Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Μικρό κουπόνι αλλά κρύβει στοιχηματικές ευκαιρίες! Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει τη σημερινή λίστα αγώνων με τα πολλά φαβορί, αναλύει και προτείνει…

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

MATCH OF THE DAY

(22:00) Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα

Επαναληπτικός των προημιτελικών κυπέλλου, στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει 1-0.

Φουλ για την ανατροπή η Ατλέτικο, αλλά… ανεβαίνουν Μέσι και Μπαρτσελόνα. Αμφότερες προέρχονται από εύκολες νίκες στην Πριμέρα΄ η Ατλέτικο κέρδισε 3-1 τη Βαγιεκάνο, η Μπάρτσα έκανε πάρτι 6-0 με την Ελτσε και, μετά την οδυνηρή ήττα από τη Σοσιεδάδ, γράφει «6 στα 6» με 23-1 τέρματα. Πονηρό το 1-0 του πρώτου αγώνα, η Ατλέτικο με πάθος θα κυνηγήσει την ανατροπή, αλλά ορθά οι μπουκ θεωρούν την πιο σοβαρή πλέον Μπαρτσελόνα φαβορί. Με 0% γκανιότα το ματς στο Stoiximan.gr , ίσως η αλήθεια κρύβεται στη μέση οδό.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:15) Βέροια - Πανιώνιος

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Πριν πάντως προλάβει να στεγνώσει το μελάνι, ο άσος, που άνοιξε στο 1,45, κατρακύλησε στο 1,25. Εμμένουμε στην κόντρα, η Βέροια, δεν έγινε ξαφνικά η ομάδα φόβητρο, που θα δίνεται στο 1,25, εκτός αν έχουμε πάλι ...όμορφα σκηνικά με ανατροπές.

(21:45) Πάρμα – Γιουβέντους

Νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά του Coppa Italia, ασφαλώς με ξεκάθαρο φαβορί. Η ουραγός Πάρμα μετά και την ήττα 2-1 από την Τσεζένα πρακτικά απώλεσε κάθε πιθανότητα για να μείνει στην κατηγορία ενώ τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά, ήδη έλυσε το συμβόλαιό του ο καλύτερος παίκτης της, ο Κασάνο, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους στη συνέχεια. Φυσικά δεν χρειαζόταν αυτό για να δούμε φαβορί τη Γιούβε στο 1,30, θα πάρουμε το ρίσκο σε ένα λογικό εύρος γκολ, στα 2-3, ελπίζοντας πως η Κυρία δε θα δείξει τόση διάθεση να ανοίξει το ρυθμό του ματς, με τον Αλέγκρι να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα.

(21:45) Σέφιλντ Γιουν. – Τότεναμ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το Λιγκ Καπ, με την ομάδα που θα προκριθεί, να αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ». Οσο δεν πάει ζόρικη η επικράτηση της Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι, 1-0 με πέναλτι προς το τέλος, και η σημερινή της αποστολή μόνο απλή δεν είναι. Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει τρομερό κυπελλικό χαρακτήρα από τότε που στον πάγκο της έκατσε ο Κλαφ, πολύ δυνατές οι επιδόσεις τους σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ρεκόρ 13-4-2, ενώ πέρσι έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο άσος έχει αρχίζει να σορτάρει και από τα 5άρια του ανοίγματος κυμαίνεται πλέον στο 4,50-4,60, ενώ το διπλό έχει ανέβει στο 1,85 από 1,70. Ο χαρακτήρας της Σέφιλντ Γιουν. και το σετ, δίνουν αξία στην κόντρα του φαβορί με το 1Χ στο 1,93, ενώ τύχη έχει και το Under 2,5 στο 1,80.

(22:45) Πόρτο - Ακαδέμικα

Η Πόρτο εξασφαλίζει μια θέση στα ημιτελικά αν κερδίσει, ενώ η Ακαδέμικα παραμένει ζωντανή μόνο με νίκη. Δεδομένο το φρεσκάρισμα στους «δράκους», αν και αυτήν τη φορά ο Χουλέν Λοπετέγκι κράτησε μόνο τέσσερις βασικούς εκτός αποστολής, συν τον Μπραΐμι που παραμένει απών στο Κόπα Αφρικα. Με αλλαγές αναγκαστικά θα παραταχθεί και η Ακαδέμικα, που έχει έξι τραυματίες και δύο παίκτες στο Κόπα Αφρικα, ενώ δεν έχει δείξει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το Λιγκ Καπ, αφού ο καημός της βρίσκεται στο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα. Η ουσία είναι ότι ό,τι ενδεκάδα και να παρατάξει η Πόρτο θα είναι ανώτερη βρίσκεται μόλις στο 1,16...

INSIDE INFO

(16:00) Γκαζιαντέπσπορ – Σίβασπορ

Παιχνίδι για τον 1ο όμιλο στο κύπελλο Τουρκίας. Από νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Γκαζιαντέπ, γενικά όμως δεν πείθει ιδιαίτερα, οι απώλειες που έχει υποστεί απέναντι σε σαφώς υποδεέστερες στο κύπελλο δείχνουν ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο ο θεσμός. Σε δύσκολη θέση η Σίβας, πάντως μετά την αλλαγή προπονητή εμφανίζεται πιο «ζωηρή», μέσω κυπέλλου ψάχνει την εξιλέωση. Ρίσκο με το διπλό, 2,90 στο Stoiximan.gr r .

(20:00) Καμερούν – Ακτή Ελεφαντοστού

Οποιος κερδίσει προκρίνεται, με ισοπαλία εξαρτάται από τι θα έχει γίνει στο άλλο ζευγάρι του ομίλου Μάλι – Γουϊνέα όπου κι εκεί τα σενάρια είναι ίδια. Ο νικητής προκρίνεται, με ισοπαλία όλα είναι ανοιχτά. Δύσκολα και τα δύο για στοίχημα, απλά έχουμε στο Καμερούν ρεπορτάζ που ίσως επηρεάσει το κλίμα του. Υπάρχει αρκετά μεγάλη κριτική στο Γερμανό προπονητή του για το ότι δεν χρησιμοποιεί τον επιθετικό της Λυών Ν’ Τζίε και χθες δέχθηκε λεκτική επίθεση από δημοσιογράφους που του είπαν πως αν δεν προκριθεί η ομάδα τότε καλύτερα να παραιτηθεί για να μην τον διώξει η Ομοσπονδία. Χωρίς να παίζει τρομερά η Ακτή, ήταν βελτιωμένη στο 1-1 με τη Γουϊνέα και είναι μάλλον πιο ήρεμη από το Καμερούν. Δεν έχει τον Ζερβίνιο που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα αλλά έχει τους Γ. Τουρέ, Μπονί, Ντουμπιά και Γκραντέλ που διαθέτουν αρκετά μεγάλη εμπειρία. Περιμένουμε παιχνίδι υπομονής και δίνουμε μικρό προβάδισμα στην πιο έμπειρη επίθεση της Ακτής.

(21:45) Γκρόνινγκεν – Φιτέσε

Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας, με τα παιχνίδια να είναι νοκ άουτ. Η Γκρόνινγκεν βασίζεται στην έδρα της για να παίρνει αποτελέσματα, είναι χαρακτηριστικό ότι παραμένει αήττητη (με απολογισμό 4-5-0), ενώ παράλληλα παρουσιάζεται μεταγραφικά ενισχυμένη, με δύο νέα αποκτήματα που θα βρίσκονται στην ενδεκάδα. Δύσκολες ώρες για τη Φιτέσε που προέρχεται από συντριβή (4- 1 στην έδρα της Χέρενφεν). Εχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, τα παίζει όλα, ουσιαστικά, στο σημερινό παιχνίδι. Ζόρικο ματς, το σετάκι θα έπρεπε, πάντως, να ήταν πιο μοιρασμένο.

(21:45) Σπόρτινγκ – Σετούμπαλ

Τα δεδομένα του παιχνιδιού είναι ότι η Σπόρτινγκ (τελευταίο ματς στον όμιλο) εξασφαλίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ αν κερδίσει, ενώ η Σετούμπαλ (που θα χρωστάει ακόμα ένα ματς) παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης αν δεν χάσει. Το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Σπόρτινγκ έχει παραταχθεί σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο μέχρι τώρα με τη Β’ ομάδα (2-0-1 ρεκόρ) και δύσκολα θα αλλάξει το τροπάριο σήμερα, ειδικά τώρα που ψαλίδισε τη διαφορά της από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Η Σετούμπαλ πήρε ψυχολογία, μετρώντας δύο νίκες μετά την απόλυση Ντομίνγκος, ενώ στην πρεμιέρα του Μπρούνο Ριμπέιρο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο 4-1 επί της Ρίο Αβε. Ο νέος τεχνικός δήλωσε ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο «Αλβαλάδε» και θα κυνηγήσει τη νίκη, χωρίς αυτό να αναιρεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποιο φρεσκάρισμα, μιας και ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ζιλ Βισέντε. Πάντως, με τον άσο στο 1,38 και την προϋπόθεση ότι η Σπόρτινγκ θα παρατάξει πάλι τα «δεύτερα», ανεβαίνει σαφώς σε αξία το διπλό του 7,50!

PUT YOUR MONEY

(16:00) Γκαζιαντέπσπορ – Σίβασπορ 2 2,90 Stoiximan.gr

(21:45) Σέφιλντ Γιουν. – Τότεναμ 1Χ 1,93 Stoiximan.gr

(21:45) Πάρμα – Γιουβέντους 2-3 γκολ 1,97 Stoiximan.gr

*** Αν δεν προλάβατε το SUPER αφιέρωμα του Match Money στα περίπτερα, μπορείτε ακόμα να το… προλάβετε σε digital μορφή μέσω readpoint μόνο με 1,79€! http://www.readpoint.com/matchmoney.aspx

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK