Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Αλλο ένα Σάββατο γεμάτο μπάλα και, φυσικά, στοίχημα. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει το σαββατιάτικο κουπόνι, αναλύει τα ματς που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(21:45) Λάτσιο – Μίλαν. Η Λάτσιο πάνω που είχε χτυπήσει καλά επίπεδα φόρμας ηττήθηκε εντός έδρας από τη Νάπολι με 1-0, κάνοντας τη χειρότερη εμφάνιση του τελευταίου μήνα. Ο Στέφανο Πιόλι έχει διαθέσιμο ξανά τον αρχηγό Μάουρι (7 γκολ) και τον τερματοφύλακα Μαρκέτι, ωστόσο θα του λείψουν οι πολύτιμοι Φελίπε Αντερσον (5 γκολ) και Λούλιτς (3 γκολ), με τον απαραίτητο χαφ Μπίγλια και τον στόπερ Ντε Φράι να περνούν από τεστ τελευταίας στιγμής. Από την πλευρά της η Μίλαν προέρχεται από άθλιες εμφανίσεις και έπιασε πάτο με την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αταλάντα, με τον Ιντσάγκι να βρίσκεται πλέον υπό έντονη αμφισβήτηση. Και τα αγωνιστικά νέα δεν είναι καθόλου καλά, έχοντας στην άμυνα τις απουσίες των Ζαπάτα, Ραμί, Μπονέρα και Ντε Σίλιο, με την κυριότερη έλλειψη ωστόσο να είναι αυτή του χαφ Ντε Γιονγκ, του μοναδικού παίκτη που μαρκάρει με συνέπεια. Παιχνίδι απουσιών με λίγα λόγια στη Ρώμη, όμως η Μίλαν αυτή την περίοδο είναι σαφώς πιο ευάλωτη και το βλέμμα στρέφεται προς τον άσο, που παίζει γύρω στο 2,00.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(14:45) Ρος Κάουντι – Σέλτικ. Μόλις μία νίκη σε δέκα ματς εντός έδρας η ουραγός Ρος Κάουντι, βρίσκεται στο -4 από τη Σεντ Μίρεν, με δύο ματς λιγότερα. Ηταν ήδη ζορισμένο το ρόστερ, προχθές προέκυψε και ο τραυματισμός του ηγετικού χαφ-κάπτεν Μπρίτεϊν και ο ουρανός στο Ρόσαϊρ έγινε μολυβί… Η Σέλτικ προέρχεται από πάρτι (4-0 αντί 8-0) με αντίπαλο τη Μάδεργουελ, τρίτη σερί νίκη της, τέσσερα σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και, πλέον, με νίκη σήμερα επί της Ρος Κάουντι, παίρνει καθαρό προβάδισμα από την Αμπερντίν. Λογικό και αναμενόμενο να φορτώνεται το διπλό -από τα δημοφιλή στοιχήματα της ημέρας- το μομέντουμ είναι της Σέλτικ, αλλά η απόδοση είναι τοκογλυφική. Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο ειδικό του 2 ημ./2 τελ., που πιάνει το 1,65.

(17:00) Πρέστον – Σέφιλντ Γιουν. Παιχνίδι του αγγλικού κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Λιγκ 1 διεκδικώντας την άνοδο. Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν ματς-τριπλή, όμως οι παίκτες έχουν στραφεί προς τον άσο, και δικαιολογημένα. Ο λόγος είναι ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (που είναι παραδοσιακά ομάδα κυπέλλων) έπαιξε την Τετάρτη τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο Λονδίνο με την Τότεναμ, έχασε 1-0 πολύ δύσκολα με πέναλτι στο 74' και την ερχόμενη Τετάρτη θα κυνηγήσει εντός έδρας την ανατροπή και το θαύμα της πρόκρισης στον τελικό. Πάντως, να σημειώσουμε ότι η Πρέστον από την πλευρά της δεν είναι σε καλή φόρμα αυτή την περίοδο και ο άσος του 2,10-2,20 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί value.

(21:00) Γκινγκάμπ – Λοριάν. Η Γκινγκάμπ έχει δυναμώσει πολύ εδώ και δύο μήνες όταν και πήρε την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά στο γήπεδό της φέρνει στα μέτρα της σχεδόν όλα τα παιχνίδια, έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία επίσημα, ανάμεσά τους και την Παρί με 1-0. Σε μεγάλη φόρμα ο επιθετικός Μποβύ, που πέτυχε 11 γκολ στα 11 τελευταία. Η Λοριάν είναι περισσότερο ομάδα έδρας όπου αξιοποιεί το συνθετικό της, εκτός έχασε τα 4/5 τελευταία. Λογικότατη η στροφή των παικτών προς τον άσο του 2,25.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:00) Βίρτους Εντέλα – Μπολόνια. Η Μπολόνια βρήκε τοπ φόρμα στη Β’ Ιταλίας και με τρεις σερί νίκες έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση, δείχνοντας πως μπορεί να κάνει το σερί για να εξασφαλίσει την άνοδο. Αλλά στο Κιάβαρι με την Εντέλα θα έχει σημαντικές απουσίες, στην άμυνα αυτές του στόπερ Μαϊέτα και του πλάγιου μπακ Τσεκαρέλι και στη μεσαία γραμμή του Σουκουλίνι, του πιο ποιοτικού της χαφ. Και η Εντέλα προέρχεται από αήττητο οκτώ αγωνιστικών, με επτά ισοπαλίες μέσα σε αυτές. Το διπλό, σε αποδόσεις γύρω στο 2,00, είναι υποτιμημένο.

(16:00) Πεσκάρα – Τερνάνα. Η Πεσκάρα επέστρεψε… φορμαρισμένη από τη διακοπή και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 4-2 της Τράπανι, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες, πλέον βλέπει ξεκάθαρα την πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Υποδέχεται την Τερνάνα, που μπορεί να προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Κροτόνε, ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες. Θα λείψουν συγκεκριμένα οι βασικοί χαφ Γκαβάτσι και Βιόλα, ενώ και στην άμυνα υπάρχει η απουσία του βασικού στόπερ Μπαστρίνι. Σε φόρμα η Πεσκάρα, ο άσος γύρω στο 2,00 είναι ικανοποιητικός.

INSIDE INFO

(17:00) Νοτς Κ. - Πιτέρμπορο. Η Πιτέρμπορο περνάει ένα μεγάλο φεγγάρι ντεφορμαρίσματος με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία (1-1-9). Υπερβολική πίεση προς το πρόσωπο του τεχνικού της, Ντάρεν Φέργκιουσον, άκρως κομβικές οι επόμενες αγωνιστικές. Στον αντίποδα, έχουμε τη Νοτς Κ. που μετά από μία κοιλιά σε αποτελέσματα/εμφανίσεις, προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα (2-1 την Κρου, 0-0 στο Ντονκάστερ), προχωρώντας μάλιστα και σε έξι μεταγραφικές προσθήκες το τελευταίο διάστημα. Προσμετρώντας όλα αυτά τα δεδομένα , ο άσος του 3,20 είναι το σημείο που έχει αναμφίβολα τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία στο ζευγάρι.

(17:00) Νορθάμπτον – Νιούπορτ. Με τρεις καλές εμφανίσεις (2-1-0), η Νορθάμπτον δείχνει να ξεπερνάει μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η ανάκαμψή της δεν είναι εντελώς τυχαία, αφού πρόσφατα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές του ρόστερ, οι οποίες γύρισαν το κλίμα. Προερχόμενη από 14 ματς με μόλις μια ήττα, η Νιούπορτ προσγειώθηκε ανώμαλα στο Κέμπριτζ (4-0) κι ίσως αντιμετωπίσει θέματα... αυτοπεποίθησης σήμερα. Ενδιαφέρων άσος στο 2,37.

(17:00) Τρανμίρ – Χάρτλπουλ. Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, με τον πρώην μάνατζερ-θρύλο της Τρανμίρ, Ρόνι Μουρ, ο οποίος απολύθηκε άγαρμπα, υπό... στοιχηματικές σκιές, τον Απρίλιο να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Πρέντον Παρκ», ως μάνατζερ της ουραγού Χάρτλπουλ. «Είναι το ματς που θέλω οπωσδήποτε να κερδίσω» δηλώνει χωρίς περιστροφές. Ετσι, με το διπλό γύρω στο 4,50, γεννιούνται σκέψεις κόντρας, αν και η Τρανμίρ αυτή τη στιγμή δείχνει ότι είναι σε καλή φάση και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν κοντράρεται.

(19:30) Μόρτον – Ντανφέρμλιν. Οι δύο αμιγώς επαγγελματικές της Λιγκ 1 Σκωτίας σε ένα κρίσιμο ματς. Φτιάχνει το κλίμα στη Μόρτον μετά τον κακό Δεκέμβρη, είναι αήττητη η ομάδα στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, και πλέον βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Στρανράερ. Οι μεταγραφικές κινήσεις του μάνατζερ Τζιμ Ντάφι είναι «ψαγμένες» και έχουν ζεστάνει τον κόσμο εν όψει του κρίσιμου «εξάποντου» με το θεωρητικά φαβορί του τίτλου, την Ντανφέρμλιν, απέναντι στην οποία έχει φέτος 2/2 νίκες. Η Ντανφέρμλιν, στη μετά Τζέφρις εποχή, με τον νεαρό τεχνικό Πότερ στον πάγκο μετρά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, βρέθηκε εκτός των θέσεων των πλέι-οφ και στο -9 από την πρωτοπόρο Στρανράερ! Το άγχος οι φιλοξενούμενοι. Ο άσος είναι σε ΟΚ επίπεδα στο 2,38.6

(17:15) Πανθρακικός – Λεβαδειακός. Εξάποντο παραμονής, ο Πανθρακικός έδειξε με την αγωνιστική συμπεριφορά της Πέμπτης πως στα μάτια του υπάρχει μόνο ο Λεβαδειακός. Προτίμησε να θυσιάσει το γόητρό του και να συντριβεί στο κύπελλο από τον ΟΦΗ προκειμένου να φανεί φρέσκος στον «τελικό» με τους Βοιωτούς. Ο Ρόκα έπαιξε ουσιαστικά με την ομάδα των νέων, υπεραμύνθηκε της επιλογής του, απομένει να δούμε αν θα δικαιωθεί. Ο άσος στο 2,25.

( 18:00) Λιλ – Μονακό. Η Μονακό μπορεί να μη θέλγει με το ποδόσφαιρό της αλλά μαζεύει βαθμούς και νίκες χάρη στο ρεαλισμό της. Η αμυντική της συνοχή είναι εξαιρετική και το επιβεβαιώνει το ότι στα 11 τελευταία κέρδισε τα 9 έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ, κι αυτό ήταν στην παράταση στο Λιγκ Καπ. Σε κανονική διάρκεια δηλαδή, κρατά το μηδέν 11 σερί αγώνες. Για το λόγο αυτό, και επειδή επιθετικά βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει, της δίνουμε τύχη μέσα στη Λιλ, που δεν είναι και στα καλύτερά της. Για πιο συντηρητικό παιχνίδι υπάρχει το 1,83 του DΝB, ώστε να μη βγούμε χαμένοι σε περίπτωση ισοπαλίας και να πάρουμε τη μίζα μας πίσω.

(19:00) Μπέτις – Σαμπαντέλ. Η φορμαρισμένης και αήττητη εδώ και επτά ματς Μπέτις αρχίζει σταδιακά να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της. Σαφέστατα είναι το φαβορί απέναντι στην προβληματική ανασταλτικά Σαμπαντέλ, η οποία και απουσίες έχει και δέχεται πανεύκολα γκολ εκτός έδρας. Φυσιολογικά ο άσος στο 1,47 αρκετά πιθανό και το over στο 1,95 στον Stoiximan.

(19:30) Λίβερπουλ – Μπόλτον. Αυτή τη στιγμή για τη Λίβερπουλ η προτεραιότητα δεν είναι το FA Cup, αλλά το Λιγκ Καπ, όπου την Τρίτη έμεινε (με εξαιρετική εμφάνιση) στο 1-1 με την Τσέλσι στο Ανφιλντ στον πρώτο ημιτελικό και την ερχόμενη Τρίτη παίζει την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ στον επαναληπτικό του Στάμφορντ Μπριτζ. Η Μπόλτον είναι φυσικά ομάδα Τσάμπιονσιπ, όμως με 6.000 οπαδούς μαζί της και με τον φιλόδοξο Λένον στον πάγκο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία. Στο 10,00 το διπλό, στο 8,00 το DNB.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Πεσκάρα – Τερνάνα 1 (2,00 στον Stoiximan.gr)

(19:00) Μπέτις – Σαμπαντέλ Over (1,95 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Γκινγκάμπ – Λοριάν 1 (2,25 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK