Πώς να διεκδικήσετε μια δεύτερη ευκαιρία για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για τα νέα ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ».

Πώς να διεκδικήσετε μια δεύτερη ευκαιρία για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ

Δύο «Εφτάτυχες Γάτες» προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται για τα νέα παιχνίδια που έχουν προστεθεί πρόσφατα στην γκάμα του ΣΚΡΑΤΣ και είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και σημεία μικρής λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Όπως εξηγεί ο κ. Στέφανος Ζαφείρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, «οι λαχνοί των ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» και «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» που δεν κερδίζουν παίρνουν μέρος σε μία κλήρωση, η οποία θα αναδείξει τους 50 τυχερούς που θα έχουν μια δεύτερη για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη, «οι πελάτες μας δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όταν τους λέμε ότι εάν δεν κερδίσει ο λαχνός τους θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό και για πρακτικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Σου αυξάνει τις ελπίδες για κέρδη».

Τα δύο παιχνίδια

«Η «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» κοστίζει 2 ευρώ, ενώ η «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» κοστίζει 5 ευρώ. Σκοπός του παίκτη στην «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» είναι να βρει το σύμβολο «7» για να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό της σειράς. Εάν βρει το σύμβολο της «γάτας», κερδίζει δύο φορές το αντίστοιχο ποσό. Στην «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» το μεγάλο έπαθλο ανέρχεται σε 500.000 ευρώ. Επίσης, εάν ο παίκτης βρει το σύμβολο «7» σε οποιαδήποτε σειρά κερδίζει το αντίστοιχο ποσό, ενώ με το σύμβολο της «γάτας» διπλασιάζει το ποσό της σειράς και με το σύμβολο της «ουράς» κερδίζει και τα 14 ποσά. Εάν στην περιοχή bonus ο παίκτης βρει το σύμβολο της «πατούσας» κερδίζει 50 ευρώ άμεσα», προσθέτει ο κ. Ζαφείρης.

Πώς παίρνεις μέρος στην κλήρωση

Η συμμετοχή στην κλήρωση για τη δεύτερη ευκαιρία είναι απλή υπόθεση, σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη. «Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση της 2ης ευκαιρίας πρέπει να «σκρατσάρει» την ειδική περιοχή, στο μπροστινό μέρος του λαχνού, όπου αποκαλύπτεται ο QR κωδικός και ο 7ψήφιος κωδικός για να κάνει την εγγραφή του στην ενότητα της 2ης ευκαιρίας στο scratch.gr ή στην εφαρμογή OPAPP. Στη συνέχεια, συμπληρώνει τον 7φηψιο κωδικό στο scratch.gr ή σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAPP. Η «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» δίνει 2 συμμετοχές και η «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» 5 συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση», εξηγεί ο κ. Ζαφείρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK