"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε θέση ισχύος

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Σε θέση ισχύος

Αµεση αντίδραση µετά το «κάζο» στην Τρίπολη, που κλόνισε την εµπιστοσύνη σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Δοκιµάζεται στην έδρα της σκληροτράχηλης Καλλονή, απ' όπου έχει «περάσει» φέτος µόνο ο Ολυµπιακός.

Αντιθέτως, αρκετά καλό είναι το κλίµα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από την επιβλητική νίκη µε 5-0 επί του Εργοτέλη και τη µείωση της διαφοράς από την κορυφή στους 6 βαθµούς. Κόντρα στο Λεβαδειακό θα επιδιώξει την 6η διαδοχική εντός έδρας νίκη στο πρωτάθληµα. Στην πρώτη θέση θα µείνει και µετά τη 18η αγωνιστική ο πρωταθλητής χειµώνα Ολυµπιακός, καθώς κερδίζει στα χαρτιά το παιχνίδι µε τη Νίκη Βόλου (µε 3-0), που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθληµα.

Σε θέση ισχύος βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι της Ρεάλ, για την πρόκριση στα προηµιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Επικράτησε 2-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της «βασίλισσας», ενόψει της ρεβάνς. Το «Μπερναµπέου» πάντως θα είναι γεµάτο και το συγκρότηµα του Κάρλο Αντσελότι θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος την Ατλέτικο (0-1-3 στα προηγούµενα τέσσερα).

Το στοιχηµατικό πρόγραµµα περιλαµβάνει επίσης Κύπελλο σε Αγγλία, Ιταλία, Χιλή και Λιγκ Καπ σε Γαλλία και Πορτογαλία.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΑΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

News 24/7

24MEDIA NETWORK