"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": BENTETA

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": BENTETA

Eφιαλτικές αναμνήσεις έχει η Αρσεναλ από το «Ετιχαντ Στέιντιουμ» της Μάντσεστερ Σίτι, αφού την τελευταία φορά που το επισκέφτηκε (Δεκέμβριος 2013) υπέστη βαριά ήττα, με 6-3. Στις αρχές της φετινής σεζόν οι "κανονιέριδες" πήραν μια άτυπη ρεβάνς, κατακτώντας το Κομιούνιτι Σιλντ (αγγλικό Σούπερ Καπ), στο «Γουέμπλεϊ», με το επιβλητικό 3-0. Η μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στο Λονδίνο, ήρθε ισόπαλη 2-2, συνεπώς υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί σε αυτή την άτυπη βεντέτα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Στη Σούπερ Λιγκ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που υπέστη μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πλατανιά, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζονται από Πανιώνιο και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Σέντρα σε τρεις ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται στην Ισημερινή Γουινέα, λόγω αδυναμίας του Μαρόκου, που είχε επιλεγεί αρχικά να το διοργανώσει. Μεγάλη απούσα είναι η κάτοχος του τροπαίου Νιγηρία, ενώ ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του τρίτου ομίλου και τα ζευγάρια Γκάνα – Σενεγάλη και Αλγερία – Νότιος Αφρική.

Οσο περνά ο καιρός, περισσότερα πρωταθλήματα ξυπνούν από τη... χειμέρια νάρκη τους. Σειρά, στο συγκεκριμένο τεύχος, έχουν το Βέλγιο, η Α' και η Β' κατηγορία Ολλανδίας, καθώς και η Β' Ιταλίας.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": BENTETA

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK