχνικός της Ιντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι υποδέχεται την αγαπημένη του Σαμπντόρια, στην οποία έπαιξε για 15 χρόνια και κατέκτησε πολλούς τίτλους. Θα φιλοξενούσε και τον πολύ καλό του φίλο και άλλοτε συνεργάτη στην Ιντερ, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο Σέρβος όμως φρόντισε να αποβληθεί στο προηγούμενο ματς κυπέλλου με τη Μπρέσια και είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές. Αγωνιστικά η Ιντερ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, παρότι αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η Σαμπντόρια μπορεί να κοντράρει την αντίπαλο.

(22:00) Παλεστίνο – Αντοφαγάστα: Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου Χιλής, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, πρώτο 90λεπτο, ισόπαλο 1- 1. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με την Παλεστίνο να παράγει ελκυστικό, φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και την Αντοφαγάστα να έχει συγκεκριμένες δυνατότητες στα 3/4 του γηπέδου. Πιο φρέσκοι οι γηπεδούχοι που ξεκούρασαν όλους τους βασικούς στη νίκη (0-3) της Κυριακής επί της Νιουμπλένσε. Πιο κουρασμένοι και αγχωμένοι οι φιλοξενούμενοι που έχασαν 3-4 από την Ουνιόν Λα Καλέρα, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. Χαμηλός μεν, δίκαιος δε, ο άσος...

(23:00) Μάλαγα – Μπιλμπάο: Πρώτο ματς προημιτελικών κυπέλλου, οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα την Κυριακή και μαζί με τη ρεβάνς θα είναι τρία ματς σε εννέα ημέρες. Σταθερή πορεία από την έβδομη της κατάταξης, Μάλαγα στο πρωτάθλημα, κατήφορος για την Μπιλμπάο, με έξι σερί ματς δίχως νίκη, πέντε ήττες, τέσσερις στα ισάριθμα τελευταία και μόλις 15 γκολ ενεργητικό σε 19 ματς. Κίνητρο πρόκρισης πως μόνο στον τελικό συναντούν Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο. Ασος του 2,20.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Φιορεντίνα – Αταλάντα 1 (1,44 Stoiximan.gr)

(20:00) Τουρ – Σεντ Ετιέν 2 (1,72 Stoiximan.gr)

(21:00) Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-3 γκολ (2,00 Stoiximan.gr)

(21:45) Φούλαμ - Νότιγχαμ 2 (2,65 Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Το Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μόνο με 1,79€ στο laptop ή το tablet σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK