«ΟΠΑΠ επιβραβεύσεις»: Προνόμια και δώρα μέσω της εφαρμογής OPAPP στο κινητό σας

Η νέα λειτουργία και οι δωρεάν χρήσεις της εφαρμογής OPAPP

«ΟΠΑΠ επιβραβεύσεις»: Προνόμια και δώρα μέσω της εφαρμογής OPAPP στο κινητό σας

Με τις «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» εμπλουτίστηκε πρόσφατα η εφαρμογή OPAPP, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα.

Στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» συμμετέχουν όλα τα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ΟΠΑΠ και όσα προσφέρονται από την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή OPAPP, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Όσοι κάνουν εγγραφή μέσω του OPAPP στις «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», παίζουν, σκανάρουν το δελτίο/λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Για την εγγραφή στο πρόγραμμα χρειάζεται μόνο ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Οι χρήσεις της δωρεάν εφαρμογής OPAPP

Το OPAPP, η επίσημη εφαρμογή των καταστημάτων ΟΠΑΠ, είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Google Play Store, του ios App Store
και του Huawei AppGallery. Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet τους, οι παίκτες μπορούν να ενημερώνονται για τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, να βλέπουν τα αποτελέσματα των κληρώσεων, να σκανάρουν το δελτίο τους για να δουν αν κέρδισαν, καθώς και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα μέσω των «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεων».

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής OPAPP κάθε παίκτης μπορεί:

· Να συμπληρώνει και να αποθηκεύει το δελτίο του για τα αριθμοπαιχνίδια ή/και Πάμε Στοίχημα

· Να καταθέτει το δελτίο του σκανάροντάς το σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

· Να μαθαίνει άμεσα αν κέρδισε σκανάροντας το δελτίο του ή μέσω push μηνύματος

· Να παρακολουθεί ζωντανά τα αθλητικά παιχνίδια του Πάμε Στοίχημα

· Να δει τις ζωντανές κληρώσεις ΚΙΝΟ

· Να ανακαλύπτει όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ και να ενημερώνεται για τον πίνακα κερδών τους

· Να βρει το κοντινότερο σημείο του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK