Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Κοσμογονία στο σαββατιάτικο κουπόνι, με το απογευματινό Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μαγνητίζει τα βλέμματα. Από Χιλή και Αργεντινή, μέχρι Πολωνία και αγγλική Κόνφερενς, οι συντάκτες του Match Money στέκονται εκεί όπου πραγματικά υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και προτείνουν

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(19:30) Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ή νικάει η Τσέλσι και καθαρίζει το πρωτάθλημα ή νικάει η Γιουνάιτεντ και ξαναμπαίνει φωτιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ντερμπάρα που επηρεάζεται άμεσα από τα τελευταία νέα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βγάζουν σημαντικά προβλήματα στη μεσοαμυντική γραμμή, τα οποία είναι ικανά να τη θέσουν εκτός ρυθμού. Θα λείψουν τα 3/4 της άμυνας (Τζόουνς, Ρόχο, Μπλιντ), θα απουσιάσει και ο Κάρικ, ο οποίος ανέβασε τη μεσαία γραμμή από τη στιγμή που καθιερώθηκε. Από την άλλη, ο Μουρίνιο σίγουρα δεν θα έχει διαθέσιμο το βαρύ του όπλο, τον Ντιέγκο Κόστα, όμως όπως έχει τον τρόπο για να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη κι όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση… Ο άσος του 1,99 έχει αποκτήσει ενδιαφέρον.

PUBLIC BETS

(17:00) Λέστερ – Σουόνσι: Νέος «τελικός» για τη Λέστερ, που με τους έξι βαθμούς στα δύο τελευταία έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Εχει αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε και πλέον παίρνει και τους βαθμούς που δικαιούται! Η Σουόνσι είναι εκτός χειροπιαστών στόχων, το χειρότερο όμως είναι ότι αντιμετωπίζει και σημαντικά προβλήματα. Απών ο Γκομίς, ο οποίος την ανέβαζε επίπεδο με την ενέργεια που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπάρχει και άξιος αντικαταστάτης… Επίσης, έχει σημαντικό πρόβλημα και στα μπακ. Public bet ο άσος του 2,08.

(17:00) Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Από νίκη-μισό εισιτήριο στους «4» με το 3-1 επί της Παρί έρχεται η πρωτοπόρος και αήττητη στα επτά τελευταία στο πρωτάθλημα, Μπαρτσελόνα, που με το 2-2 κόντρα στη Σεβίλλη την περασμένη εβδομάδα είδε την απόσταση από τη δεύτερη Ρεάλ να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Γερά στη μάχη της εξόδου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ η Βαλένθια, συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια αήττητη και αφαιρεί αξία από το πολυπαιγμένο 1,20 του άσου. Μια ενδεικτική πρόταση είναι το «2-3 γκολ» στο 2,30, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν θα ανοιχτούν αλόγιστα.

(19:20) Ρέντινγκ – Αρσεναλ: Ημιτελικός κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», από τις αναμετρήσεις και τους θεσμούς που ποτέ δεν πρόκειται να χάσουν τη λάμψη τους στο αγγλικό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. Εχει τραβήξει τζίρους το ζευγάρι, αδιαμφισβήτητο φαβορί το διπλό αλλά το χαμηλό 1,25 δεν έχει το παραμικρό στοιχηματικό νόημα. Είναι ένα ματς με πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα και παρά το ότι η Αρσεναλ δικαιολογημένα έχει το πάνω χέρι, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα μεγάλο όνομα πέφτει θύμα έκπληξης στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

MISSING LIST

(16:30) Χοφενχάιμ – Μπάγερν: Χωρίς τους Ρόμπεν, Ριμπερί, Σβαϊνστάιγκερ, Αλάμπα, Μπενατιά και Χάβι Μαρτίνεθ θα παραταχθεί η Μπάγερν. Και σε άλλες περιπτώσεις έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη με πολλές απουσίες, σήμερα όμως δεν αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα – έστω με αυτούς που έχουν… απομείνει – καθώς ακολουθεί ο αγώνας της χρονιάς με την Πόρτο. Μετά την ήττα στο «Ντραγκάο» οι Βαυαροί έχουν το μυαλό τους μόνο στη ρεβάνς με τους «δράκους» και οι γηπεδούχοι τη μεγάλη ευκαιρία να υποχρεώσουν σε γκέλα την πρωταθλήτρια, που έχει περιθώρια για τέτοια (+10 από τη δεύτερη θέση). Αξίζει το ρίσκο στη διπλή του 1Χ στο 2,25.

(18:00) Νις – Παρί Σ.Ζ.: Η Παρί χωρίς τους Ιμπραΐμοβιτς, Βεράτι, Τ. Σίλβα ενώ παραμένει εκτός ο Τ. Μότα. Στόχος μόνο η νίκη ώστε να παραμείνει μπροστά, λαμβάνοντας υπόψη πως χρωστάει κι ένα παιχνίδι επιπλέον. Αν με την Μπαρτσελόνα φάνηκε να τη χωρίζουν αρκετά, με τις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος τη χωρίζουν επίσης αρκετά. Στα τελευταία κέρδισε με 4-1 σε ημιτελικό κυπέλλου τη Σεντ Ετιέν και με 4-0 την Μπαστιά στο Λιγκ Καπ. Είχε βέβαια κορυφαίο τον Ιμπραΐμοβιτς που θα λείψει σήμερα. Πάντως επειδή ξέρει να παίζει τέτοια παιχνίδια, στο 1,60 θεωρούμε πως το διπλό είναι έστω δίκαιο.

(18:45) Σιόν – Βασιλεία: Λίγη προσοχή στο διπλό γιατί η Βασιλεία θα κατέβει χωρίς τους δύο ηγέτες της επίθεσης και σκόρερ της. Τους Στρέλερ και Γκάσι (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος). Το 1,70 του διπλού αδυνατίζει αρκετά εξαιτίας αυτών των απουσιών.

(19:00) Γιαγκελόνια – Πιάστ Γκλίβιτσε: Η Γιαγκελόνια έχει κάνει υπερβατική πορεία φέτος στο πολωνικό πρωτάθλημα και διατηρείται ακόμα στην τρίτη θέση. Ωστόσο, είναι εμφανής η «κοιλιά» στη φόρμα της (1-1-4 στα τελευταία έξι) και εκτός από αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, προέκυψε και το... εξωαγωνιστικό με τον πρώτο της σκόρερ Πιατκόβσκι (14 γκολ), που αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και έπειτα από απόφαση της διοίκησης τέθηκε στο περιθώριο. Κάπως έτσι, ο ελκυστικός βαθμολογικά (3η vs 12ης) άσος πήρε την ανιούσα στο 2,15+ και το ματς είναι καθαρό no bet.

(23:00) Μπιλμπάο – Χετάφε: Ναι μεν επιστρέφει στην Μπιλμπάο ο γκολτζής Αντούριθ, τιμωρημένος, δε, είναι ο βασικός μπακ-χαφ Ντε Μάρκος και παραμένουν εκτός ο βασικότατος εξτρέμ Μουνιαΐν, ο βασικός μπακ Βαλενθιάγα και ο βασικός πριν τραυματιστεί χαφ Ιτουράσπε. Στη Χετάφε νοκ άουτ τέθηκε ο βασικός στράικερ, πρώτος σκόρερ Αλβαρο Βάθκεθ, ποινή εκτίει ο βασικός στόπερ Νάλντο, παραμένουν εκτός ο αξιόλογος, ακραίος μεσοεπιθετικός, δεύτερος σκόρερ Γιόντα, ο βασικός επιθετικός Λαφίτα και ο ενίοτε βασικός μπακ Βαλέρα. Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σετ των αποδόσεων.

(00:10) Ουρακάν – Τίγκρε: Η νίκη επί της Κρουζέιρο έφερε την Ουρακάν να κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια στο Λιμπερταδόρες. Σε περίπτωση νίκη της επί της αδιάφορη Μινέρος στη Βενεζουέλα, ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι της Κρουζέιρο με την Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε, οι Αργεντινοί περνούν. Το γεγονός αυτό αναγκάζει κατά μία έννοια τον Απούτσο να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά αναπληρωματικούς στο πρωτάθλημα απέναντι στην Τίγκρε. Η ομάδα του Αλφάρο από την πλευρά της είναι από τις πιο κυνικές της Πριμέρα βάζοντας πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμα. Εχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων, το διπλό στο 2,63.

INSIDE INFO

(15:00) Παναιτωλικός – Καλλονή: Αν και δείχνει να τα παρατάει ο Παναιτωλικός στη μάχη της πεντάδας, εντούτοις διαθέτει την ατομική ποιότητα ώστε να φτάσει στη νίκη επί μιας Καλλονής, που έχει να παίξει ένα μήνα. Ο Βλάχος μπορεί να φωνάζει πως η ομάδα του δεν έχει σωθεί ακόμα αλλά έχοντας και τον ΟΦΗ φτάνει στο όριο σωτηρίας των 43 βαθμών. Ο άσος στο 1,47

(16:00) Βαρέζε – Αβελίνο: Εμπορικό το διπλό της Αβελίνο στο 1,80, η Βαρέζε τα έχει παρατήσει, με 8 ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια και απλά περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Η Αβελίνο βέβαια από την πλευρά της δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι, με πέντε ήττες στα τελευταία επτά ματς, ωστόσο αυτό το παιχνίδι είναι η ευκαιρία της για να διασφαλίσει τη θέση στην πρώτη οκτάδα και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου. Εχει και απουσίες η γηπεδούχος, με το βασικό δίδυμο στόπερ των Μποργκέζε και Ρέα εκτός μάχης. Προσφέρεται το διπλό στο 1,80 για στήριγμα, αν πάντως γίνει το παιχνίδι, αφού οπαδοί της Βαρέζε μπήκαν βράδυ Παρασκευής στο γήπεδο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές!

(16:00) Κάρπι – Μπρέσια: Η Μπρέσια είναι σε δεινή βαθμολογικά θέση και ρισκάρει πλέον πολύ σε κάθε ματς, με την Πεσκάρα κέρδισε 3-2 και με την Μπολόνια έμεινε στο 1-1, σε ματς όμως που άξιζε να το κερδίσει χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Εκτιμούμε πως η Μπρέσια θα κάνει το ίδιο πράγμα και στην Κάρπι, θα παίξει ανοιχτά, δεν την παίρνει να κάνει παιχνίδι αναμονής. Και αυτό θα ευνοήσει το θέαμα, τις αρκετές ευκαιρίες και τα γκολ. Στο 2,05 το οver.

(16:00) Κ. Καραμπούκ – Γκεντσλερμπιρλιγκί: Οχτώ στροφές πριν το τέλος η Καραμπούκ βρίσκεται στο -9 από τη γραμμή της σωτηρίας. Δύσκολα τα πράγματα γι τη «μπλε φλόγ», σαν ομάδα όμως δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η βαθμολογική της θέση και οφείλει να κάνει μια ύστατη προσπάθεια. Μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο κύπελλο το κλίμα στην Γκεντσλέρ χάλασε, ο άσος του 2,00 ευνοείται από τις συγκυρίες.

(17:00) Κέμπριτζ – Μάνσφιλντ: Κέμπριτζ και Μάνσφιλντ ισοβαθμούν στους 48 βαθμούς της Β' Αγγλίας, 8 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Πέρα από αυτή τη συγκυρία, οι δυο ομάδες «μοιάζουν» γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τους προφίλ. Αμφότερες οπαδοί του άμεσου ποδοσφαίρου, με βάση τα στημένα και το physical παιχνίδι, έχοντας επιστρέψει τα τελευταία χρόνια – η Κέμπριτζ φέτος, η Μάνσφιλντ πέρσι – από τα γήπεδα της Κόνφερενς. Η ισοπαλία δεν θα ερχόταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντά τους, τηρουμένων των αναλογιών, αξίζει να της ρίξουμε μια ματιά στο 3,25.

(17:00) Κιντερμίνστερ – Μπάρνετ: Με χίλια προβλήματα ολοκληρώνει τη σεζόν η Κιντερμίνστερ, που ταλαιπωρήθηκε... άγρια φέτος από οικονομική στενότητα και αποχωρήσεις πολλών βασικών παικτών. Δεν αποτελεί έκπληξη συνεπώς η αγωνιστική της καθίζηση εντός του 2015, με τη μόλις μια νίκη στα τελευταία δεκατρία ματς να τα λέει όλα, όπως και το 1-1-6 στα τελευταία οκτώ. Το ποδόσφαιρό της δεν βλέπεται και δείχνει πάρα πολύ δύσκολο να κόψει βαθμούς από την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Μπάρνετ, η οποία βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από την Μπρίστολ Ρόβερς. Δυνατή επιλογή το 1,53 στο διπλό.

(17:00) Ντάμπαρτον – Ρέιντζερς: Η Ρέιντζερς, που κυνηγά τη δεύτερη θέση στη σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ, γκέλαρε μεσοβδόμαδα στην έδρα της ουραγού Λίβινγκστον, μετρά μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Ωστόσο, στο σημερινό ματς δεν θα βρει απέναντί της μια ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια, όπως ήταν η Λίβινγκστον στο Λόθιαν, αλλά μια ομάδα που δείχνει να έχει χαλαρώσει: την ημιεπαγγελματική Ντάμπαρτον, που «κλείδωσε» την παραμονή της και έκανε στο τελευταίο της -εκτός έδρας ήττα με κάτω τα χέρια 3-0 από την Αλόα- εμφάνιση... διακοπών.

(17:00) Αρμπροουθ – Κουίνς Παρκ: Αλαν Μουρ τέλος στην Αρμπροουθ. Η ομάδα πήγαινε τρένο για τον τίτλο ως και το Δεκέμβρη, μπαίνει το νέο έτος και γράφει οικτρό ρεκόρ 1-5-9, που τη φέρνει 3η, στο -13 από την πρωτοπόρο Αλμπιον και με την ψυχή στο στόμα για τα πλέι-οφ. Υπηρεσιακός στον πάγκο σήμερα ο ασίσταντ Λούμσντεν, η ομάδα έχασε με τραυματισμό και τον καλό φορ Πολ ΜακΜάνους, από τα δυνατά χαρτιά της. Η Κουίνς Παρκ το παλεύει για τον τίτλο, ζημιά έχει ξανακάνει φέτος στο «Γκέιφιλντ Παρκ» (8/11, με 2-1), τότε που η Αρμπροουθ ήταν και στα καλύτερά της. Χαμήλωσε το διπλό, στο 2,50 πλέον.

(19:00) Λα Κορούνια – Ατλέτικο: Η Ατλέτικο έρχεται από την υπερπροσπάθεια του 0-0 με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, είναι οκτώ συνεχόμενα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και δέχεται ανταγωνισμό από Βαλένθια, Σεβίλλη για τις θέσεις 3-4. Θετικό το ντεμπούτο του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της Λα Κορούνια με το 2-2 κόντρα στη Σοσιεδάδ. Το συντηρητικό under του 1,60 σε πρώτο πλάνο.

(19:00) Σαμπντόρια – Τσεζένα: Καθαρό φαβορί η Σαμπντόρια στο ικανοποιητικό 1,57. Η Σαμπντόρια έβγαλε με σχετική επιτυχία δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια κόντρα σε Μίλαν, Φιορεντίνα, Ιντερ και Ρόμα και τώρα η κατάσταση «στρώνει», με την αδύναμη Τσεζένα προσιτό αντίπαλο. Η Τσεζένα έχασε την μάλλον τελευταία της ευκαιρία για να ελπίζει στην παραμονή με την ήττα 1-0 από την Κιέβο, έχει δύσκολο πρόγραμμα με πέντε εκτός έδρας ματς από τα οκτώ που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και λογικά θα απογοητευτεί, όντας στο -7 από τη 17η Αταλάντα. Ο άσος προσφέρεται για στήριγμα.

(19:45) Αλκμααρ – Ντεν Χάαγκ: Χωρίς ουσιαστικούς στόχους η Αλκμααρ, αφού περιμένει τα πλέι οφ της Ευρώπης για να μπορέσει να διεκδικήσει το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από δύο ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις και θέλει να αποζημιώσει τον κόσμο της. Δύο σερί νίκες για την Ντεν Χάαγκ που αισθάνεται ασφαλής, όσον αφορά στην παραμονή και έχει ψυχολογία. Επιλογή το G/G.

(21:00) Μπαστιά – Ρεμς: Η Μπαστιά ακόμα δεν χώνεψε κάποια εξωαγωνιστικά γεγονότα του χαμένου τελικού στο Λιγκ Καπ. Η υποτιμητική συμπεριφορά του προέδρου της Λίγκας απέναντι στο σύλλογο ήταν αιτία πολέμου και σήμερα οι οπαδοί της υπόσχονται πως θα δημιουργήσουν κολασμένη ατμόσφαιρα. Τα 16.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν από χθες και μπαίνει με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι και την παραμονή της. Προβλήματα μηδέν. Το ίδιο αποφασισμένοι δείχνουν και οι παίκτες που κατεβαίνουν ορκισμένοι για νίκη που θα είναι και απάντηση-μήνυμα στις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας. Απέναντί της η Ρεμς που έχασε από τη Νις με 1-0 και είναι πλέον μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό αφού έχει και δύσκολο πρόγραμμα. Εκτιμούμε πως στο 2,20 αξίζει το ρίσκο στον άσο.

(21:00) Μετς – Λανς: Δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο. Θέλουν μόνο νίκη αν και όπως διαμορφώνονται τα πράγματα δείχνει απίθανο σε κάθε περίπτωση να προλάβουν. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή και μπαίνουν και οι δύο με στόχο να κερδίσουν. Η Λανς εκτός έδρας παίζει γενικά αρκετά ανοιχτά και έχει τέσσερα σερί over. Σ’ αυτό καταλήγουμε και σήμερα σε απόδοση αουτσάιντερ στο 2,17.

(21:45) Γιουβέντους – Λάτσιο: Η Λάτσιο με σπασμένα φρένα συμπλήρωσε οκτώ διαδοχικές νίκες και πέρασε στη δεύτερη θέση, όντας η πιο «καυτή» ομάδα στο Καμπιονάτο. Αλλά τώρα υπάρχει «στάση Γιουβέντους» και όσο και αν έχουμε την καλή θέληση να εμπιστευτούμε ξανά τη Λάτσιο γνωρίζουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να κοντράρει κανείς τη Γιούβε μέσα στο σπίτι της. Και στη Λάτσιο προέκυψαν και σημαντικές απουσίες με τους τραυματισμούς των πολύτιμων Ντε Φράι και Παρόλο. Το παιχνίδι απρόσμενα έγινε και θεωρητικό ντέρμπι κορυφής, με τη Γιούβε στο +12 από τη Λάτσιο. Ο τίτλος βέβαια δεν κινδυνεύει να χαθεί από τη Γιούβε, ακόμα και σε περίπτωση ήττας, ωστόσο κάνουμε και μια πονηρή θεώρηση πως η Γιουβέντους δεν θα θελήσει να ρισκάρει και πολλά πράγματα, έχοντας και τη ρεβάνς με τη Μονακό την προσεχή Τετάρτη. Με αρκετό ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, στο καλοπληρωμένο 3,50.

(22:30) Σανταντέρ – Λούγκο: Η Σανταντέρ που παλεύει για την παραμονή της, υποδέχεται τη Λούγκο που έχει κάποιες ελπίδες για πλέι οφ. Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής της Λούγκο, Κίκε Σετιέν που είναι γεννημένος στο Σανταντέρ, έχει θητεύσει εκεί ως παίκτης, προπονητής, παράγοντας, είναι μέτοχος και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του. Βέβαια χθες είπε ότι σκέφτεται μόνο τη νίκη, αλλά θεωρούμε πως η μεγάλη ανάγκη της Σανταντέρ θα υπερισχύσει απέναντι σε μια κακή εκτός έδρας Λούγκο. Ο άσος στο 2,40.

(00:30) Ντεφένσα – Τέμπερλεϊ: Μόνο ισοπαλίες έχει η Ντεφένσα στο πρωτάθλημα τελευταία, παρά το γεγονός ότι έχει δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Η θέση της ωστόσο στη βαθμολογία υποβιβασμού δεν της επιτρέπει να αρκεστεί στις καλές εμφανίσεις και τους βαθμούς. Χρειάζεται και νίκες, πολύ περισσότερο απέναντι σε ομάδες όπως η Τέμπερλεϊ που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Ανώτερη συνολικά η γηπεδούχος, έχει το προβάδισμα να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη που θα δώσει και διαφορετική ψυχολογία στους παίκτες του Φράνκο. Ο άσος πληρώνει 2,00.

(02:30) Νιουμπλένσε – Σ. Γουόντερερς: Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους. Παιχνίδι παραμονής για τη Νιουμπλένσε που υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταλήξει και εκτός επικίνδυνης ζώνης αν το κερδίσει. Τελευταία δείχνει να το παλεύει εντός έδρας και παίρνει δύσκολες νίκες. Η Σ. Γουόντερερς είναι πρακτικά αδιάφορη. Μονάχα το γόητρο έμεινε να διασώσει στο Κλαουσούρα αλλά πηγαίνει από μέτρια σε κακή εμφάνιση και τούμπαλιν. Θεωρούμε ότι το κίνητρο της Νιουμπλένσε θα υπερισχύσει, έστω και οριακά, για να επιβεβαιωθεί ο άσος του 2,25.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Κ. Καραμπούκ – Γκεντλερμπιρλιγκί 1 (2,00 στον Stoiximan.gr)

(17:00) Λέστερ – Σουόνσι 1 (2,08 στον Stoiximan.gr)

(19:00) Σαμπντόρια – Τσεζένα 1 (1,57 στον Stoiximan.gr)

(19:30) Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουν. 1 (1,99 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Μπαστιά – Ρεμς 1 (2,20 στον Stoiximan.gr)

(22:30) Σανταντέρ – Λούγκο 1 (2,40 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK