Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο τελικός με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan

Για το 19ο νταμπλ ο Ολυμπιακός, για το 4/5 ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου που θα προσφερθεί με 0% γκανιότα** και στο LIVE της Stoiximan!

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί αντιμέτωπος με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο
Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί αντιμέτωπος με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο EUROKINISSI SPORTS

H σεζόν 2020-2021 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με τις δύο καλύτερες ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Την προηγούμενη φορά που ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν την σεζόν 2000-2001. Την ίδια χρονιά αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, με τον 'Δικέφαλο' να κατακτά το τρόπαιο μετά τη νίκη του με 4-2 στο 'Νίκος Γκούμας'. Φέτος οι 'ερυθρόλευκοι' επικράτησαν με το ίδιο σκορ στη Λεωφόρο και μετά από 20 χρόνια ξαναπαίζουν στον τελικό του Κυπέλλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης! Οιωνός ή απλή σύμπτωση;

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός φτάνει στην αναμέτρηση στοχεύοντας στο 19ο νταμπλ της ιστορίας του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κερδίσει το τρόπαιο για 4η φορά τα πέντε τελευταία χρόνια.

Μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπου ίσως να μην φτάσουν τα 90 λεπτά για την ανάδειξη του νικητή. Το ενδεχόμενο να κατακτήσουν οι Πειραιώτες το Κύπελλο στην παράταση προσφέρεται σε απόδοση 10.25 στη Stoiximan, ενώ για τον 'Δικέφαλο' η ίδια εξέλιξη αποτιμάται στο 18.50.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αποχωριστεί το 3-4-3, ο Παπασταθόπουλος αποθεραπεύτηκε και θα αγωνιστεί όμως οι 'ερυθρόλευκοι' στηρίζουν πολλές από τις ελπίδες τους στο μεγάλο επιθετικό τους όπλο, που δεν είναι άλλος από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ μετράει 28 γκολ τη φετινή σεζόν και την πιθανότητα να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά ακόμη στον τελικό, συναντάμε σε απόδοση 2.27 στη Stoiximan.

Με τριάδα στόπερ θα παρατάξει την ομάδα του και ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να περιμένει από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να κάνει τη διαφορά. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει την ικανότητα να απειλήσει τόσο εκτελεστικά, όσο και δημιουργικά και το ενδεχόμενο να μοιράσει ασίστ στον τελικό προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στη Stoiximan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stoiximan έχει ετοιμάσει μία σούπερ προσφορά* για τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αποκλειστικό Fantasy τουρνουά ενώ θα προσφέρει τον νικητή αγώνα με 0% γκανιότα** και κατά τη διάρκεια και του LIVE της σπουδαίας αναμέτρησης!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή & Νικητής Αγώνα & πριν την έναρξη & κατά τη διάρκεια του τελικού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK