Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Φουλ Σκωτία, με μεγάλα ματς στο Εδιμβούργο και τα πέριξ, και ολίγη από Βέλγιο και Τουρκία στο σημερινό στοιχηματικό μενού… Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr φορούν τα γιορτινά τους κιλτ, αναλύουν, ντριμπλάρουν τις παγίδες και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(14:15) Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς

Η ντερμπάρα στις τηλεοπτικές οθόνες και για Live Streaming από το Stoiximan.gr Οι «Τζερς», λίγα 24ωρα μετά τη… διαθεσιμότητα του ΑΛι ΜακΚόιστ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ασίσταντ του, Κένι ΜακΝτάουαλ, παίζει ένα πολύ δύσκολο ματς σε ένα ζόρικο «Ιστερ Ρόουντ». Βαριές οι φανέλες των Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς΄ μια Χιμπέρνιαν που ανεβαίνει αγωνιστικά και διψά για ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μια Ρέιντζερς που έχει να αποδείξει πολλά και σε πολλούς, και, κυρίως, θα πρέπει να μη χάσει άλλο έδαφος στην κούρσα της κορυφής από τη Χαρτς. Ναι μεν μετρά 5/8 νίκες εκτός έδρας η Ρέιντζερς, αλλά πάει με εύθραυστη ψυχολογία σε μια έδρα που η Χιμπέρνιαν έχει χάσει μόλις 1/8 φετινά της. Για την ιστορία, 3-1 είχε κερδίσει η Χιμπέρνιαν στο «Αϊμπροξ» στον πρώτο γύρο. Αξίζει τόσο χαμηλά το διπλό;

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:00) Σέλτικ – Ρος Κάουντι

Το νικηφόρο σερί των 8 αγώνων της Σέλτικ σταμάτησε στο «Τένανταϊς», όπου η Σέλτικ ηττήθηκε 2-1 από την Νταντί Γιουνάιτεντ. Ξεκάθαρος ο Ντέιλα, στόχος η άμεση επάνοδος στις νίκες και το ματς με τη Ρος Κάουντι είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να το πετύχει. Πάντως, η Ρος Κάουντι, που εκτός έδρας μετράει 1-3-5, έχει αλλάξει αρκετά από το ματς του Οκτώβρη, όταν και είχε διασυρθεί εντός 5-0 στο Ρόσαϊρ.

(17:00) Λίβινγκστον – Χαρτς

They paint the place maroon… Τα βάφουν όλα βυσσινί της Χαρτς, που κάνουν τα 20 περίπου μίλια για το γειτονικό Αλμοντβεϊλ έχοντας περισσότερους από 5.000 οπαδούς στο πλευρό τους. Αγωνιστικά, η Χαρτς πετάει από νίκη σε νίκη΄ παραμένει αήττητη στην Τσάμπιονσιπ με 15 νίκες σε 17 ματς, μοναδική αήττητη ομάδα στο Νησί, και πλέον έχει ανεβάσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρέιντζερς στο +12!

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(19:00) Φενέρ - Μερσίν

Άλλο ένα ματς που θα φάει φόρτωμα, η Φενέρ είναι η βραδινή… φαβόρα, που θα την ψάξουν οι πικραμένοι του μεσημεριού. Η προϊστορία φέρνει τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί 13 φορές. Μοναδικό διπλό της Μερσίν στην έδρα της Φενέρ το 1968/69, με το συνολικό ρεκόρ στο 8-4-1. Δεν ενθουσιάζει γενικά φέτος Φενέρ, στην έδρα της όμως είναι αξιόπιστη (6-1-0) και ξέρει να κερδίζει με τον τρόπο της. Μετά τη χθεσινή γκέλα της Γαλατά, με νίκη απόψε περνά (έστω και προσωρινά) στην κορυφή, πέρα από τους τρεις βαθμούς θα επιδιώξει και μια καλή εμφάνιση. Η Μερσίν είναι ευάλωτη εκτός, η μέχρι πορεία της οφείλεται κατά κύριο λόγο στις εντός έδρας επιδόσεις της. Λογικός μεν ο άσος, πιθανό όμως και το over (6/7 στην έδρα της στο Over η Φενέρ!), μπορεί να παιχτεί και ο συνδυασμός τους (1,88).

INSIDE INFO

(17:00) Κιλμάρνοκ – Χάμιλτον

Με έξι ήττες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία, και τρεις σερί ήττες εντός, η Κιλμάρνοκ αρχίζει να χάνει επαφή με την εξάδα και ο κόσμος να χάνει την υπομονή του με τον Αλαν Τζόνστον. Το περασμένο Σάββατο, οι «ακαδημαϊκοί» έκαναν επαγγελματικό διπλό στο Ρόσαϊρ, έχουν καλή φόρμα (3 νίκες στα 4 τελευταία), έχουν καλή η ψυχολογία, ενώ σήμερα στο «Ράγκμπι Παρκ» θα γίνει παρέλαση σκάουτ για τα ταλέντα της Χάμιλτον. Το άγχος, κυρίως, το έχουν οι γηπεδούχοι, και το διπλό στα προσφερόμενα επίπεδα αξίζει πονταρίσματος.

(17:00) Ιστ Φάιφ – Αρμπροουθ

Γειτονικό ντέρμπι. Η Ιστ Φάιφ έχει την έδρα, αλλά, βάσει των ως τώρα αγώνων η έδρα (2-4-2) δεν λειτουργεί υπέρ της ως τώρα. Υπάρχει πίεση στους Φάιφερς, που δεν δικαιώνουν τις μεγάλες προσδοκίες επιστροφής στη Λιγκ 1, και σε ένα ντέρμπι αυτή η πίεση πολλαπλασιάζεται. Η Αρμπροουθ παίζει καλά, παίρνει αποτελέσματα, έχει πολύ καλό επιθετικό δίδυμο, βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της Λιγκ 2 και «παίζεται» στο 2,00!

(19:00) Σταντάρ – Λόκερεν

Κρίσιμη αναμέτρηση για τα πλέι οφ διότι θέλουν και οι δύο τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από την εξάδα. Η Σταντάρ βέβαια έχει τη χειρότερη συγκομιδή εντός έδρας στην κατηγορία με μόλις οχτώ βαθμούς σε εννιά παιχνίδια (2-2-5) ενώ στερείται και τον κορυφαίο εξτρέμ Μποκού (5 γκολ). Ούτε η Λόκερεν βρίσκεται στα καλύτερά της καθώς αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές και έχει εκτός τον αρχηγό Οφερμέιρ και τον Γκαλίτσιο. Στο 1,70 να σκοράρουν και οι δύο.

PUT YOUR MONEY

(14:15) Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς 1Χ (2,95/3,35 στον Stoiximan.gr)

(17:00) Λίβινγκστον – Χαρτς 2 (1,38 στον Stoiximan.gr)

(19:00) Φενέρ – Μερσίν 1 & Over 2,5 (1,88 στον Stoiximan.gr)

(17:00) Ιστ Φάιφ – Αρμπροουθ 2 (1,97 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK