ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Ιστορικό παιχνίδι για την Αργεντινή του Μέσι κόντρα στην Πολωνία του Λεβαντόφσκι

Πάνω από 630 αγορές για τον αγώνα του Μουντιάλ στο Pamestoixima.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: Ιστορικό παιχνίδι για την Αργεντινή του Μέσι κόντρα στην Πολωνία του Λεβαντόφσκι

Από μόνο του, ένα παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου στο οποίο αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι γίνεται ιστορικό. Αν μάλιστα σε αυτό προσθέσουμε ότι το εν εξελίξει Μουντιάλ είναι πιθανότατα το τελευταίο του, τότε ο αγώνας γίνεται ακόμα πιο κρίσιμος.

Αν τέλος συνυπολογίσουμε ότι η Αργεντινή παίζει με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Πολωνία, ο αγώνας γίνεται πάρα πολύ σημαντικός.

Η «Aλμπισελέστε» νίκησε στη δεύτερη αγωνιστική το Μεξικό χάρη στην απαράμιλλη κλάση του Μέσι που μετέτρεψε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση σε γκολ και ξεκλείδωσε την άμυνα του Μεξικού όμως αυτή η νίκη δεν αρκεί.

Οι Πολωνοί έχουν 4 βαθμούς στον όμιλο, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία έχουν 3 και το Μεξικό 1 βαθμό. Καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει καμία θέση και έτσι η αποψινή κόντρα του Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι με τον Λιονέλ Μέσι κάνει τον αγώνα τον πιο σημαντικό του Μουντιάλ μέχρι στιγμής.

Στόχος η 13η πρόκριση σε νοκ άουτ Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στις 13 τελευταίες συμμετοχές της, η Αργεντινή έχει προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ σε 12 περιπτώσεις, έχοντας αποκλειστεί στους ομίλους μόνο το 2002. Με το γκολ του κόντρα στο Μεξικό έφτασε τα 8 γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και πλέον υπολείπεται 2 του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα που έχει σκοράρει 10.

Ο Μέσι έχει σκοράρει στις 6 τελευταίες εμφανίσεις του με την ομάδα και η νίκη της Αργεντινής από το ημίχρονο συνδυαστικά με το Goal/Goal προσφέρεται στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση στο 6.75. Επίσης ενισχυμένη απόδοση υπάρχει στην επίτευξη τέρματος οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 2.75.

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα στο Παγκόσμιο

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK