Οι top δυναμωτικές βιταμίνες για ηλικιωμένους από τα Bio Tonics

Οι 5 καλύτερες και πώς θα τις αποκτήσεις.

Οι top δυναμωτικές βιταμίνες για ηλικιωμένους από τα Bio Tonics

Οι διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων στην τρίτη ηλικία διαφοροποιούνται από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι ηλικιωμένοι έχουν την τάση να καταναλώνουν λιγότερη ποσότητα τροφής από αυτήν που έχει ανάγκη ο οργανισμός τους, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν λιγότερα θρεπτικά συστατικά, άρα και λιγότερες βιταμίνες.

Ποιες είναι οι βιταμίνες, που συναντάμε συχνότερα σε έλλειψη στον οργανισμό ηλικιωμένων ατόμων;

Βιταμίνη D – BIO TONICS

Γνωστή ως βιταμίνη του ήλιου, αφού κατά κύριο λόγο ο οργανισμός συνθέτει μόνος του την ποσότητα βιταμίνης D που χρειάζεται, όταν εκτίθεται στον ήλιο! Συχνά, όμως, υπάρχει ανεπάρκεια αυτής στα άτομα τρίτης ηλικίας λόγω της μειωμένης έκθεσης στον ήλιο, αλλά και της ελαττωμένης ικανότητας του νεφρού να τη μετατρέψει σε ενεργή μορφή. Είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου.

Βιταμίνη Β6 – MULTI TONIC

Η φαρμακευτική αγωγή συχνά επηρεάζει τα επίπεδα της βιταμίνης Β6, με αποτέλεσμα συχνά να παρατηρείται έλλειψη αυτής. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η ανεπάρκεια αυτής μπορεί να εμφανίσει στον ανθρώπινο οργανισμό ερεθιστικότητα, μυϊκούς σπασμούς και δερματίτιδες.

Βιταμίνη Β12 – BIO TONICS

Συναντάμε συχνά έλλειψη βιταμίνης B12 στους ηλικιωμένους λόγω του μειωμένου γαστρικού οξέος, που ελαττώνει την απορρόφησή της. Η κοβαλαμίνη (B12), είναι υπεύθυνη για τις αλλαγές, που συμβαίνουν στην πνευματική εγρήγορση, την προσωπικότητα, τις διαταραχές του συνδετικού ιστού και την ωρίμανση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Βιταμίνη C – BIO TONICS

Μεταβολίζεται διαφορετικά στους ηλικιωμένους άνδρες απ’ ότι στις ηλικιωμένες γυναίκες διότι, οι πρώτοι εμφανίζουν χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης στο πλάσμα. Αποτελεί ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία.

Οι top δυναμωτικές βιταμίνες για ηλικιωμένους από τα Bio Tonics

Μαζί με όλα τα παραπάνω, προτείνουμε και το BEE’S TONIC – Βασιλικός Πολτός.

Το BEE’S TONIC είναι ιδανικό σε περιόδους ανάρρωσης για την τόνωση από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων που αποδυναμώνουν τον οργανισμό. Ο Βασιλικός πολτός περιέχει μία ποικιλία μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, μαζί με ένζυμα και άλλες ουσίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού. Η Γύρη περιέχει πρωτεΐνες, λιπίδια, σάκχαρα, βιταμίνες, καροτενοειδή, πολυφαινόλες και άλλες ουσίες με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. H Πρόπολη, που αποτελεί ασπίδα των μελισσών στις κυψέλες και τρόπο απολύμανσης από τους μικροοργανισμούς, έχει μικροβιοκτόνο, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντισταμινική και ανοσοποιητική δράση.

Τα προϊόντα BIO TONICS, παράγονται από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής AMHES.

Δείτε εδώ όλα τα BIO TONICS.

Tip: Θα τα βρείτε μόνο στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

*Αν ο φαρμακοποιός σας δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζητήστε του να σας τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του, ακόμη και με αυτό τον τρόπο σε λίγες ώρες θα τα έχετε στα χέρια σας.

Οι top δυναμωτικές βιταμίνες για ηλικιωμένους από τα Bio Tonics

News 24/7

24MEDIA NETWORK