Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Τα κύπελλα ανά την Ευρώπη κλέβουν και σ’ αυτό το μεσοβδόμαδο κουπόνι την παράσταση. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Λίβερπουλ - Τσέλσι: Ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Αγγλίας (διπλά ματς), με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά... χρωστούμενα. Κυρίως από την περσινή σεζόν και το περιβόητο γλίστρημα του Τζέραρντ, το οποίο στέρησε από τη Λίβερπουλ τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα. Η Τσέλσι νίκησε πολύ άνετα 2-1 στο φετινό ματς πρωταθλήματος στο «Ανφιλντ», ο Μουρίνιο έχει πάρει –και εύκολα μάλιστα- τον αέρα του Μπρένταν Ρότζερς. Αν ήταν μονό παιχνίδι θα πηγαίναμε στο διπλό της Τσέλσι, χωρίς δισταγμό. Πλέον, όμως, από τη στιγμή που θα υπάρξει επαναληπτικός στο Λονδίνο η Τσέλσι –από τις ορέξεις της αναμένουμε να κριθεί το ματς- δεν έχει κανένα λόγο να... σκιστεί. Είτε πάσο, είτε ψάχνουμε κάποια «ζαριά» στην ισοπαλία.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(18:00) Ακτή Ελεφαντοστού – Γουινέα: Το μεγάλο όνομα είναι σαφώς η Ακτή, όμως δεν είναι όμως στην καλύτερή της κατάσταση. Με τον Ρενάρ (πήρε το Κόπα Αφρικα με τη Ζάμπια) στον πάγκο της, αλλά και με αρκετή γκρίνια αφού δείχνει δυσαρεστημένος από τη σχέση του με την Ομοσπονδία. Μέτρια η πορεία της στην προκριματική φάση, πέρασε σχεδόν με την ψυχή στα δόντια. Η Γουινέα δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν είναι πρωτάρα. Κατεβαίνει μάλιστα με μεγάλες φιλοδοξίες, σημαντικοί παίκτες της μιλούν μέχρι και για κατάκτηση του κυπέλλου! Το σίγουρο είναι ότι για πρώτο παιχνίδι και χωρίς να έχουμε σαφή εικόνα των δύο ομάδων το ποντάρισμα στο 1,44 του άσου (έχει πάρει παιχνίδι και έχει υποχωρήσει) είναι κάτι παραπάνω από παρακινδυνευμένο.

(22:00) Ναντ – Λυών: Αγώνας για το γαλλικό κύπελλο (νοκ άουτ). Η Ναντ βγάζει κούραση τις τελευταίες εβδομάδες, επιθετικά έχει βραχυκυκλώσει. Παραμένουν τα προβλήματα με το σημαντικό στόπερ Τζιλιμπότζι (Κόπα Αφρικα) και το μεσοαμυντικό Χάνσεν που είναι τραυματίας εδώ και δύο εβδομάδες. Στη Λυών τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, σταθεροποιείται στην πρώτη θέση και έρχεται από μια ακόμα νίκη, έξι σερί στο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον για την πρόκριση υπάρχει και από τις δύο, δεν παίρνει ρεπό κάποιος βασικός, αλλά η φόρμα της Λυών μας κάνει να κοιτάμε προς τα δεξιά. Το διπλό, το οποίο έχει σηκώσει πολύ παιχνίδι, στο 2,12 είναι οριακά αποδεκτό και φυσικά δεν έχουμε καμιά αντίρρηση για την τάση της... μάζας.

INSIDE ΙNFO

(21:45) Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν: Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Βελγίου. Ο πρώτος αγώνας στην έδρα της Μαλίν είχε λήξει ισόπαλος 0-0. Αυτό σημαίνει πως η νίκη είναι μονόδρομος για την Κλαμπ Μπριζ... Η Μαλίν μπορεί να έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα της Μπριζ –στα τρία φετινά ματς είναι αήττητη-, την περασμένη Παρασκευή να απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Γιαν Μπρέιντελ» για το πρωτάθλημα, όμως είναι πολύ δύσκολο μέσα σε πέντε ημέρες να σταθεί ξανά όρθια στην ίδια έδρα. Ακόμη πιο δύσκολο να μην κάνει ούτε μία νίκη φέτος η Κλαμπ Μπριζ σε τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις. Fair το 1,44 στον άσο. Παίζεται και από ημίχρονο στο 2,02.

PUT YOUR MONEY

Ναντ - Λυών 2 (2,12 στο Stoiximan.gr)

Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν 1 (1,44 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK