Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

"Χορταστικό" πρόγραμμα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, φουλ εμβόλιμες αγωνιστικές, με την Πρέμιερ Λιγκ να κυριαρχεί σήμερα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το κουπόνι και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Λέστερ - Λίβερπουλ: Ιδιαίτερο και μπερδεμένο στοιχηματικά παιχνίδι. Οχτώ ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λέστερ και έπιασε... πάτο, η Λίβερπουλ ανάσανε με το αγχωτικό 1-0 επί της Στόουκ το Σάββατο, όμως σε καμιά περίπτωση δεν έπεισε με την απόδοσή της, τα αγωνιστικά προβλήματα εξακολουθούν να δείχνουν άλυτα, ενώ παραμένει στο επίκεντρο και το θέμα του Τζέραρντ. Το εάν, δηλαδή, ο κάπτεν θα αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης ή θα τελειώσει άδοξα την καριέρα του στους "κόκκινους". Οπως είπαμε και στην αρχή πρόκειται για ένα μπερδεμένο στοιχηματικά ματς, υπάρχει κακή ψυχολογία και στις δύο, είναι καλά διαβασμένο και από τους μπουκ, οπότε προσπερνάμε...

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:00) Κρ. Πάλας – Αστον Βίλα: Ο κύριος όγκος των στοιχημάτων έχει πέσει πάνω στον άσο, καθώς η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από δύο σημαντικά αποτελέσματα: Νίκη με Λίβερπουλ και ισοπαλία στο Σουόνσι, την ώρα που η Αστον Βίλα συμπλήρωσε εννιά ματς χωρίς νίκη. Πάντως, δείχνει να είναι κοντά η στροφή των "βίλατζερς". Αρχικά σ’ αυτό το διάστημα των εννέα παιχνιδιών η Βίλα έβγαλε ένα πάρα πολύ σκληρό πρόγραμμα και πλέον έχει μπροστά της παιχνίδια που θεωρούνται στα μέτρα της. Επιπλέον, παραιτήθηκε ο Ρόι Κιν από βοηθός του Πολ Λάμπερτ, αφού πρωτίστως τσακώθηκε με τη μισή ομάδα, γεγονός που είναι ικανό να την ωφελήσει, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Τέλος επιστρέφει μετά από τρία ματς τιμωρίας ο καθοριστικός φορ Μπεντέκε. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι θα πάμε αντίθετα με το πλήθος!

INSIDE ΙNFO

(23:00) Λας Πάλμας – Θέλτα: Η Λας Πάλμας, του Πάκο Ερέρα, υποδέχεται τη Θέλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το κύπελλο Ισπανίας (διπλά παιχνίδια, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Θέλτα). Ο Ερέρα είχε περάσει από τον πάγκο της Θέλτα και την είχε ανεβάσει στην Πριμέρα το 2012, προτού απολυθεί. Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως βάλει περισσότερους βασικούς απόψε απ’ ότι υπολόγιζε, καθαρά λόγω της κλήρωσης. Αντίθετα, η Θέλτα θα παίξει με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Γεγονός, που φυσικά επιτρέπει κάποιες σκέψεις προς τα αριστερά, με τον άσο σε τιμές οριακού αουτσάιντερ (2,75).

(21:00) Γιόνγκ Αϊντχόφεν - Ντε Γκράαφστσαπ: Μια χαρά οι εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας νέων της Αϊντχόφεν στη Β’ Ολλανδίας (4-2-2), ενώ για το σημερινό παιχνίδι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ενισχυθεί με παίκτες από την ομάδα των ανδρών. Η Ντε Γκράαφστσαπ ταλανίζεται από σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, στα οποία οφείλονται και οι γκέλες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της. Σε έντονη πτώση ο άσος, αλλά όσο υπάρχει πάνω από 2,30 είναι αποδεκτός.

MISSING LIST

(21:45) Μπέρνλι – Νιούκαστλ: Μετρήστε απουσίες στη Νιούκαστλ: Κρουλ (βασικός κίπερ), Κολοτσίνι (βασικός στόπερ), Κόλμπακ (βασικός αμυντικός χαφ), Σισοκό (πολύτιμος μεσοεπιθετικός, το κλειδί της ομάδας), Αμπέιντ (βασικός στα τελευταία χαφ). Επίσης, υπάρχουν και κάποιοι που δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι: Χαϊνταρά (βασικός αριστερός μπακ), Γιάνμαατ (βασικός δεξιός μπακ), Γουίλιαμσον (δευτερότριτος στόπερ). Μέσα σ’ όλα υπολογίστε και τους τέσσερις-πέντε μακροχρόνιους για να καταλάβετε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της, Αλαν Πάρντιου. Σε καλή φόρμα η Μπέρνλι, υπάρχει αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ που προσφέρεται.

PUT YOUR MONEY

Μπέρνλι – Νιούκαστλ 1 (2,80 στο Stoiximan.gr )

Κρ. Πάλας – Αστον Βίλα 2 (3,85 στο Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK