"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Εθνικό Στοίχημα

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Εθνικό Στοίχημα

Ευκαιρία ανάκαμψης έχει η Εθνική, στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro, αντιμετωπίζοντας τα Νησιά Φεροές. Θα παραταχθεί με αρκετές ελλείψεις, αλλά τέτοιου τύπου παιχνίδια, με τόσο αδύναμους αντιπάλους, αν δεν τα κερδίσεις, δεν αξίζει να προκριθείς στην επόμενη φάση.

Κρίσιμη είναι η 4η αγωνιστική καθώς σε 5 από τους 9 ομίλους κοντράρονται οι δύο πρωτοπόροι. Στη δοκιμασμένη λύση του Ανχελ Ιορντανέσκου κατέληξαν οι Ρουμάνοι (3η του θητεία), μετά την αποχώρηση του Πιτσούρκα. Υποδέχονται την έκπληξη του 6ου ομίλου, Βόρεια Ιρλανδία, η οποία έχει το "απόλυτο" στις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Με "αγκάθι" τις σχέσεις της ομοσπονδίας με τον προπονητή Φάμπιο Καπέλο, η Ρωσία δοκιμάζεται στη Βιέννη από την Αυστρία. Υπό πίεση είναι και ο τεχνικός της Ολλανδίας, Γκους Χίντινκ. Οι "οράνιε" καλούνται να υπερβούν το θεωρητικά χαμηλό εμπόδιο της Λετονίας και να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη δυάδα.

Το στοιχηματικό πρόγραμμα πλαισιώνεται από τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (αναζητείται διοργανώτρια μετά την άρνηση του Μαρόκου), διεθνή φιλικά και Κύπελλο Αραβικού Κόλπου. Στη Βραζιλία η ανεβασμένη Κορίνθιανς φιλοξενείται από την... ταραγμένη Μπαΐα, ενώ στην Αργεντινή, η Μπόκα ταξιδεύει στο Σαραντί, με πολλές αλλαγές ενόψει... Σουνταμερικάνα.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Εθνικό Στοίχημα

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK