"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ώρα Κυπέλλου

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ώρα Κυπέλλου

Tο μεσοβδόμαδο στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον αναμετρήσεις Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Μένει στην άκρη λοιπόν η φόρμα και έρχεται στο προσκήνιο το κίνητρο, ανάλογα με τους στόχους που έχουν τεθεί σε κάθε ομάδα.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο κάτοχος του τροπαίου Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από την Ξάνθη, στα Πηγάδια, όπου υπέστη βαριά ήττα, με 4-2 πριν περίπου ένα μήνα, για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι στα ημιτελικά και αποτελεί βασικό στόχο για τη Λίβερπουλ, που έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Αντίπαλός της είναι η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι, που δεν ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις στο "Ανφιλντ" (2-1-0).

Το Κύπελλο Ισπανίας βρίσκεται στα προημιτελικά και η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ, καλείται να βάλει δύσκολα, σε διπλά ματς, στην Μπαρτσελόνα, από την οποία έχασε 3-1 πριν 10 μέρες για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από καλές εμφανίσεις προέρχονται οι Καταλανοί, με πρόσφατη τη νίκη 4-0 επί της Λα Κορούνια, όπου ο Μέσι έκανε χατ τρικ.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής σημειώθηκαν ισάριθμα Under. Σήμερα "μπαίνει στη μάχη" και ο τέταρτος όμιλος, με τις αναμετρήσεις Ακτή Ελεφαντοστού – Γουινέα και Μάλι – Καμερούν, να ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ώρα Κυπέλλου

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- "HOT underDOGS", "ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK