Παγκόσμια διπλή βράβευση για τον OTE TV

Διπλή διάκριση πέτυχε ο ΟΤΕ TV στα φετινά βραβεία PromaxBDA Global Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες και πιο δημιουργικές προτάσεις στο χώρο της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας παγκοσμίως, για την on air ταυτότητα και τα λογότυπα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT.

Παγκόσμια διπλή βράβευση για τον OTE TV

Ο ΟΤΕ TV βραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, ενώ ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση.

Ανάμεσα στους φετινούς νικητές βρίσκονται τα κανάλια FOX και National Geographic, το CNN, η Time Warner, η Sony Pictures και η Showtime. Ειδικά στις κατηγορίες που συμμετείχε και διακρίθηκε ο ΟΤΕ TV, βραβεύτηκαν παγκόσμια δίκτυα αθλητικών καναλιών, όπως το ESPN και ο SKY SPORTS Deutchland.

"Σχεδιάσαμε και λανσάραμε το νέο «αέρα» του OTE TV, των αθλητικών αλλά και των κινηματογραφικών μας καναλιών το Μάιο του 2013, αναβαθμίζοντας, μαζί με τη σημαντική ενίσχυση του περιεχομένου σε όλες τις κατηγορίες, τη συνολική τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών μας. Η διπλή μας βράβευση σε ένα τόσο διακεκριμένο θεσμό παγκοσμίως όπως τα PromaxBDA Global Excellence Awards αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον ΟΤΕ TV και μας κάνει υπερήφανους, καθώς φέτος ήμασταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που βραβεύτηκε", δήλωσε σχετικά η υποδιευθύντρια Επικοινωνίας Marketing & Advertising Sales του ΟΤΕ ΤV, Μαργιάννα Ψωμιάδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ TV κέρδισε:

Βραβείο Bronze στην κατηγορία "Art Direction & Design: Sports Program Campaign", και

Βραβείο Bronze στην κατηγορία "Art Direction & Design: Sports Program General Image Campaign".

Η βράβευση αφορά στο συνολικό σχεδιασμό και την παραγωγή της On Air Ταυτότητας των αθλητικών καναλιών, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό των on air λογοτύπων, το δημιουργικό concept και την τελική παραγωγή των σημάτων των καναλιών καθώς και όλου του πακέτου γραφικών, που δημιουργήθηκαν για το "ντύσιμο" των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ SPORT.

Tα PromaxBDA Promotion, Marketing & Design Global Excellence Awards αποτελούν κορυφαίο θεσμό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή εταιρειών από ολόκληρο τον κόσμο. H PromaxBDA είναι η διεθνής ένωση επαγγελματιών marketing στο χώρο της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας με πάνω από 10.000 μέλη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά δίκτυα και κανάλια, εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου κα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK