Όλα τα Majors τουρνουά του γκολφ είναι στα κανάλια Novasports!

Τα σημαντικότερα πρωταθλήματα γκολφ στον πλανήτη επιστρέφουν το 2021 αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Όλα τα Majors τουρνουά του γκολφ είναι στα κανάλια Novasports!

Μετά από μία δύσκολη χρονιά με αναβολές και τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους, όλα τα Majors τουρνουά γκολφ, θα συνεχίσουν μία ιστορία πολλών ετών και να αναδείξουν τους κορυφαίους άνδρες αθλητές παγκοσμίως. Επαγγελματίες γκολφέρ με κύρος και ιστορία ετών, ταξιδεύουν σε τέσσερις μαγευτικούς προορισμούς με στόχο τον θρίαμβο, το βαρύτιμο τρόπαιο και τα αστρονομικά χρηματικά έπαθλα.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φέτος και τα τέσσερα Major τουρνουά του αθλήματος. Συγκεκριμένα θα δουν:

  • The Masters: Το τουρνουά που ίδρυσε ο Bobby Jones και το οποίο έγινε για πρώτη φορά το 1934. Διεξάγεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Augusta της Georgia και θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 8-11 Απριλίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων στο Novasports4HD έχει ως εξής:

Πέμπτη 8/4, 1η ημέρα 22:00 σε περιγραφή του Δημήτρη Ρίππη

Παρασκευή 9/4, 2η ημέρα 23:00 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

Σάββατο 10/4, 3η ημέρα 22:00 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

Κυριακή 11/4, 4η ημέρα 21:00 σε περιγραφή του Δημήτρη Ρίππη

  • PGA Championship: Καθιερώθηκε το 1916, διεξάγεται στην Ανατολική Ακτή της Αμερικής και απονέμεται το Wanamaker Trophy και θα πραγματοποιηθεί από τις 20-23 Μαϊου.

  • US Open: Διεξάγεται από το 1895 σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 17-20 Ιουνίου.

  • The Open Championship: Το συχνά αποκαλούμενο και British Open και ένα από τα διασημότερα τουρνουά, γίνεται από το 1860 στην Αγγλία και θα διεξαχθεί φέτος από τις 15-18 Ιουλίου.

Τις μεταδόσεις γκολφ συμπληρώνει το κρισιμότερο και ιστορικότερο Major τουρνουά Γυναικών, το US Open το οποίο καθιερώθηκε το 1946 και φέτος θα διεξαχθεί στις 3-6 Ιουνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK