Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον πιθανό να βρίσκεται σε διεθνές επίπεδο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον, όμως, είναι πολύ μακριά από τα φιλικά. Το Match Money ξεσκαρτάρει...

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Σκωτία - Αγγλία: Κάτι παραπάνω από ένα φιλικό... Ντερμπάρα, μεγάλη έχθρα, επεισόδια έξω από το γήπεδο και πάνω από 60.000 κόσμος να «βράζει»! Ολα αυτά, πάντως, εκτός αγωνιστικού χώρου. Εντός, μιλάμε ένα παιχνίδι που λογικά θα σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα φιλικό για τους ποδοσφαιριστές, όμως δύσκολα θα βάλουν τα πόδια στη φωτιά. Στίγμα δίνουν και οι προπονητές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν χρόνο σ’ αρκετούς αναπληρωματικούς. Κανένα μα κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45): Ιταλία – Αλβανία: Η μάζα παίζει τον άσο της Ιταλίας, προφανώς λόγω «ειδικού βάρους». Πάντως, οι Ιταλοί ελάχιστη σημασία θα δώσουν σε ένα τέτοιο φιλικό, θα κατέβουν με φουλ ανανεωμένη αποστολή (κανείς από τους 14 που έπαιξαν την Κυριακή με την Κροατία δεν θα παίξει σήμερα) και η εκτιμώμενη ενδεκάδα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μαζί, ούτε στην προπόνηση. Οι Αλβανοί μάλιστα έκαναν πρόσφατα μεγάλα αποτελέσματα σε Πορτογαλία και Γαλλία. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την κόντρα του φαβορί.

(19:00): Λευκορωσία - Μεξικό: Η νίκη με 3-2 επί της Ολλανδίας και η ποιοτική διαφορά έχει ρίξει όλο το ποντάρισμα στο διπλό του Μεξικού. Πάντως, αναμένονται σήμερα πολλές αλλαγές από το Μεξικό! Η 11άδα που έχει ανακοινώσει ο ομοσπονδιακός Μιγκέλ Ερέρα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που έφερε τη νίκη στην Ολλανδία. No bet για εμάς.

INSIDE ΙNFO

(23:30) Οέστε – Ναούτικο: Για την Οέστε το συγκεκριμένο 90λεπτο μοιάζει με τελικό παγκοσμίου κυπέλλου! Σε περίπτωση νίκης θα φτάσει τους 45 βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διασφαλίσει την παραμονή της, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της Β’ Βραζιλίας. Η Ναούτικο δεν πείθει ότι μπορεί να κυνηγήσει άνοδο, το -5 από την τετράδα δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική που έδειξε σε όλο το β’ γύρο. Ικανοποιητικός ο άσος σε αποδόσεις άνω του 2,00.

(01:50) Λουβερντένσε – Αμέρικα Μινέιρο: Στη Β’ Βραζιλίας θα σταθούμε και πάλι. Εχει «τελειώσει» η σεζόν για τη Λουβερντένσε, η οποία ακόμη από την προηγούμενη αγωνιστική αποδέσμευσε τέσσερις βασικούς, ενώ έχει ήδη το μυαλό στον προγραμματισμό του 2015. Η Αμέρικα καίγεται για το διπλό, θέλει να παλέψει μέχρι τέλους την άνοδο, είναι πιο ποιοτικό και δεμένο σύνολο. Αποδεκτά τα 2,37 του διπλού.

(21:45) Ακρινγκτον – Νοτς Κάουντι: Επαναληπτικός του 1ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας. Χωρίς άδεια συμμετοχής στην Ακρινγκτον δυο πολύτιμοι δανεικοί (ένας φορ και ένας εξτρέμ), παίκτες κλειδιά στην πρόσφατη ανάκαμψή της. Οι συγκεκριμένες απουσίες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου του επιθετικού μπλοκαρίσματός της στα δυο τελευταία ματς. Στα συν για το ικανοποιητικό διπλό του 2,35 και η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Στη Β’ η Ακρινγκτον, στην Α’ η Νοτς Κάουντι.

PUT YOUR MONEY

Οέστε – Ναούτικο 1 (2,02 στο Stoiximan.gr)

Λουβερντένσε – Αμέρικα Μιν. 2 (2,37 στο Stoiximan.gr)

Ακρινγκτον – Νοτς Κάουντι 2 (2,35 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK