Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα μεγάλα παιχνίδια της Super League.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROKINISSI

Τα play off της Super League επιστρέφουν με 2 μεγάλα ντέρμπι. Την Κυριακή, στις 20:00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει, στην Τούμπα, τον Παναθηναϊκό. Μία ώρα αργότερα, στο Καραϊσκάκη, γίνεται η σέντρα στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Καθοριστικής σημασίας είναι τα 2 παιχνίδια στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς. Τρίτος είναι ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς και τέταρτος ο ΠΑΟΚ με 60.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και ο αγώνας του Βόλου με τον Άρη ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή, στις 17:30, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι 2 ομάδες διεκδικούν 1 ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουν διαφορά μόλις 1 βαθμού. Ο Άρης βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 41 πόντους και ο Βόλος στην έκτη με 40.

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία και κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον υποβιβασμό.

Στο Κύπελλο Αγγλίας γίνονται στο Wembley οι νοκ άουτ ημιτελικοί Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα σημερινά παιχνίδια Άρσεναλ-Σαουθάμπτον και Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν, τα αυριανά ματς Μάιντζ-Μπάγερν, Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα και τους αγώνες της Κυριακής, Έμπολι-Ίντερ, Μίλαν-Λέτσε και Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Σκοράρεις και εσύ στις κορυφαίες αναμετρήσεις με το PlayBall*

Συνεχίζεται και το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK