Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι

Απλά - αλλά βασικά - βήματα στον δρόμο προς την επιτυχία.

Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι
© 2019 DIM VERGIS

Όσο τα χρόνια περνούν, όσο αφήνεις πίσω σου τα 20, τα 25 και περνάς στα πρώτα ή και στα δεύτερα '-άντα', η ημέρα των γενεθλίων σου παύει να έχει το νόημα που είχε στο παρελθόν. Εξακολουθεί να είναι ημέρα γιορτής, ωστόσο το πώς επιλέγεις να περάσεις την ημέρα αυτή αλλάζει. Αυτό ισχύει, τουλάχιστον, για τους περισσότερους από εμάς.

Ξέχνα τις εξόδους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξέχνα τα ποτά και τα ξενύχτια, το καλύτερο πάρτι γενεθλίων είναι αυτό που γίνεται στο σπίτι. Στο σπίτι που είναι το 'safe place' σου, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς, λίγους ή πολλούς δεν έχει καμία σημασία.

Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να περάσεις τα φετινά σου γενέθλια στο σπίτι, υπάρχουν μερικά απλά - αλλά βασικά - βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις μια αξέχαστη βραδιά για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να διώξεις το άγχος του οικοδεσπότη. Και όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά.

Πρώτα το φαγητό

Το "άλφα και το ωμέγα" σε μια βραδιά στο σπίτι, είτε πρόκειται για βραδιά μπάλας με φίλους, είτε πρόκειται για βραδιά γενεθλίων ή για οτιδήποτε άλλο είναι το φαγητό. Όχι, δεν χρειάζεται να περάσεις τη μέρα σου (εσύ, η κοπέλα/γυναίκα σου ή κάποιος άλλος) στην κουζίνα για να ετοιμάσεις φαγητά και να ικανοποιήσεις όλους τους καλεσμένους σου. Ναι μεν το birthday night in απαιτεί κάποια προετοιμασία, όμως όλο αυτό δεν θα το περάσεις μόνος σου. Γι' αυτό υπάρχει το BOX, το νέο food delivery app.

Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι
Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι

Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει το app του BOX ξεχωριστό, αρκεί να εκμεταλλευτείς τα δύο χαρακτηριστικά του που θα σου 'λύσουν' τα χέρια, ειδικά όταν μιλάμε για περιπτώσεις όπως η παραπάνω, τα γενέθλια στο σπίτι.

Το BOX σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις την ώρα που προτιμάς να λάβεις την παραγγελία σου σε διάστημα έως και 5 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις κανονίσει την παραγγελία από νωρίς, εφόσον γνωρίζεις τα γούστα και τις γευστικές προτιμήσεις των καλεσμένων σου και να μην 'τρέχεις' να τα προλάβεις όλα τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, η εφαρμογή σε βοηθά να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό προφίλ με βάση τις προτιμήσεις σου και να ανακαλύψεις τις γεύσεις που σου ταιριάζουν απόλυτα. Με λίγα λόγια, διαλέγεις τις κουζίνες που προτιμάς και το BOX, το νέο food delivery app, θα σου φέρει στην οθόνη σου προτάσεις καταστημάτων που πραγματικά σου ταιριάζουν. Και κάθε φορά που παραγγέλνεις, κερδίζεις πόντους. Και όταν έχεις πόντους μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε:

  • εκπτώσεις για τις επόμενες παραγγελίες σου
  • δωροεπιταγές από εταιρείες όπως ΕΚΟ, Funky Buddha, Intersport, Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Attica, notos & notos home, κλπ.
  • δωρεάν πακέτα MB για το κινητό σου, αν είσαι συνδρομητής COSMOTE

Το ακόμα καλύτερο είναι πως μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, κερδίζεις 5πλάσιους πόντους με κάθε παραγγελία σου για να τους εξαργυρώσεις όπως και όποτε εσύ θέλεις.

Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι
© 2019 DIM VERGIS

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι το βράδυ των γενεθλίων σου και θα έχεις κανονίσει τα πάντα - σε ό,τι αφορά το φαγητό - και θα βγεις κερδισμένος. Τι άλλο θες;

Α! Μην ξεχάσεις την τούρτα!

Οι καλεσμένοι

Ένα μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε βραδιά γενεθλίων, εντός και εκτός σπιτιού, είναι οι καλεσμένοι. Μη σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να σκεφτείς πώς θα ταιριάξουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα μεταξύ τους. Το σημαντικό γι' αυτή την ημέρα, τη δική σου ημέρα, είναι να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς και σε κάνουν χαρούμενο.

Γι' αυτό λοιπόν βάλε στην άκρη κάθε άλλη σκέψη και βάλε στη λίστα των καλεσμένων σου ανθρώπους που πραγματικά θες, χωρίς να σε νοιάζει τίποτε άλλο.

Άλλωστε για τα υπόλοιπα θα έχει ήδη φροντίσει το BOX.

Τα περιφερειακά

Όπου 'περιφερειακά' βλέπε διακόσμηση, ποτό, μουσική και όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα γενέθλιά σου ξεχωριστά και να χαρίσουν στους καλεσμένους σου μια αξέχαστη βραδιά. Η επιλογή της μουσικής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι στο χέρι σου. 'Σκάναρε' την παρέα σου, φτιάξε στο "πι και φι" μια playlist στο spotify που να ταιριάζει λίγο - πολύ στα γούστα όλων, φτιάξε ατμόσφαιρα με τα πιο ωραία χρωματιστά μπαλόνια ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει και ταιριάζει στον χώρο σου και όλα θα πάνε καλά.

Πώς θα οργανώσεις σε λίγα λεπτά το τέλειο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι

Άλλωστε, τα γενέθλια είναι απλά μια καλή αφορμή για να περάσεις λίγο (έξτρα) χρόνο με τους αγαπημένους σου. Και του χρόνου!

Photo Credits: Δημήτρης Βέργης

News 24/7

24MEDIA NETWORK