Ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα κανάλια Novasports από την WIND VISION

Ζωντανά όλοι οι εντός έδρας αγώνες

Ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα κανάλια Novasports από την WIND VISION

Tη μεγάλη μάχη των Δικεφάλων στην έδρα της ΑΕΚ αναμένουν να παρακολουθήσουν χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι αυτό το σαββατοκύριακο και να ζήσουν τον παλμό του γηπέδου στα κανάλια Novasports από την WIND VISION.

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/09 στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports1HD μέσα από την WIND VISION υπόσχεται στιγμές υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος καθώς ξεχωρίζει μέσα από το ποικίλο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο Σεπτέμβριος θα μας αποχαιρετήσει με πολλούς ακόμη σημαντικούς αγώνες και πληθώρα Ευρωπαϊκών ντέρμπι, με σημαντικότερες αναμετρήσεις αυτές του Γαλλικού, Ιταλικού και Ολλανδικού Πρωταθλήματος.

Το αθλητικό σόου της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και οι συνδρομητές της WIND VISION έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες που επιθυμούν μέσα από τα κανάλια Novasports απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία θέασης και με δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων από 1 φορητή συσκευή μέσω της εφαρμογής WIND VISION.

To αθλητικό περιεχόμενο στη WIND VISION δε σταματά όμως εδώ. Οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους, επιπλέον από τα 6 κανάλια Novasports, περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από 5.000 εφαρμογές στο Play Store της Google, με πρόσβαση σε παγκόσμια κανάλια όπως NBA, FOX Sports, ATP Tennis TV, κ.α. για να ικανοποιηθούν όλα τα αθλητικά γούστα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κανάλια Novasports και την WIND VISION μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα καταστήματα WIND ή online.