Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Φουντώνουν οι μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra, ρίχνουν φως σε περίπου 200 ματς και καταλήγουν στα value σημεία…

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ιντερ – Ρόμα: Η Ρόμα είναι από τις πλέον απογοητευτικές ομάδες σε ό,τι έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της στο καμπιονάτο το τελευταίο διάστημα και σφυρίχτηκε έντονα από τους οπαδούς της στο 1-1 με την Αταλάντα την περασμένη Κυριακή. Οι «τζαλορόσι» ήταν και πάλι χωρίς αρχή και τέλος, με αργή σκέψη και ανάπτυξη και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καν μια μέτρια ομάδα, μετά το γκολ της ισοφάρισης. Από την πλευρά της η Ιντερ δεν είναι και αυτή βεβαίως άξια για απόλυτη εμπιστοσύνη, τουλάχιστον στα δύο τελευταία παιχνίδια με Βερόνα (3-0) και Μίλαν (0-0) έχει εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο, πιο «φρέσκο» και με περισσότερες δυνάμεις. Μια ένδειξη είναι αυτή και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο στο 2,58 του Stoiximan.gr, που προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα, αξίζει ένα ρίσκο στον άσο.

PUBLIC BETS

Τα ματς στα οποία πέφτει η μάζα με τα μούτρα… Τι παίζουμε και, κυρίως, τι δεν παίζουμε!

(16:30) Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ Φρ.: Δεν μπορεί η Αϊντραχτ εκτός έδρας, είναι παροιμιώδης η αφέλεια της άμυνάς της, με 23 γκολ παθητικό και μόλις δύο κεκτημένους βαθμούς στα οχτώ τελευταία ματς. Η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να το… διασκεδάσει προτού πάει στο Μόναχο την Τρίτη για να πιει το πικρό ποτήρι του κυπέλλου… Δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί από την Μπάγερν οφείλει να κυνηγήσει την 7η θέση του πρωταθλήματος, από την οποία απέχει αυτή τη στιγμή δύο βαθμούς. Ο απλός άσος δεν ξεπερνάει το 1,32, σε συνδυασμό με over 2,5 όμως φτάνει στο όχι ευκαταφρόνητο 1,75. Η Αϊντραχτ έχει 12/14 over εκτός έδρας.

(16:30) Κολωνία – Λεβερκούζεν: Ντέρμπι στο Ρήνο με σχετική αντιπαλότητα, μόνο 20 χλμ. χωρίζουν τις δύο πόλεις, αλλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο είναι πολλά αυτά που τις χωρίζουν τον τελευταίο καιρό. Η Λεβερκούζεν παίζει την καλύτερη μπάλα, μετρώντας εφτά διαδοχικές νίκες με τέρματα 20-2, έχει πετύχει δηλαδή σε αυτό το διάστημα εννιά λιγότερα γκολ απ’ όσα όλη τη σεζόν η Κολωνία! Δεν υπάρχει ποιοτική σύγκριση των δύο ομάδων, οι «τράγοι» όμως έχουν καταφέρει με την καλή αμυντική λειτουργία τους να «τρέχουν» αήττητο εντός έδρας σερί εφτά αγώνων (2-5-0) και να βρίσκονται στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Με αυτά τα δεδομένα το 1,70 του διπλού δεν αποτελεί καμία ευκαιρία, το 2,30 όμως για το συνδυασμό του διπλού με under 3,5 είναι αποδεκτό!

(17:00) Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα: Ντέρμπι της Βαρκελώνης, με την Εσπανιόλ να έχει θεωρητικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω έβδομης θέσης (αν η συμπολίτισσά της κατακτήσει το κύπελλο) και την Μπαρτσελόνα να φουλάρει προς τον τίτλο, στο +2 από τη Ρεάλ, έχοντας βγάλει σειρά δύσκολων αγώνων με Σεβίλλη, Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν, με την τελευταία έπαιξε μεσοβδόμαδα. Σημαντική η διαφορά κλάσης, στο 1,25 το διπλό, υπάρχει και το «2-3 γκολ» στο 2,17 για όσους θεωρούν το διπλό χαμηλό για το ρίσκο του.

(19:00) Ατλέτικο – Ελτσε: Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα από τη Ρεάλ, η Ατλέτικο έχει εστιάσει στο να τερματίσει πάνω από μία εκ των Βαλένθια, Σεβίλλης ώστε να συμμετάσχει πάλι στη διοργάνωση. Η Ελτσε σώζεται αγωνιστικά, αλλά τα οικονομικά προβλήματα ίσως την καταδικάσουν. Ο άσος στο 1,20 λέει αλήθειες.

(19:00) Εσκισεχιρσπόρ – Φενερμπαχτσέ: Επτά στροφές πριν το τέλος η Φενέρ πάτησε κορυφή, βάσει και του προγράμματος πλέον έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του τίτλου. Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο η Εσκισεχίρ, αν και παραδοσιακά αποτελεί δύσκολη έδρα με 4-3-6 φέτος εντός δεν τρομάζει. Δύσκολα, λοιπόν, τα «καναρίνια» θα αφήσουν την ευκαιρία χαμένη, το 1,75 του διπλού ικανοποιεί.

(19:30) Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα: Από τη μία έχουμε την πλέον… ξενερωμένη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, τη Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη μία Αστον Βίλα που προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου επί της Λίβερπουλ και καίγεται για βαθμούς για την παραμονή. Τεράστια τα εσωτερικά προβλήματα των «σίτιζενς», πλην του Πελεγκρίνι είναι στον αέρα και ένα σωρό ακόμη ποδοσφαιριστές, ακόμη και ο Τουρέ. Ως εκ τούτου κάθε σκέψη για τον άσο του 1,28, ο οποίος έχει τραβήξει παιχνίδι, δεν έχει κανένα νόημα.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(17:00) Σεντ Μίρεν – Κιλμάρνοκ: Η ουραγός Σεντ Μίρεν ετοιμάζεται για τη ζωή στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, μπαίνει στα πλέι-οφ όντας στο -10 από την ενδέκατη Μάδεργουελ και με 5 σερί ήττες, στις οποίες δεν σκόραρε ούτε μία φορά. Η ομάδα του Γκάρι Τιλ έχει μόλις 1/17 νίκες εντός, ξεκίνησε και τις αποδεσμεύσεις, αφήνοντας ελεύθερο τον βασικό στόπερ ΜακΑουσλαντ, που έκανε ότι μπορούσε, και δύο ακόμη παίκτες, ενώ σήμερα έχει εκτός δύο ακόμη στόπερ της λόγω τιμωριών. Η «Κίλι» γράφει τέσσερις σερί ήττες, όλες στο G/G, δεν έχει αποφύγει πλήρως τον κίνδυνο των πλέι-οφ, αλλά ο Γκάρι Λοκ έριξε χθες το… τυράκι για να τελειώνει με το άγχος΄ εξασφαλίζουμε παραμονή στην Πρέμιερ και μετά ξεκινάμε συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων. Απλά ΟΚ το διπλό στο 2,20.

(23:00) Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ: Προς άνετη σωτηρία η Σοσιεδάδ, προς άνετο ευρωπαϊκό εισιτήριο η Βιγιαρεάλ, που απόψε δεν έχει τους επιθετικούς Βιέτο (πρώτος σκόρερ), Ούτσε, Τζιοβάνι ντος Σάντος, τον ακραίο μεσοεπιθετικό Τσερίσεφ, τους στόπερ Μουσάκιο, Μπαΐλί και τον χαφ Μπρούνο. Προσοχή λοιπόν…

INSIDE INFO

(16:00) Βίρτους Λαντσιάνο – Πεσκάρα: Γειτονικό ντέρμπι στην επαρχία Αμπρούτσο με αντιπαλότητα. Φεύγουμε από τη λογική του δυνατού ντέρμπι με τις σκληρές μονομαχίες και επικεντρωνόμαστε στη στατιστική τους συμπεριφορά. Οι δύο ομάδες είναι από τις πιο «αποδοτικές» στα αμφίσκορα (G/G), η Λαντσιάνο έχει 22 στη σεζόν ενώ η Πεσκάρα 23, σκοράρουν και δέχονται το γκολ με ευκολία, η Πεσκάρα έχει μάλιστα και την καλύτερη επίθεση στη Β’ Ιταλίας. Το G/G στο Stoiximan.gr πληρώνει 1,80 και είναι καλή επιλογή.

(17:00) ΚΠΡ – Γουέστ Χαμ: Λονδρέζικο ντέρμπι… Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ΚΠΡ ή νικά ή αποχαιρετά την κατηγορία. Ηδη είναι το μεγάλο φαβορί από τους μπουκ για υποβιβασμό, καθώς μετά το παιχνίδι με τα «σφυριά» ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας με Λίβερπουλ και Σίτι... Δύσκολα τα πράγματα, θα γίνουν ακατόρθωτα αν δεν πάρει το τρίποντο απέναντι στη συμπολίτισσά της. Μάλιστα, έχει την τύχη να βρίσκει τη Γουέστ Χαμ σε καθοδικότατη πορεία και φυσικά μακριά από κάθε στόχο. Ο άσος του 2,35 έχει αξία.

(17:00) Ρόδεραμ - Νόριτς: Μαύρα μαντάτα για τη Ρόδεραμ, χθες η ομοσπονδία ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών πόντων, μετά την απερισκεψία που είχε κάνει η γηπεδούχος να χρησιμοποιήσει εκπρόθεσμα το δανεικό στόπερ Ρόουσον στο νικηφόρο 1-0 επί της Μπράιτον στις 6 του μήνα. Εξέλιξη που την έφερε πλέον μόλις στον έναν πόντο πάνω από τη γραμμή σωτηρίας, καθιστώντας τελικούς τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Μονόδρομος η νίκη για την κατά πολύ ανώτερη Νόριτς, αν θέλει να συνεχίσει να έχει κάποιες ελπίδες για την 2η θέση που οδηγεί στην αυτόματη άνοδο. Ο άσος έχει ανέβει σημαντικά και αγγίζει το 6,00 από το 5,60, χαμηλό και χωρίς στοιχηματική αξία στο 1,60 το φαβορί διπλό. Υπό πίεση αμφότερες, δεν είναι από τα παιχνίδια που θα κυριαρχήσει το ρίσκο αλλά η υπομονή, συνεπώς πιο νορμάλ επιλογή φαντάζει το 1,80 στο Under 2,5.

(19:00) Οσασούνα – Αλμπαθέτε: Η Οσασούνα παίζει σήμερα τον μεγάλο τελικό για την παραμονή της απέναντι στην Αλμπαθέτε. Ο άσος έχει πτωτική πορεία, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που είναι 12 σερί ματς δίχως νίκη και έχει βάλει αυτό το διάστημα μόλις τρία γκολ (τα δύο με πέναλτι). Απέναντί της η Αλμπαθέτε που έχει μία ήττα στα 10 τελευταία. Επειδή λέγεται... Οσασούνα ο άσος πέφτει, δεν παίζεται η ομάδα της Παμπλόνα έτσι όπως είναι.

(19:15) Γκρίμσμπι – Ολντερσοτ: Εχοντας εξασφαλίσει την 3η συνεχόμενη συμμετοχή της στα πλέι οφ, η Γκρίμσμπι δεν εμφανίζεται, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζέρ της, Πολ Χερστ, ιδιαίτερα ζεστή εν όψει της... αγγαρείας με την Ολντερσοτ. «Δεν θα μας πείραζε να μην υπήρχε το παιχνίδι με την Ολντερσοτ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χερστ μετά το, εξίσου... αδιάφορο, 2­2 με τη Σάουθπορτ. Αναμένεται να ξεκουραστούν παίκτες, με το βλέμμα στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, την ερχόμενη Πέμπτη. Χωρίς σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο η Ολντερσοτ, εντούτοις είναι σε... μάχιμη κατάσταση και ο υπηρεσιακός Κρις Μπάρκερ θα ψάξει ένα θετικό κλείσιμο στη σύντομη πλην επιτυχημένη θητεία του. Στο 2,40 η διπλή ευκαιρία στο Χ2.

(20:45) Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ουτρέχτη: Παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς προέρχεται από μια ιστορική νίκη, καθώς πέρασε με 1-0 από το «Ντε Κάουπ» της Φέγενορντ. Αποτέλεσμα με το οποίο μένει ζωντανή στην προσπάθεια αποφυγής των θέσεων μπαράζ για την παραμονή. Βαθμολογικά αδιάφορη η Ουτρέχτη, που κέρδισε με πολλή τύχη την Τβέντε με 1-0. Εφτιαξε ψυχολογία η γηπεδούχος και θα πάμε με τον άσο.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(21:00) Τουλούζ – Ναντ: Η Τουλούζ δείχνει σημάδια ζωής και ξεκόλλησε από τη ζώνη με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία. Πάντως σήμερα θα έχει εκτός τους δύο βασικούς μπακ, τον πιο αθλητικό και δυνατό της μέσο ενώ θα λείψει όπως και την περασμένη εβδομάδα που κέρδισε με 1-0 στη Λοριάν, ο αρκετά αξιόλογος επιθετικός Πέσιτς. Επιπλέον ο πρώτος σκόρερ Μπεν Γεντέρ δεν προπονήθηκε κανονικά. Η Ναντ δεν έχει απουσίες, έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο 1-0 με τη Μαρσέιγ και επειδή κι αυτή δεν νιώθει ακόμα απόλυτα σίγουρη βαθμολογικά, δεν θα είναι αδιάφορη. Δεν είναι άσχημα τα 3,75 στο διπλό.

(22:00) Παλεστίνο – Ουν. Εσπανιόλα: Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που συστάθηκαν από μετανάστες. Η Παλεστίνο είναι από τα πλέον επιθετικά σύνολα της λίγκας. Παίζει με το μυαλό στην επίθεση, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας και δεν καταλαβαίνει πολλά πολλά από το μέγεθος του αντιπάλου. Αδιάφορη, με μοναδικό κίνητρο να κλείσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, θεωρούμε ότι θα παρουσιαστεί ακόμη πιο απελευθερωμένη μεσοεπιθετικά και θα παίξει χωρίς σκοπιμότητα. Η Ουνιόν χρειάζεται τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη της λιγκίγια. Δύσκολο έργο. Εκτός έδρας παίζει καλύτερα, πιστεύουμε ότι θα παρασυρθεί από τον ρυθμό που θα επιβάλλει η Παλεστίνο και θα βοηθήσει για την εμφάνιση του over που προσφέρεται δίκαια σε αποδόσεις φαβορί – το over 2,5 γκολ στο 1,65. Κάτι που ενθαρρύνεται και από το στατιστικό που θέλει την Παλεστίνο να μετρά 7/8 over από τις αρχές Μαρτίου και μετά!

(02:00) Ουατσιπάτο – Σ.Μ. Αρίκα: Η Ουατσιπάτο είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του Κλαουσούρα. Την ίδια ώρα έχει φορμαριστεί και πλέον χρειάζεται ένα τρίποντο για να «κλειδώσει» μαθηματικά την πρόκρισή της στο προσεχές Κόπα Σουνταμερικάνα. Αυτός ήταν και ο μεγάλος στόχος που έθεσε από το ξεκίνημα της σεζόν. Ντεφορμέ, αγχωμένη και προερχόμενη από «τεσσάρα» στο κλάσικο με την Ντεπ. Ικίκε, η Σ.Μ. ντε Αρίκα επιδιώκει να βγάλει ξανά το καλό εκτός έδρας πρόσωπό της προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα στο Ταλκαχουάνο. Υστερεί σε μομέντουμ συγκριτικά με την Ουατσιπάτο. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,85.

PUT YOUR MONEY

(16:30) Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ Φρ. 1 & Over (1,75 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Σεντ Μίρεν – Κιλμάρνοκ 2 (2,20 στο Stoiximan.gr)

(19:00) Εσκισεχιρσπόρ – Φενερμπαχτσέ 2 (1,75 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Παλεστίνο – Ουν. Εσπανιόλα Over 2,5 (1,65 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα! Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK