"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΙΠΛΕΤΑ στα κάγκελα

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 21 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΙΠΛΕΤΑ στα κάγκελα

Τρία από τα ισχυρά φαβορί των επαναληπτικών προημιτελικών του Champions League είναι υπό... πίεση. Η Μπάγερν καλείται να ανατρέψει την ήττα με 3-1 από την Πόρτο και να συνεχίσει την παράδοση που τη θέλει να προκρίνεται στα νοκ άουτ με πορτογαλικούς συλλόγους (6/6 ως τώρα). Η Πόρτο δεν θα παραδοθεί εύκολα, άλλωστε παραμένει αήττητη στην εφετινή διοργάνωση.

Χωρίς τους βασικούς Μόντριτς, Μπέιλ και Μαρσέλο η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο, στη ρεβάνς του 0-0. Μπορεί πέρσι να την κέρδισε στον τελικό και να σήκωσε το τρόπαιο, εφέτος όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε εξελίσσεται σε... κακό δαίμονα, αφού δεν έχει ηττηθεί από τη Ρεάλ, σε επτά αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις (0-3-4).

Η Γιουβέντους νίκησε στο Τορίνο, όμως δεν έπεισε και η Μονακό στο πριγκιπάτο δέχεται γκολ με το... σταγονόμετρο, είναι σε θέση να τη ζορίσει. Πιο άνετη η Μπαρτσελόνα έχει πάρει σκορ... πρόκρισης έναντι της Παρί. Λεπτές οι ισορροπίες στο Europa League, πλην του Νάπολι-Βόλφσμπουργκ, τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι ανοικτά.

Τελευταία αγωνιστική σε πέντε ομίλους για το Copa Libertadores, με το κίνητρο να παίζει καθοριστικό ρόλο στις αποδόσεις. Επιστρέφει στη φυσική της έδρα η Εμελεκ, ντεμπούτο Γκάμπι Μιλίτο στον πάγκο της Εστουδιάντες, "βραζιλιάνικος εμφύλιος" μεταξύ Σάο Πάουλο και Κορίνθιανς.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"HOT underDOGS", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΙΠΛΕΤΑ στα κάγκελα

News 24/7

24MEDIA NETWORK