"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... Φώτο Φίνις

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... Φώτο Φίνις

Η τελευταία αγωνιστική των οµίλων σε Τσάµπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκει αρκετά "ανοιχτά" µέτωπα στους περισσότερους εξ αυτών. Ο Ολυµπιακός έχει διττό στόχο. Πρέπει να κερδίσει τη Μάλµε, για να εξασφαλίσει τη συµµετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ και ελπίζει σε νίκη της Ατλέτικο επί της Γιουβέντους, ώστε να προκριθεί στους "16" του Τσάµπιονς Λιγκ.

Στα υπόλοιπα µατς, χωρίς Αγουέρο και Τουρέ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον "τελικό" µε τη Ρόµα, ενώ η Αρσεναλ θα κατεβάσει... "δεύτερα" απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Για το γόητρο και τα 200.000 ευρώ της νίκης του Γιουρόπα Λιγκ αγωνίζονται Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης, µε Εστορίλ (εντός) και Παρτιζάν (εκτός) αντίστοιχα. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ είναι ακόµα στο "κόλπο" και περνά στην επόµενη φάση µόνο µε νίκη επί της Γκινγκάµπ στην Τούµπα, αφού ηττήθηκε στη Γαλλία, µε 2-0.

Γενικότερα, σε Τσάµπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, η διαφορά της πρώτης µε τη δεύτερη θέση ενδέχεται να κρίνει πολλά περισσότερα από µια πιο ευνοϊκή κλήρωση. Αξίζει να ρίξετε µια µατιά στο αντίστοιχο θέµα του Σταύρου Κολίλα, στη σελίδα 3.

Από το υπόλοιπο πρόγραµµα ξεχωρίζει ο επαναληπτικός τελικός του Κόπα Σουνταµερικάνα, Ρίβερ – Ατλέτικο Νασιονάλ, µε το πρώτο µατς να έχει λήξει 1-1.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... Φώτο Φίνις

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- "HOT underDOGS", "ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK