Οι τελικοί στη Stoiximan με σούπερ προσφορά*, Fantasy και εκατοντάδες στοιχήματα

Σεβίλλη ή Ίντερ; Παρί Σεν-Ζερμέν ή Μπάγερν; Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φτάνουν στην κορύφωσή τους στις 21 και 23 Αυγούστου.

Οι τελικοί στη Stoiximan με σούπερ προσφορά*, Fantasy και εκατοντάδες στοιχήματα

Ήταν η πιο περίεργη ποδοσφαιρική σεζόν που έχουμε ζήσει. Και μπορεί το εμπόδιο της πανδημίας να έμοιαζε ανυπέρβλητο, ωστόσο τόσο το Europa όσο και το Champions League κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος! Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε ποιες δύο ομάδες θα σηκώσουν τα βαρύτιμα τρόπαια.

Απόψε (21/08) στις 22:00 στην Κολωνία, Σεβίλλη και Ίντερ διεκδικούν το Europa League. Ένα τρόπαιο που η ισπανική ομάδα έχει σηκώσει πέντε φορές (πολυνίκης του θεσμού) και η ιταλική τρεις. Και την ίδια ώρα την Κυριακή (23/08) στο Ντα Λουζ, η πρωτάρα σε τελικό Champions League Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την… τρομακτική φέτος Μπάγερν που πήγε στην Πορτογαλία για το έκτο.

Δύο σπουδαίοι τελικοί, δύο αναμετρήσεις που θα καθηλώσουν το ποδοσφαιρικό κοινό, δύο ματς για τα οποία η Stoiximan έχει ήδη φορέσει τα καλά της!

Συγκεκριμένα για το… mission τρόπαιο που έχουν στους τελικούς του Europa και του Champions League οι τέσσερις ομάδες, θα βρεις στη Stoiximan:

  • Δύο σούπερ προσφορές* που δεν χάνονται, μία κάθε τελικό!
  • Πάνω από 900 στοιχήματα & ειδικές επιλογές
  • Νέα ειδικά παικτών για σουτ, προσπάθειες προς την εστία, ασίστ & πάσες στον τελικό του Champions League
  • Πλήθος ενισχυμένων αποδόσεων
  • 0% γκανιότα**
  • MatchCombo
  • Δύο ξεχωριστά Fantasy τουρνουά για το κάθε παιχνίδι με 20.000€*** συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα στον τελικό του Europa και 30.000*** σε αυτόν του Champions League!

Γιατί όποιος παίκτης κι αν είσαι, στη Stoiximan κάνεις το παιχνίδι σου και στους τελικούς… από όποια παραλία κι αν βρίσκεσαι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

***Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά

News 24/7

24MEDIA NETWORK