Οι τελικοί της Κεντρικής Ελλάδας, για το Coca-Cola Cup

Η ολοκλήρωση των περιφερειακών τελικών στην Κεντρική Ελλάδα, οδηγεί το Coca-Cola Cup προς την τελική του ευθεία. Δυο ομάδες από τη Λάρισα και μια από το Βόλο, θα εμφανιστούν στους μεγάλους τελικούς της Αθήνας. Αυτές ήταν οι νικήτριες στην τελική φάση της Κεντρικής Ελλάδας, που φιλοξενήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Οι τελικοί της Κεντρικής Ελλάδας, για το Coca-Cola Cup

Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, όπως και το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Το Coca-Cola Cup δεν έγινε τυχαία το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, που αφορά νέους και νέες απ' όλη τη χώρα. Από τον πρώτο αγώνα, ως το μεγάλο τελικό, σε όλες τις κατηγορίες, το κέφι και η διάθεση για μπάλα, εμπνέουν όλες τις ομάδες και όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι τελικοί της Κεντρικής Ελλάδας, για το Coca-Cola Cup

Στη Λάρισα λοιπόν είχαμε:

-Ένα τελικό υπόθεση του Βόλου, στην κατηγορία 13-15 ετών, όπου ο Π.Γ νίκησε τη Bursaspor με 4-0.

-Την επικράτηση των Ατρομήτων της Λάρισας, στην κατηγορία 16-17 ετών. Νίκησαν τους Wet Pats από τα Τρίκαλα με 2-0.

-Και ένα συναρπαστικό τελικό στην κατηγορία 18-19 ετών, όπου οι Αήττητοι (Λάρισα) πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς, κερδίζοντας 3-2 τους Bad Boys από τα Τρίκαλα

Οι πρώτοι σκόρερ σε κάθε κατηγορία ήταν:

13-15 ετών: Γιάτσος και Κοτούλας (από 5 γκολ, αφότεροι από τη Bursaspor)

16-17 ετών: Γελάλης (4γκολ, Ατρόμητοι)

18-19 ετών: Ευθυμίου και Tabaku ( από 4 γκολ και δυο των Bad Boys)

Από την Αθήνα, στους τελικούς

Η πολύ συναρπαστική σεζόν στο φετινό Coca-Cola Cup, πλησιάζει στο τέλος της. Μένουν ακόμη οι περιφερειακοί τελικοί στην Αττική, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Μαρούσι στα γήπεδα Campeon FC (3η πάροδος Φραγκοκλησιάς, Μαρούσι).

Θα προκύψουν άλλοι τρεις νικητές, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα με τους φιναλίστ, που το διήμερο 2-3 Μαΐου θα παίξουν στους τελικούς των τριών κατηγοριών. Εκεί όπου οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας (18-19 ετών) θα διεκδικήσουν ως έπαθλο, ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό, για συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό καμπ.

Οι νικητές των μικρότερων κατηγοριών, θα ζήσουν μια ανάλογη εμπειρία εντός Ελλάδος.

Οι τελικοί της Κεντρικής Ελλάδας, για το Coca-Cola Cup

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr . Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK