Οι προτάσεις του κουπονιού του Μ. Σαββάτου

Μ. Σάββατο με εξαιρετικά ματς στο πρόγραμμα και το Match Money με το Contra.gr περνούν από το "Σάντσεθ Πιθχουάν" ως τα νέα αποδυτήρια του Πολωνού Μουρίνιο (!) αναζητώντας στοιχηματικές ευκαιρίες.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Μ. Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(21:00) Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Στο αήττητο για πάνω από χρόνο (στο πρωτάθλημα τελευταίος νικητής εκεί εκείνη) «Σάντσεθ Πιθχουάν» αρχίζει το ζόρικο πρόγραμμα της πρωτοπόρου -με έξι σερί νίκες- Μπαρτσελόνα για το προσεχές διάστημα. Για την παρέα του Μέσι ακολουθούν τα δύο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό με τη Βαλένθια. Πέντε συνεχόμενες νίκες η Σεβίλλη, πιέζει για μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίφοβο το 1,56 στο διπλό, πιο λογικό φαντάζει το G/G στο 1,53, σ’ ένα σπουδαίο ματς που προσφέρεται με 0% γκανιότα και σε Live Streaming από το Stoiximan.gr!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(16:30) Λέχια Γκντανσκ - Λέγκια: Κοσμοσυρροή στην «Γκντανσκ Αρένα» (43.615 θ.), που άνοιξε τις πύλες της πριν τέσσερα χρόνια για το Euro και σήμερα θα έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση που είχε ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος. Πάνω από 36.000 θεατές θα βρεθούν στο γήπεδο, με τη Λέχια να προσπαθεί να κρατηθεί εντός πρώτης 8άδας, προκειμένου να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ. Ποιοτικά ανώτερη η πρωτοπόρος Λέγκια, δίκαια δίνεται φαβορί, ωστόσο εκτιμούμε ότι θα γίνει «κλειστό» ματς και προκρίνουμε το under του 1,75.

(19:00) Πάρμα – Γιουβέντους: Ασφαλώς θα είναι ένα διπλό που θα το τιμήσουν πολλοί στο 1,30, στην αναμέτρηση της τελευταίας Πάρμα με την πρώτη και καλύτερη Γιουβέντους. Αλλά υπάρχει αξία; Η γνώμη είναι πως πρέπει να κυνηγήσουμε μια πιο καλή απόδοση, στο λογικό εύρος των 2-3 γκολ (1,97 στο Stoiximan), από την άποψη πως η Γιουβέντους θα φυλαχτεί αρκετά ενόψει και του αγώνα με την Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη. Ούτως ή άλλως ο Αλέγκρι άφησε στο Τορίνο τους Τέβες, Πίρλο, Μπουφόν και Πογκμπά και θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Από το 1,30 του διπλού προτιμότερο το 1,97 στα 2-3 γκολ, στη λογική μιας νίκης με 2-0 από τη Γιούβε. Αντε 2-1.

(22:00) Μπαστιά – Παρί: Τελικός Λιγκ Καπ, μονό παιχνίδι, γίνεται στο Σταντ ντε Φρανς (Παρίσι). Παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Ξεσηκωμός στην Μπαστιά, θα έχει περίπου 20.000 κόσμο στο πλευρό της. Για να βγει Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει, ο φιναλίστ στα κύπελλα δεν κερδίζει πλέον εισιτήριο. Ορκος από παίκτες και προπονητή για νίκη, κλίμα ξεσηκωμού και με μεγάλο ενθουσιασμό. Η Παρί εντυπωσιακή στο 4-1 με τη Σεντ Ετιέν στον ημιτελικό κυπέλλου και με κορυφαίο τον Ιμπραΐμοβιτς, έχει σχεδόν όλα τα όπλα της πλην των Ντ. Λουΐζ και Τ. Μότα. Μπήκε στην αποστολή και ο Λούκας που έλειψε δύο μήνες. Λογικό φαβορί οι Παριζιάνοι αλλά τελικός είναι, θέλει λίγη προσοχή. Το 1,30 δεν αξίζει.

MISSING LIST

(17:00) Πάρτικ Θιστλ – Μάδεργουελ: Εμοιαζε εφησυχασμένη η Πάρτικ Θιστλ μέχρι πριν καμιά δεκαριά μέρες, ωστόσο πλέον την πλησιάζουν επικίνδυνα Ρος Κάουντι και Μάδεργουελ, και βλέπει μπροστά της το φάντασμα των μπαράζ της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ. Κόντρα στη Μάδεργουελ τελειώνει σήμερα την κανονική σεζόν σε ματς… εξάποντο, στο οποίο κατεβαίνει με δυο σημαντικές απουσίες και έχει δυο καλούς παίκτες της αμφίβολους. Η Μάδεργουελ έκανε φανταστικό ματς το βράδυ της Τρίτης, σκορπίζοντας εντός με 5-0 τη Σεντ Μίρεν, μάζεψε 13 βαθμούς στα 6 τελευταία ματς, άνοιξε τη διαφορά της από την ουραγό Σεντ Μίρεν στο +10, και πλέον κυνηγά τη δέκατη θέση. Η Μάδεργουελ έχει και μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω από τη γηπεδούχο Πάρτικ Θιστλ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, κοιτάμε προς το αουτσάιντερ, προς τα δεξιά…

INSIDE INFO

Οι προτάσεις του κουπονιού του Μ. Σαββάτου

(14:45) Σουόνσι – Εβερτον: Σε καθόλου καλή κατάσταση η Εβερτον. Πολύ γκρίνια, παίκτες ντεφορμέ, όλες οι νίκες της είναι οριακές… Σε αντίθεση με τη Σουόνσι, η οποία δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ. Είναι πρακτικά αδιάφορο παιχνίδι, όμως η Σουόνσι κυνηγά το άτυπο ρεκόρ των 47 πόντων στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα λόγο παραπάνω να κυνηγήσει το τρίποντο. Στο 2,45 και με δεδομένης της κατάστασης της Εβερτον, ο άσος είναι ικανοποιητικός.

(16:00) Μπρέσια – Μπολόνια: Παιχνίδι ονομάτων με παράδοση και πλούσια παρουσία και στο μεγάλο πρωτάθλημα, μόνο που η Μπρέσια τώρα μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό, με λίγες πιθανότητες, ενώ η Μπολόνια παλεύει να κρατήσει με νύχια και δόντια τη δεύτερη προνομιούχο θέση και να επιστρέψει στη Serie A. Ισως να υπάρξει και πάλι στοιχηματική ευκαιρία στο ποντάρισμα της Μπρέσια στα πολλά γκολ και στο Over του 2,17 στο Stoiximan, καθώς η ομάδα του Αλεσάντρο Καλόρι πρέπει να ρισκάρει, όντας στο -8 από τις θέσεις παραμονής. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνει παιχνίδι αναμονής και αυτή η ανάγκη της ίσως να τραβήξει στο δικό της ρυθμό και την πιο «σφιχτή» Μπολόνια.

(17:00) Τότεναμ – Αστον Βίλα: Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Τιμ Σέργουντ, ο οποίος καλείται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγάλη του αγάπη, την Τότεναμ. Ο Σέργουντ κάθισε –έστω και χωρίς επιτυχία- πέρσι για περίπου έξι μήνες στον πάγκο των «σπιρουνιών» όταν και διαδέχτηκε τον Βίλας Μπόας, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι όταν ανέλαβε ο Ποκετίνο. Η Τότεναμ γενικότερα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, η Αστον Βίλα καίγεται για βαθμούς και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και θα τα δώσει όλα λόγω Σέργουντ… Ο άσος δεν λέει τίποτα, πιθανά πάντως τα πολλά γκολ (1,67).

(17:00) Γουέλινγκ – Κιντερμίνστερ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, με τη Γουέλινγκ να χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της Αλφρετον και, ταυτόχρονα, της παραμονής. Μάλιστα, η Κιντερμίνστερ είναι μια καλή ευκαιρία γι' αυτήν, δεδομένων των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η φιλοξενούμενη, με οικονομική στενότητα, πολλές αποχωρήσεις βασικών παικτών στη διάρκεια της σεζόν και συνεχείς προστριβές του κόσμου και της διοίκησης. Η Γουέλινγκ έχει δείξει σημεία ζωής με τον υπηρεσιακό Φεϊζάκερλι, θα το παλέψει και στο 3,00 ο άσος είναι καλή επιλογή.

(19:00) Πιάστ Γκλίβιτσε - Σλασκ Βρότσλαβ: Η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή; Ο λόγος για τον Τσέχο τεχνικό Λάταλ, που ανέλαβε πρόσφατα την Πιάστ και στα δύο πρώτα του ματς έκανε ισάριθμες ήττες, η δεύτερη πάντως φυσιολογική, στην έδρα της Λέγκια. Η Σλασκ είναι χωρίς νίκη μέσα στο 2015 (0-7-2 σε πρωτάθλημα-κύπελλο) και ο τεχνικός της λέει ότι δεν θα τον χαλούσε μια ισοπαλία σήμερα... Το 1Χ στο 1,61 σε διπλή ευκαιρία.

(19:15) Βαγιαδολίδ – Μιραντές: Η «μεγάλη» Βαγιαδολίδ, υποδέχεται την «μικρή» Μιραντές. Φυσιολογικά θα παιχθεί ο άσος, πολύ ανώτερο το ρόστερ της Βαγιαδολίδ αλλά εσχάτως παίζει κάτω των δυνατοτήτων του. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι που είτε η Βαγιαδολίδ το καθαρίζει από νωρίς (ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει τη Μιραντές που θα παίξει ταμπούρι), είτε μπαίνει σε ιστορίες. Προτιμότερο το 1/1 ημ./τελ. από τον ξερό άσο.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Μ. Σαββάτου

(20:30) Πογκόν - Γιαγκελόνια: Οτι υπήρχε... Πολωνός Μουρίνιο το ξέρατε; Καιρός να το μάθετε! Ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, περί ου ο λόγος, ανέλαβε από την Πέμπτη τα ηνία της Πογκόν και θα είναι ο τρίτος της τεχνικός φέτος, διαδεχόμενος τον Σλοβάκο Γιαν Κότσιαν. Οι γηπεδούχοι, που πάνε από το κακό στο χειρότερο (1-2-5 στα τελευταία 8), ελπίζουν σε ένα ταρακούνημα, μήπως και γλιτώσουν τα πλέι άουτ (στο -3 από την προνομιούχο 8η θέση). Απέναντί τους μία πάντα συμπαγής και σκληρή Γιαγκελόνια, που καμαρώνει στην 3η θέση και είναι η ευχάριστη έκπληξη της πολωνικής Λίγκας. Μοιάζει αμφίρροπο και δύσκολο για στοίχημα...

(21:00) Β. Μπέβερεν – Γκενκ: Τα πολλά προβλήματα της Μπέβερεν σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της Γκενκ να πάρει την πρώτη θέση στο όμιλό της και να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, φέρνουν πολύ κοντά το διπλό. Η εκτός έδρας νίκη της Γκενκ πληρώνει γύρω στο 1,75 και αξίζει. Η Μπέβερεν ψάχνει προπονητή, αφού ανακοίνωσε ότι μετά τη λήξη των πλέι οφ II, ο Γκίντο Μπρέπελς θα απομακρυνθεί. Συν τοις άλλοις, πρώτος σκόρερ της ομάδας, Εμόντ, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του θανάτου του παππού του και έχασε και προπονήσεις.

(21:00) Σεν Γκάλεν – Γ. Μπόις: Σε πολύ κακή κατάσταση η Γκάλεν που στήριζε πολλά στο κύπελλο αλλά έχασε καθαρά με 3-1 από τη Βασιλεία. Αν δούμε συνολικότερα τα αποτελέσματά της έχει τέσσερις σερί επίσημες ήττες ενώ η άμυνά της δέχθηκε από τρία γκολ και πάνω κάθε φορά.Σχεδόν τρένο η Γ. Μπόις με 10-3-0 στα 13 τελευταία και με τον Οαρό να είναι σε δαιμονισμένη φόρμα. Ο Γάλλος φορ σκόραρε 9 φορές στα 6 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε και κουβαλάει την ομάδα του σχεδόν μόνος του.

(21:45) Βερόνα – Ιντερ: Μακριά και αγαπημένοι από το διπλό της Ιντερ, έστω και αν έχει μπροστά της αντίπαλο τον τεχνικό Μαντορλίνι, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της. Η Ιντερ έχει πέντε ματς χωρίς νίκη, πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν έχει πλέον ρεαλιστικό στόχο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Βερόνα είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά, με +11 από τη γραμμή του υποβιβασμού και φέτος είναι πάλι ομάδα με εγγενείς αδυναμίες στην άμυνα αλλά και πλούσια επιθετική παραγωγή. Πάμε με το Over στο 1,75 του Stoiximan.gr.

(23:15) Ατλ. Ουίλα – Αγκιλας Ντοράντας: Δυνατή στην έδρα της η Ατλ. Ουίλα. Ομάδα που παίζει την μπάλα κάτω και φροντίζει να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Πολύ καλύτερη από τη Μιγιονάριος στο προηγούμενο (2-2), στάθηκε άτυχη έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Η Αγκιλας κέρδισε μετά από καιρό με το ζόρι 1-0 την Τζαγκουάρες, είναι συμμαζεμένο σύνολο αλλά δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Πάμε με την έδρα και την ομάδα που θα δημιουργήσει περισσότερο, κρατώντας τον άσο.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Μπρέσια – Μπολόνια Over (2,17 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Πάρτικ Θιστλ – Μάδεργουελ X2 (3,50/3,85 στο Stoiximan.gr)

(19:00) Πιάστ Γκλίβιτσε - Σλασκ Βρότσλαβ 1X (3,05/3,30 στο Stoiximan.gr)

(19:00) Πάρμα – Γιουβέντους 2-3 γκολ (1,97 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα G/G (1,53 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Βερόνα – Ιντερ Over (1,75 στο Stoiximan.gr)

(23:15) Ατλ. Ουίλα – Αγκιλας Ντοράντας 1 (2,08 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις για όλα τα ματς, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK