Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Fantasy, MatchCombo & 350+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και νέες δυνατότητες!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Fantasy, MatchCombo & 350+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr
EUROKINISSI SPORTS

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ώρα 19:30. 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Ολυμπιακός και ΑΕΚ παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο. Και εσύ; Έχεις ετοιμάσει από πριν την ομάδα σου και περιμένεις να την δεις να σαρώνει; Έχεις επιλέξει σε ένα στοίχημα διαφορετικές αγορές του ντέρμπι; Περιμένεις να αρχίσει για να επιλέξεις από τις αμέτρητες ειδικές επιλογές κατά τη διάρκεια του live; Όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Αν είσαι... προπονητής, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει Fantasy τουρνουά αποκλειστικά για την αναμέτρηση του Φαλήρου με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα 1.000€*. Το συγκεκριμένο τουρνουά όπως και όλα τα Fantasy τουρνουά (από La Liga & Premier League έως ΝΒΑ και Α1 μπάσκετ), μπορείς να τα βρεις στην κεντρική σελίδα του Stoiximan.gr, πηγαίνοντας στην ενότητα 'FANTASY'.

Την ίδια ώρα, το Stoiximan.gr προσφέρει τη δυνατότητα του MatchCombo για το μεγάλο ντέρμπι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της Super League. Συγκεκριμένα, με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα!

Για παράδειγμα, στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μπορείς να συνδυάσεις σε ένα στοίχημα και μία απόδοση:

  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες
  • Πρώτος σκόρερ Ελ Αραμπί
  • Να σκοράρει ο Λιβάγια
  • Κόρνερ 1ου ημιχρόνου Over 3.5

Ενδιαφέρον έχουν και οι αμέτρητες ειδικές επιλογές που έχει ετοιμάσει το Stoiximan.gr για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και όχι μόνο. Για παράδειγμα υπάρχει η επιλογή να κερδίσει είτε ο Ολυμπιακός είτε η ΑΕΚ με 1 γκολ ακριβώς, να κερδίσουν είτε με μηδέν παθητικό είτε με ανατροπή στο σκορ, να υπάρξει αυτογκόλ, καταλογισμός πέναλτι, ομάδα που θα σκοράρει ή θα χάσει πέναλτι, ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο και εκατοντάδες άλλες στοιχηματικές ειδικές επιλογές.

Γιατί όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK