Πέντε super λόγοι για να χρησιμοποιείτε τα BIO TONICS

Στην εποχή που πολλές δραστηριότητες γίνονται μέσω διαδικτύου τα συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS επέλεξαν να διακινούνται μόνο μέσω φαρμακείου, χέρι χέρι από τον φαρμακοποιό σας.

Πέντε super λόγοι για να χρησιμοποιείτε τα BIO TONICS

Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιος ή ποιοι είναι οι λόγοι που αυτά τα τόσο σημαντικά προϊόντα έκαναν αυτή την επιλογή που σε πολλούς μπορεί να φαντάζει επιστροφή στο παρελθόν.

Η AMHES έχει επιλέξει να παράγει αγνά φυσικά συμπληρώματα διατροφής και τρόφιμα από εξαιρετικά παρθένα εκχυλίσματα φυτών κυρίως σε κάψουλες, κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες παραγωγής στα εργαστήρια της στην Ελλάδα, οι οποίες καλύπτονται από GMP / ISO 9001/ ISO 22000 / DIO.

Εξαρχής υπόσχεση των προϊόντων BIO TONICS ήταν ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΗ. Για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτή η υπόσχεση των προϊόντων, η οποία ξεκινά από την παραγωγή τους μέχρι να καταναλωθούν, η επιλογή ήταν μονόδρομος, θα πρέπει ο καταναλωτής να τα βρίσκει μόνο στα φαρμακεία, διότι:

  • Έχετε την συμβουλή του επιστήμονα Φαρμακοποιού όσον αφορά την χρήση των BIO TONICS, πράγμα πολύ σημαντικό για τα συμπληρώματα διατροφής.
  • Θα τα πάρετε την στιγμή που τα χρειάζεστε, χωρίς να περιμένετε μερικές ημέρες να φτάσει η αποστολή, όπως συνήθως συμβαίνει στις ηλεκτρονικές αγορές.
  • Αγοράζοντας το BIO TONICS από το φαρμακείο της γειτονιάς σας, δεν θα πληρώσετε επιπλέον χρήματα για την μεταφορά/αντικαταβολή ακόμη και αν προμηθευτείτε ένα BIO TONICS, αυτό είναι ένα έξοδο που πολλές φορές στις ηλεκτρονικές αγορές δεν το υπολογίζει κανείς, με συνέπεια ένα προϊόν να κοστίζει τελικά περισσότερο.

Από το φαρμακείο θα προμηθευτείτε ένα προϊόν, που δεν θα έχει ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά του από δύο έως μερικές ημέρες, σε αδιευκρίνιστες μεταφορικές συνθήκες ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα προϊόντα μεταφέρονται σε κουτιά, σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών. Όλα τα προϊόντα διατροφής εκτός ψυγείου, πρέπει να φυλάσσονται σε σκιερό σημείο στους 25 βαθμούς κελσίου. Τα BIO TONICS κρατούν τον λόγο τους για ποιότητα!

Μαζί με όλα τα παραπάνω κερδίζετε και τις χαμηλότερες τιμές, ακόμη και από το πιο σκληρό discount, αντίστοιχου προϊόντος στο διαδίκτυο. Επιθυμούμε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε συνέχεια σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να μην είναι είδος πολυτελείας για ΕΣΑΣ. Κρατούν τον λόγο τους για την τιμή!

Κρατάμε τον λόγο μας για ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΗ, εσείς απλά μπείτε στην Οικογένεια BIO TONICS.

Τα προϊόντα BIO TONICS διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, αν το φαρμακείο σας δεν το έχει διαθέσιμο στο ράφι, μπορείτε να του ζητήσετε να σας το προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του. Ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, σε μερικές ώρες θα το έχετε στα χέρια σας!

Παρασκευάζονται από την AMHES – Astra Medical HEllaS

Δείτε όλα τα BIO TONICS εδώ, www.bio-tonics.com

Πέντε super λόγοι για να χρησιμοποιείτε τα BIO TONICS

News 24/7

24MEDIA NETWORK