Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τις πιο δυνατές αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το μεγάλο παιχνίδι της Super League

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τις πιο δυνατές αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROKINISSI

Τα ντέρμπι συνεχίζονται στη Super League. Την Κυριακή (21:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προηγείται στη βαθμολογία μαζί με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω τους.

Τη νίκη θέλουν οι «πράσινοι» για να παραμείνουν στην κορυφή. Τους 3 βαθμούς χρειάζονται και οι «ερυθρόλευκοι» για να πιάσουν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους στη βαθμολογία.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Μόνο νίκη η ΑΕΚ στην OPAP Arena με τον Άρη

Η νίκη είναι μονόδρομος και για την ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής (18:00) με τον Άρη στην OPAP Arena ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση είτε μόνη της είτε μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Ο τέταρτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (20:30) στο γήπεδό της Τούμπας τον Βόλο.

Τα play off της Super League συνεχίζονται με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Για την 4η αγωνιστική των play off του ελληνικού πρωταθλήματος το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και έξτρα ειδικά στοιχήματα. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 4ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ του 1ου ημιχρόνου, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 3,5 γκολ.

Ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A

Πολλά δυνατά παιχνίδια γίνονται και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν 2 ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A.

Την Κυριακή, στις 18:30, στο Anfield η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προηγείται στη βαθμολογία με 8 βαθμούς διαφορά (και 1 ματς περισσότερο) από τη Μάντσεστερ Σίτι και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην Ιταλία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αυριανό ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους (21:45). Στη 2η θέση βρίσκεται η Λάτσιο και θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Champions League. Η Γιουβέντους, παρά την αφαίρεση 15 βαθμών, βρίσκεται στην 7η θέση σε απόσταση 6 βαθμών από την τετράδα του Champions League.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Σκοράρεις και εσύ στις κορυφαίες αναμετρήσεις με το PlayBall*

Συνεχίζεται και τον Απρίλιο, το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Νέος μήνας, νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK