Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Το τεράστιο ντέρμπι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, τα κύπελλα και τα διάσπαρτα παιχνίδια πρωταθλήματος δημιουργούν το σημερινό στοιχηματικό μωσαϊκό. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Τσέλσι - Λίβερπουλ: Επαναληπτικός ημιτελικός του Λιγκ Καπ της Αγγλίας (ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μετά το 90λεπτο), με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς: 1-1 το πρώτο ματς, απόλυτη κυρίαρχος η Λίβερπουλ, αδικήθηκε από την τύχη. Και οι δύο προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο κύπελλο το Σάββατο -αποκλείστηκε η Τσέλσι από την Μπράντφορντ στη μεγαλύτερη κυπελλική έκπληξη των τελευταίων χρόνων, 0-0 η Λίβερπουλ με την Μπόλτον-, ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια βρισκόμαστε σε μια απίστευτα κρίσιμη καμπή, όπου παίζει τεράστιο ρόλο ο χαρακτήρας και η ποιότητα της κάθε ομάδας. Βάσει χαρακτήρα και ποιότητας, λοιπόν, η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο, βάσει "ανάγκης" για την πρόκριση η Λίβερπουλ προηγείται. Το μόνο σίγουρο για το σημερινό μεγάλο ντέρμπι είναι ότι οι αποδόσεις του άσου (με το ζόρι στο 1,66 και με ανοδική τάση) δεν έχουν καμιά αξία. Πάσο...

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Σκάνθορπ - ΜΚ Ντονς: Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α' Αγγλίας και πάρα πολύ σημαντική ειδικά για τη φιλοξενούμενη, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα πιάσει στην κορυφή τις δύο πρωτοπόρους. Ο φαβοριτισμός του διπλού στο 1,87, το οποίο μάλιστα πιέζεται έντονα προς τα κάτω, δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο, από τη στιγμή που η Σκάνθορπ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο δίμηνο και αποτελεί σκληρό καρύδι. Εναλλακτική σκέψη το g/g του 1,65, η γηπεδούχος μετράει 7/8 από τα πρόσφατα παιχνίδια της και μπορεί να συνεισφέρει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

INSIDE ΙNFO

(21:45) Μίλαν – Λάτσιο: Νοκ-άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση του Coppa Italia. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν τρεις μέρες στη Ρώμη για το πρωτάθλημα, με τους "λατσιάλι" να επικρατούν πεντακάθαρα με 3-1, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Στη Μίλαν τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνια και τεράστια αναστάτωση και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τεχνικός Φιλίπο Ιντσάγκι παίζει σήμερα την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία. Το κλίμα δεν θα είναι καθόλου καλό, με τον κόσμο να βάλλει κατά δικαίων και αδίκων. Η ξεκάθαρη υπεροχή της Λάτσιο στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου, η γκρίνια και οι πολλές αγωνιστικές αδυναμίες της Μίλαν μας στρέφουν προς το διπλό του 2,90.

(21:45) Μίλγουολ - Ρέντινγκ: Σε πολύ δεινή θέση η γηπεδούχος, με πέντε διαδοχικές ήττες στις οποίες έχει σκοράρει μόνο δύο φορές και συνολικά μόνο μία νίκη από τις αρχές Νοέμβρη (1-3-8), βρίσκεται πλέον κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και πλέον το υπόλοιπο της σεζόν γίνεται δύσβατο. Η Ρέντινγκ από τότε που την ανέλαβε ο Στιβ Κλαρκ έχει αρχίσει να παρουσιάζει κάποια στρωτά δείγματα αγωνιστικής γραφής, δεν βγάζει μάτια αλλά είναι σαφώς πιο δυσκολοκατάβλητη και οργανωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Το διπλό έχει έναν πρώτο λόγο, όμως στο 2,25 έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλά διαβασμένη απόδοση, που ίσως να βρίσκεται και ένα κλικ πιο κάτω από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην έχει ιδιαίτερη στοιχηματική αξία.

(21:45) Τσέστερ – Λίνκολν: Σε εννιά μεταγραφές έχει ήδη προχωρήσει η Τσέστερ στην προσπάθεια του τεχνικού Στιβ Μπαρ να τονώσει το αγωνιστικό της προφίλ ενόψει της προσπάθειας ανόδου από την Κόνφερενς. Εγχείρημα που φαίνεται πως πιάνει τόπο: 0-0 στο Σάουθπορτ και 1-0 επί της Κιντερμίνστερ το Σάββατο. Απολύτως θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, βρίσκει σε καλό, γι' αυτούς, σημείο τη Λίνκολν, που προέρχεται από την "ξενερωτική" ήττα με 3-0 στο Μάκλσφιλντ. Το 2,35 του άσου θα βρεθεί στο παιχνίδι μας.

(21:45) Τβέντε – Αλκμααρ: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας. Χρυσή ευκαιρία και για τις δύο ομάδες μια διάκριση στο κύπελλο, αφού Αγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ έχουν ήδη αποκλειστεί! Στην ουσία, πάντως, πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερες αγωνιστικές διαφορές. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες το σετάκι των μπουκ θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο και όχι με τόσο σημαντικό φαβορί την Τβέντε. Στο 2,15 η διπλή ευκαιρία της Αλκμααρ έχει αξία.

PUT YOUR MONEY

Τσέστερ - Λίνκολν 1 (2,35 στο Stoiximan.gr )

Μίλαν – Λάτσιο 2 (2,90 στο Stoiximan.gr )

Τβέντε – Αλκμααρ Χ2 (2,15 στο Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK