Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος

Απεβίωσε σε ηλικία 34 ετών ο Σωκράτης Κόκκαλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του πρώην πρόεδρου Σωκράτη Κόκκαλη.

Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος
EUROKINISSI

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα σε ξενοδοχείο του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα.

Ήταν ο τρίτος γιος του επιχειρηματία και τέως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη - δεύτερος από τη δεύτερη σύζυγό του, Ελένη.

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Είχε σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και είχε ασχοληθεί με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Με αφορμή την απώλειά του η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: " H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες".

Ακολούθησε η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: " Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!".

Παράλληλα τα συλλυπητήριά τους απέστειλαν ο πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK