Pamestoixima.gr: Τα ντέρμπι AEK-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια της Premier League, της Serie A και τη La Liga από το Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr: Τα ντέρμπι AEK-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*
EUROKINISSI

Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται στη Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η σημερινή 8η αγωνιστική των play off αρχίζει στις 20:00 και είναι καθοριστικής σημασίας αφού συμπεριλαμβάνει τα 2 ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Για τα 2 μεγάλα παιχνίδια, όπως και για την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο, το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Προσφορά* για όλους στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός το Pamestoixima.gr έχει και μία προσφορά για όλους. *

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει ακόμα τα παιχνίδια της Premier League, Λίβερπουλ-Φούλαμ (22:00) και Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (22:00) και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:45).

Στη Serie A διεξάγονται 8 παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής. Στις 19:00 αρχίζουν οι αγώνες Αταλάντα-Σπέτσια, Γιουβέντους-Λέτσε, Σαμπντόρια-Τορίνο και Σαλερνιτάνα-Φιορεντίνα και στις 22:00 τα παιχνίδια Βερόνα-Ίντερ, Λάτσιο-Σασουόλο, Μόντζα-Ρόμα και Μίλαν-Κρεμονέζε.

Στη La Liga γίνονται οι αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής, Βαλένθια-Βιγιαρεάλ (20:30), Ατλέτικο Μαδρίτης-Κάντιθ (20:30) και Χετάφε-Θέλτα (23:00).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Euroleague: Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

Στη Euroleague ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (20:45) στην Τουρκία τη Φενερμπαχτσέ στην τρίτη αναμέτρησή τους για τα play off. Ισόπαλη με 1-1 είναι η σειρά και το σημερινό παιχνίδι θεωρείται καθοριστικής σημασίας αφού η ομάδα που θα επικρατήσει θα χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στο Final 4. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να πάρει και πάλι το προβάδισμα.

Το παιχνίδι Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Στο άλλο ζευγάρι, στις 20:00, η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τους Iσπανούς έχουν κάνει το 2-0 και να χρειάζονται μία νίκη για να προκριθούν.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια των play off της Euroleague, μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σκορ των περιόδων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK