Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Πλούσιο μεν το πρόγραμμα του Σαββάτου, αλλά ταυτόχρονα δύσκολο και στρυφνό, και αν μη τι άλλο χρειάζεται προσοχή. Το Match Money, όπως κάθε μέρα, προσπαθεί να αποφύγει τις παγίδες και να ξεχωρίσει τα ματς που έχουν στοιχηματική αξία.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(14:45) Γουέστ Μπρομ – Αρσεναλ: Από το σαββατιάτικο πρόγραμμα απουσιάζει το πραγματικά μεγάλο ντέρμπι. Το Γουέστ Μπρομ – Αρσεναλ, μεσημεριανό και ξεκομμένο από το κυρίως αγγλικό μενού, είναι πάντως το παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο τζίρο από την αγγλική Πρέμιερ. Η Αρσεναλ πήγε στο ματς με την Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα με την πλάτη στον τοίχο, όμως έβγαλε συσπείρωση και η νίκη επί των Γερμανών βελτίωσε το κλίμα. Ετσι, το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ είναι πολύ κρίσιμο για τους «κανονιέρηδες» και τον Βενγκέρ, που θέλει πάση θυσία να χτίσει ένα στοιχειώδες μομέντουμ, αν και η κατάρα των τραυματισμών δεν λέει να κοπάσει (τρεις μήνες εκτός ο Γουίλσιρ, απόντες σήμερα και οι Αρτέτα, Γουόλκοτ). Στο 1,80 το διπλό, οριακά αποδεκτή απόδοση.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(19:30) Χοφενχάιμ – Αννόβερο: Από τρεις σερί ήττες η Χοφενχάιμ, όμως οι δύο ήταν από τη φουλ φορμαρισμένη πριν από μερικές εβδομάδες Γκλάντμπαχ και την Μπάγερν, ενώ η τρίτη το... κουφό 3-4 από την Κολωνία. Ετσι, η πιάτσα, και κόντρα στο παραδοσιακά προβληματικό εκτός έδρας Αννόβερο, κυνηγά την επιστροφή της στις νίκες, με αποτέλεσμα ο άσος να έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 1,80-1,85 γύρω στο 1,70. Βοηθάει επίσης και η παράδοση, καθώς το Αννόβερο έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς σε έξι επισκέψεις του στο Σινσχάιμ, ενώ στα 12 συνολικά παιχνίδια με τη Χοφενχάιμ ο απολογισμός του είναι 3-2-7.Συνολικά, δεν έχουμε αντίρρηση για τον άσο, αλλά στο 1,70 νομίζουμε ότι φαγώθηκε η όποια αξία.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(17:00) Στίβενεϊτζ – Μόρκαμ: Χωρίς τον σούπερ σταρ, πρώτο σκόρερ και παίκτη-σύμβολο, Κέβιν Ελισον (7 γκολ) θα παραταχθεί η Μόρκαμ, τη στιγμή που η Στίβενεϊτζ εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της (σερί 5-0-1 στο πρωτάθλημα). Στο 1,97 ο άσος.

(17:00) Γουόκινγκ – Μπρέιντρι: Εκτός ο σταρ, πρώτος σκόρερ της Γουόκινγκ, Σκοτ Ρέντελ (13 γκολ), με την Μπρέιντρι να παίζει πλήρης το τελευταίο διάστημα, μετά από καιρό, και να παραμένει από τα υπολογίσιμα μικρομεσαία κλαμπ της Κόνφερενς. Ενδιαφέρον στο 3,45 το 2DNB (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας).

INSIDE INFO

(16:00) Λατίνα – Προ Βερτσέλι: Η Λατίνα βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Τσιταντέλα, ωστόσο στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει κάνει θετικές εμφανίσεις δείχνοντας σημάδια στροφής. Υποδέχεται την Προ Βερτσέλι, που εκτός έδρας έχει τον απολογισμό των επτά ηττών σε οκτώ παιχνίδια, θα στερηθεί τον ηγετικό της ακραίο Ντι Ρομπέρτο ενώ πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί είναι ο αρχισκόρερ της Μάρκι (9 γκολ), για τον οποίο υπάρχει το βέτο των γιατρών. Από τα καλά σημεία της ημέρας ο άσος στο 2,10.

(16:30) Λεβερκούζεν – Κολωνία: Τρεις αμφίβολοι προέκυψαν στη Λεβερκούζεν εν όψει του γειτονικού ντέρμπι με την Κολωνία: ο πρώτος σκόρερ Σον, που έχει πετύχει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο αμυντικός χαφ Μπέντερ και ο επίσης βασικός στόπερ Τόπρακ. Ο άσος είναι στο 1,50, αλλά όποιος τον καλοβλέπει, θα πρέπει να περιμένει την ανακοίνωση των εντεκάδων.

(17:00) Τσέλτεναμ – Οξφορντ: Πρεμιέρα του Πολ Μπακλ στην Τσέλτεναμ, μετά τη μεσοβδόμαδη απόλυση του Μαρκ Γέιτς. Ο άσος, πάνω στο... ηλεκτροσόκ, έχει ενδιαφέρον στο 2,75, αφού η Οξφορντ δεν φοβίζει σαν αντίπαλος.

(17:00) Μπρίστολ Ρόβερς – Γουέλινγκ: Τεράστιο μέγεθος για την Κόνφερενς η Μπρίστολ Ρόβερς, παίζει μπροστά σε 5-6.000 κόσμο, ενώ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Μπάρνετ και είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη επιθετικά (πήρε πρόσφατα τρεις δανεικούς). Χωρίς πολλές λύσεις το ρόστερ της Γουέλινγκ, την Τρίτη παραχώρησε τον σταρ, τοπ σκόρερ, Μπιούτιμαν (11 γκολ) στην Πιτέρμπορο. Στο 1,75 ο άσος.

General view of the Memorial Stadium
General view of the Memorial Stadium EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

(17:00) Πάρτικ Θισλ – Χάμιλτον: Ματς κυπέλλου στη Σκωτία (νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας πάνε σε επαναληπτικό στην έδρα του σημερινού φιλοξενούμενου). Χρειαζόταν ανάσες η Χάμιλτον και τις πήρε με τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, επιστρέφοντας στα καλά της στάνταρ το περασμένο Σάββατο (3-0 τη Σεντ Μίρεν). Η Πάρτικ Θιστλ είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά παραδοσιακά εντός έχει σκαμπανεβάσματα και μετρά μόλις 3 νίκες σε 7 ματς και ενώ έχει ήδη χάσει εντός έδρας από τη Χάμιλτον για το πρωτάθλημα τον Αύγουστο (0-2). Στο 2,55 το διπλό.

(17:00) Σεντ Μίρεν – Ινβερνές: Επίσης ματς κυπέλλου, όπου στη Σεντ Μίρεν τρίζει η καρέκλα του βετεράνου Τόμι Κρεγκ, που αποδοκιμάστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η Σεντ Μίρεν ηττήθηκε με 3-0 στο Χάμιλτον και έφτασε τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, εκ των οποίων τα τρία σερί είναι ήττες χωρίς να σκοράρει η ομάδα. Η Ινβερνές δείχνει να πατάει καλά και δεν είναι άδικα ισόβαθμη της Σέλτικ στην κορυφή της Πρέμιερσιπ. Στο 1,97 «τρικ» εδώ είναι πως το διπλό εγκατέλειψε τη ζώνη του 2,00κάτι, πλέον προσφέρεται στο 1,97.

(17:00) Κλάιντ – Κουίνς Παρκ: Η Κλάιντ προέρχεται από γερή σφαλιάρα με 4-0 (από ημίχρονο!) στην έδρα της πρωτοπόρου Αρμπροουθ και, γενικότερα, η ομάδα και ο ίδιος ο Μπάρι Φέργκιουσον (ο πρώην διεθνής Σκωτσέζος χαφ) βρίσκονται σε τρικυμία. Χαρακτηριστικό, ένας οπαδός της Κλάιντ που βγήκε προχθές το βράδυ στο ραδιόφωνο και μέσες-άκρες είπε: «Είμαι απογοητευμένος οπαδός της Κλάιντ. Το περασμένο Σάββατο διαλυθήκαμε 4-0 και αυτός (ο Μπάρι Φέργκιουσον) βγήκε μεσοβδόμαδα στη στήλη του σε εφημερίδα και έγραφε για τη Ρέιντζερς! Τι νομίζει πως είναι; Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών τους;». Η Κουίνς Παρκ, μπορεί να ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο 1-0 εντός από τη δεύτερη Αλμπιον Ρόβερς, αλλά προ αυτού μετρούσε αήττητο σερί 8 αγώνων με 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Κινείται πτωτικά το διπλό, αλλά στο 2,12 παίζεται.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(19:30) Ατρόμητος – Ξάνθη: Παρότι ο Λουτσέσκου είναι πολύ λίγο καιρό στην Ξάνθη, και η ακριτική ομάδα προέρχεται από νίκη επί του ΟΦΗ πριν τη διακοπή, το ρεπορτάζ τον θέλει να τελεί υπό αμφισβήτηση και τη θέση του να κινδυνεύει σε περίπτωση ήττας στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είναι έτσι κι αλλιώς ένα επίπεδο πάνω, η Ξάνθη χάνει δυναμική όταν φεύγει από την έδρα της και το ασάκι του 1,55 δείχνει νορμάλ.

(21:00) Λανς – Μετς: Βαρύ κλίμα στη Λανς μετά την πληροφορία πως ο Αζέρος ιδιοκτήτης Μαμάντοφ πτώχευσε. Ο πρόεδρος τρέχει να ηρεμήσει το κλίμα λέγοντας πως βρει θα τις εγγυήσεις και τα χρήματα που χρειάζονται, ο προπονητής Κομπουαρέ ζητά ιερή ενότητα απ’ όλες τις πλευρές.

(21:00) Τουλούζ – Λοριάν: Τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι αυτά με τα λιγότερα γκολ απ’ όλα τα ζευγάρια της Ligue 1. Σε 18 αγώνες μπήκαν κατά μέσο όρο 1,4 γκολ. Ειδικά για σήμερα, από τη Λοριάν λείπουν τρία καλά επιθετικά χαρτιά, οι ακραίοι Ζουφρ (9/0), Συνύ (13/1) και ο νεαρός φορ Λαβίν (12/3), που τραυματίστηκαν την περασμένη αγωνιστική. Στο 1,70 το under, στο 1,75 το N/G.

(21:00) Σαμπαντέλ – Λας Πάλμας: Επιλογή έκπληξη έκανε η Σαμπαντέλ για τον πάγκο της με τον Αλεξ Γκαρθία, που έχει προπονήσει ουσιαστικά μόνο την Ντιναμό Τιφλίδας. Με άμυνα που δεν λειτουργεί, οι Καταλανοί υποδέχονται την καλύτερη ομάδα της λίγκας ως τώρα, τη Λας Πάλμας, σε ένα ματς όμως που με βάση το δελτίο καιρού θα διεξαχθεί υπό ισχυρότατη καταιγίδα.

(21:00) Μπέβερεν – Μουσκρόν: Must win παιχνίδι για την Μπέβερεν, που μάχεται για την αποφυγή των πλέι οφ ΙΙΙ και στην έδρα της έχει κερδίσει τα περισσότερα κρίσιμα ματς (Οστάνδη, Σερκλ Μπριζ, Λιρς). Πιο άνετη βαθμολογικά η νεοφώτιστη Μουσκρόν, δέχθηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας πλην αυτού στην Οστάνδη και θα κατέβει χωρίς δύο βασικούς (τον χαφ Βάντεντρις και τον στόπερ Ντελακούρ) λόγω τιμωρίας. Στο 2,22 ο άσος.

(21:45) Κιέβο – Λάτσιο: Η Λάτσιο έχει εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Κιέβο, μετρά επτά σερί νίκες εκεί! Για τους παίκτες που παίζουν πάνω στην παράδοση, δεν είναι άσχημη ιδέα το διπλό στο 2,17.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Λατίνα – Προ Βερτσέλι 1 (2,10 στον Stoiximan.gr )

(17:00) Πάρτικ Θισλ – Χάμιλτον 2 (2,55 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Μπέβερεν – Μουσκρόν 1 (2,22 στον Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK